Eşiniz/Sevgiliniz size hemen adım attı mı?

Amin inşallah. Size de hayrlı zamanda o doğru insanı karşınıza çıkarmayı nasip etsin.
Ben hep evleneceğim kişiyi gördüğüm anda anlayacağım diye düşünürdüm. Ama anlamadım 😇 o yüzden kafanızda çeşitli fikirler varsa atın hepsini Bi kenara. Belki o kişi çok yakınınızda. Belki daha tanışmadınız 🤗 o yüzden bol bol dua edip beklemek lazım.
Benim evleneceğimi gelecek kurabileceğimi düşündüğüm insanlar hayalkırıklığına uğrattı , işte dediğiniz gibi nasip işi belki de hayırlısı böyledir , dua edip bekleyeceğim

İkinci buluşmada benim ne hissettiğimi bilmediğim bi dönemdi, saçlarımı okşayıp elimi tutmuştu, namus elden gitti diye düşünüp sevgili olmamız lazım moduna girmiştim tee 21 yaşında, 14 yıldır aynı kararlılıkla yanımda 🤓

Böyle hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu sancısı yaşanan ilişkilerden hayır geldiğini pek görmedim, doğru ilişki su gibi oluyor alıp yolunu buluyor 😎

Biri var..
Aynı sınıftayız.
Bana karşı çok güleryüzlü, genelde ilgili, birlikte sınıfça yemek yeriz beni evime bırakır. Arada mesajlaşırız. Derste kafamı sıraya koysam uyuma uyuma diye mesaj atar.
Sarhoş olunca aşağı iner misin der :D falan filan

bu arada ben de ilgimi belli ederim kendisine, biraz yırtık bi tipim zaten :D

ama gel gör ki adım yok. Arkadaş gibiyiz ama değil de gibiyiz. Flörtleşiyor gibiyiz ama somut bir durum yok.
Yıllardır KK’da takılırım. “Adım atmak isteyen erkek her türlü atar” gibi bir mottosu var bu sitenin ve benimde beynime,kanıma,iliklerime işlemiş.

şimdi soruyorum, eşiniz yahut sevgiliniz size hemencik o manada yaklaşıp açıldı mı? Yoksa uzun süre benim gibi “hoşlanıyor mu acaba“ sancısı yaşayan oldu mu?
Eşim uzun süre peşimde koştu ondan sonra sevgili olduk ondan sonra da evlendik

Biri var..
Aynı sınıftayız.
Bana karşı çok güleryüzlü, genelde ilgili, birlikte sınıfça yemek yeriz beni evime bırakır. Arada mesajlaşırız. Derste kafamı sıraya koysam uyuma uyuma diye mesaj atar.
Sarhoş olunca aşağı iner misin der :KK70: falan filan

bu arada ben de ilgimi belli ederim kendisine, biraz yırtık bi tipim zaten :KK70:

ama gel gör ki adım yok. Arkadaş gibiyiz ama değil de gibiyiz. Flörtleşiyor gibiyiz ama somut bir durum yok.
Yıllardır KK’da takılırım. “Adım atmak isteyen erkek her türlü atar” gibi bir mottosu var bu sitenin ve benimde beynime,kanıma,iliklerime işlemiş.

şimdi soruyorum, eşiniz yahut sevgiliniz size hemencik o manada yaklaşıp açıldı mı? Yoksa uzun süre benim gibi “hoşlanıyor mu acaba“ sancısı yaşayan oldu mu?
Bende eşimle üniversitede sınıf arkadaşıydım..Aramızdaki muhabbet artık kaçamak bakışlar, gülüşmeler falan derken arkadaşlık boyutundan çıktığı vakit hemen teklifini yapmıştı bana eşim.. Bu gizli flörtümüz çok da uzun sürmedi zaten 😊 Ama sandığımdan da kısa sürdü.. Ne bileyim o da heyecanlı güzeldi be 😃 Benim eşim biraz tezcanlı sonuç odaklı bir adam her işinde böyle zaten hemen herşey olsun ister o yüzden hemen olaya girdi sanırım.. Yani laf olsun diye söylemiyorum baya baya hemen olaya girdi.. Ama karakter meselesi bence.. B.kunu çıkarmadan biraz uzatılabilir bu süre.. Ben o bahsettiğiniz seven erkek hemen adım atar fikrinde değilim.. Onlarda insan sonuçta.. İki tarafta durumdan memnunsa gizli flört de ayrı bi zevkli 😂 ama tabi sizin süre ne kadar uzadı.?? Orası da önemli...

Ayrıca bundan sıkıldıysanız adım beklemek yerine siz ona ondan hoşlandığınızı söyleyebilirsiniz?? Bu da harika bir seçenek..

Back
X