eşiniz-sevgiliniz size ne sıklkla 'seni seviyorum'der?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
telefonu kapamadan der her gun der :)

bir yıldır beraberiz 4 defa söyledisenağlama en son söylediğinde ise bu sana altı ay yetsin dediklava: evet duygularını ifade edemiyor benim sevgilim ama çok iyi gösterir mesela hiç nedensiz sarılır bana..Bu ne anlama geliyor artık ben çözdüm

:lepi:seni seviyorumhihoyyyt

ßirlikteliğimizin ßaşladıgı günden beri her telefon konusmamızın sonunda mutlaka karsılıklı olarak demişizdir ve 4 yıl bitti halada devam ederiz..
Raßßim Nazarlardan korusun

Herşey Gönlünüzce olsun kızlar Mutluluklar a.s.

her telefonu kaparken ......
her msn yı kaparken ......
her yola gıderken ......
her mesajın sonunda.....
bazen arada içimizden gelince ......
ewden cıkarken de bazen derız ikimizde derim cok sewıyom aşkımı ya duymayıda cok sewıyorum söylemeyıde ......

ben msj dışında pek söyleyemesemde o sıksık söler...heleki ben seni nie bu kadar çok seviyom ya demesine bayılıyorum opuyorumnanaktan

çok ama çok nadir söyler. ama söylediğinde de benim için çok anlamlı ve değerli olur. sıklıkla söylemesini ister miyim? evet isterim opuyorumnanaktan

gün içinde bi çok kez söyleriz ve geceyi seni seviyorum la bitiririz ve güne seni seviyorumla başlarız yine.insan bilsede,davranışından falan görsede mutlaka duymak istiyor.opuyorumnanaktan:asigim:

her gun her konusmada deıl
yanı ıkımızde pek takılmadık buna nedense
ben daha cok ıcraatcıyım
benı sevıosa sunları sunlaruı yapar bunları buları eder lerı daha cok dusunurm

hemen hemen her telefon görüşmesinin sonunda ve gece uyumadan önceıki iyi geceler faslında mutlaka söyler. yani günde bikaç kez.

hergün mutlaka deriz karşılıklı sayısını hatırlamıyorum:)

eğer mesajlaşıyorsak ya da tel le konuşuyorsak her defasında der de yüzyüze konuşurken çok da fazla demiyor

her gun 3 yada 4 sefer kesın der bazan otomatıge baglıyo sırnaşık şey

dün 5.senemiz bitti eşimle 6ya adım attık.her gün der:)

hergün söyler ben söylemeyince kafasına takar sen niye söylemiyorsun diye üzülür seni seviyorum kelimesini duymadan rahat edemez bana da zorla söyletir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…