Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklasımınız cok sacma bazı insanlarin yabanci merakini anlamıs degilim doguda yetismis kendi insaniyla ortak noktada bulusmuyorda gidip yabanci ülkede yasayan biriyle mi bulusuyor bende safkan batı kültürüyle yetismis biriyim esim dogulu hemde dogma büyüme cok sükür hic te tezat bir durum olmadıBence doğma büyüme doğu kültürüyle yetişmiş biriyle batı kültürüyle büyümüş birinin herşeyleri tamamen zıtsa uyumlu olacağını düşünmüyorum fakat olay başka ülkeden biriyse bir ortak yol bulunabilir fikrindeyim. En azından etrafımdaki örnekler böyle.
Valan ilkine de ikincisine de cevabim evet! Yurur cok da guzel yurur ama tamamen kisilere kalmis bir durum. Herkes yapamaz. Etrafimda ornekleri var bu tip iliskileri yuruten. 2. soruna guzel orneklerden biri de benim.Ben evli degilim ama evli olanlara sormak istedigim bir soru var. Buyuk cogunlugun esi kendisinden cok kazaniyor sanirim, ama illaki esi ondan daha az kazanan da vardir. Amacim kesinlikle kucumsemek degil bayanlar lutfen yanlis anlamayin beni, ben sadece bakis acilarinizi ve yasanan olaylardan ders almak amaciyla soruyorum bu soruyu, kesinlikle paraci bir insan degilim. Size sorum; evlilikte esinizin sizden az kazanmasi bir karmasikliga yol acti mi? Ne gibi sorunlar oldu?
Bir sey daha sormak istiyorum, iki farkli dunyalarin insani omur boyu gecinebilirler mi? Mesela din anlayisi farkli, kultur farkli, dusunce yapisi farkli vb farkli olan iki insan, (hatta dilimiz bile farkli) sizce bu is yurur mu?
S shot a ben de katiliyorum, siyasi gorus benim icinde onemli. Su andaki iktidar partisine oy vermis biriyle kesinlikle yapamam mesela, tanistigim ilk andan beri ayaklarim geri geri gider.
Kulturu, memlekti, her seyi benzeyen biriyle de mutlu olacagnin, bosanmayacaginin da garantisi yok ki. Evlilik cok degiskenli bir kumar :) Benzer de olsan, farkli da olsan kumar iste.
para konusuna bisey diyemem erkekler belki gurur yapabilir ama yan komsum dili dini irki farkli bir adamla evli kimsede gormedigim mutlulugu onlarda gordum
Esiniz nereli?Valan ilkine de ikincisine de cevabim evet! Yurur cok da guzel yurur ama tamamen kisilere kalmis bir durum. Herkes yapamaz. Etrafimda ornekleri var bu tip iliskileri yuruten. 2. soruna guzel orneklerden biri de benim.![]()
Hayir yurumezBen evli degilim ama evli olanlara sormak istedigim bir soru var. Buyuk cogunlugun esi kendisinden cok kazaniyor sanirim, ama illaki esi ondan daha az kazanan da vardir. Amacim kesinlikle kucumsemek degil bayanlar lutfen yanlis anlamayin beni, ben sadece bakis acilarinizi ve yasanan olaylardan ders almak amaciyla soruyorum bu soruyu, kesinlikle paraci bir insan degilim. Size sorum; evlilikte esinizin sizden az kazanmasi bir karmasikliga yol acti mi? Ne gibi sorunlar oldu?
Bir sey daha sormak istiyorum, iki farkli dunyalarin insani omur boyu gecinebilirler mi? Mesela din anlayisi farkli, kultur farkli, dusunce yapisi farkli vb farkli olan iki insan, (hatta dilimiz bile farkli) sizce bu is yurur mu?
Masallah :)Yaklasımınız cok sacma bazı insanlarin yabanci merakini anlamıs degilim doguda yetismis kendi insaniyla ortak noktada bulusmuyorda gidip yabanci ülkede yasayan biriyle mi bulusuyor bende safkan batı kültürüyle yetismis biriyim esim dogulu hemde dogma büyüme cok sükür hic te tezat bir durum olmadı
İnsanına göre tabiki değişir kabul ediyorum siz mutluymuşsunuz ne kadar güzel. Yabancı merakı olan birisi değilim demek istediğim şuydu, çok farklı yetişmiş iki kişi arasında türkiye şartlarında kadın çalışmaz, kayınvalidenin evi temizlenir, aileyle yaşanır, o benim annem çocuğun ismini o koyar, kadın başına akşam çıkamazsın, eşim benden çok kazanamaz gibi farklılıklar olabiliyor ama yabancıysa böle sorunlar pek olmuyor demek istedim. Ben çevremde türkiyedeki kültür farklılıklarıyla ilgili problemler daha çok gördüm kısaca ama etrafımda da yabacılarla evli insanların daha az problem yaşadığına şahit oldum. Ben ayrım yapan birisi değilim hiç başımada gelmedi fakat gördüklerim böyle. Ne kadar saçma demek yerine , bende böyle düşünüyorum demenizi tercih ederim.Yaklasımınız cok sacma bazı insanlarin yabanci merakini anlamıs degilim doguda yetismis kendi insaniyla ortak noktada bulusmuyorda gidip yabanci ülkede yasayan biriyle mi bulusuyor bende safkan batı kültürüyle yetismis biriyim esim dogulu hemde dogma büyüme cok sükür hic te tezat bir durum olmadı
İlk soruyu ben de bilemiyorum ama 2.soruya gelirsek ;evet olur ,bir ömür boyu geçinebilirler bence : )Ben evli degilim ama evli olanlara sormak istedigim bir soru var. Buyuk cogunlugun esi kendisinden cok kazaniyor sanirim, ama illaki esi ondan daha az kazanan da vardir. Amacim kesinlikle kucumsemek degil bayanlar lutfen yanlis anlamayin beni, ben sadece bakis acilarinizi ve yasanan olaylardan ders almak amaciyla soruyorum bu soruyu, kesinlikle paraci bir insan degilim. Size sorum; evlilikte esinizin sizden az kazanmasi bir karmasikliga yol acti mi? Ne gibi sorunlar oldu?
Saçmaladı artık. Çok gereksiz bir şekilde sürekli aynı soruyu yöneltmesi baya sinir bozucu.Allah aşkına zipzip,yaşa göre mi maaş alıyorlar ya da din-mezhep belirleniyor ya.