Esiniz size sevgisini nasil gösterir?

Eşim sabah uyanır beni uyandırmmak için usulca yataktan kalkar çayı yapar falan.Taze sıkılmış portakal suyumla birlikte bir gül olmak şartıyla kahvaltımı yatağıma getirir beni öperek uyandırır kahvaltımı ederim sonra eşim bana biraz masaj yapar yataktan kalkarım eşimde p sırada kahvaltıyı toplayıp bulaşıkları falan yıkar.Sonra kendi hazırlanır işe gider.Giderken beni kocaman öper işe gider gelene kadar 50 kere arar aşk mesajları çeker falan.Ben akşama kadar evde bişey yapmadan yatarım yada çıkar gezerim.
Akşam eşim işten gelir ben rahatsız olmayım diye kapıyı anahtarla açar içeri girer hemen yanıma gelir "Benim kraliçem nasılmış bakiim" der elinde ki kucak dolusu çiçeği bana verie ve beni kucağına alıp dakikalarca öper öper.
Ben yemek yapamadım derim hiç önemli değil aşkım hadi hazırlan dışarda yiyelim der.Hemen hazırlanırım dışarı da şahane bir restaurant da yemek yeriz.
Eve geliriz çamaşır ütü vs varsa hemen bana sen yorulma aşkım der işlere girişir.Sonra yanıma gelip ayak masajı yapar bende Tv de sebdiğim filmi izlerim birer kahve yapar getirir eşim onu içeriz.
Sonra beni kucağına alıp öpe koklaya odamıza götürür yatağımıza yatırır.
Gerisini sen düşün artık :D :D :D
Yaw bende de ne HAYAL GÜCÜ varmış haaaa :D Nerdeyse yazdıklarıma kendim bile inanacaktım :D
Kahkahalar attım :D :D ilk satırlarda gerçek sanmadım değil (:

benim esim sevgisini dokunarak, operek, sarilarak, koklayarak belli eder. isten geldiginde dus aldiktan sonra yemek yeriz, geceriz L koltugumuzun kosesine, surekli dip dibeyizdir, hep oper, koklar, sacini oksatir, kucagima yatar, veya beni gogsune yatirir... ama bu hemen her gun boyledir. eger degilse kesin bir sorun vardir. ya iste cok cani sıkılmıstır, ya ailesine cani sıkılmıstır... biz genelde kavga etmeyiz pek, tartismalarimiz da genelde cabuk biter. 2 yildir evliyiz, ama ondan oncesinde de 5 bucuk yil sevgiliydik. birbirimizi cok iyi taniyarak ve cok severek evlendik. umarim hep de boyle devam eder.

ama her insanin sevgisini gosterme sekli farklidir diye dusunuyorum. bence esiniz sizi cok seviyor ve deger veriyor, sadece gosterme sekli farkli. kimisi dokunmayi cok sever, kimisi de opulmeye bile dayanamaz. benim babam mesela kendisini hic opturmez. sevmiyor adam opulmeyi, ona sarilinmasini. ama bize olan sevgisini tarif bile edemem, canini verir. o nedenle bence sizi sevdigini biliyor ve hissediyorsaniz gerisi onemli degil, oyle kabul edin.

Merhabalar,

Bizde de eşim romantik değil ama çok sevgi doluydu. Sevgisini hep hissettirirdi, evde misafir bile olsa biz mutlaka yarım saat odamıza gidip şakalaşırdık. Sabahları işe gideceğim zaman yarım saat beni işe geç gönderirdi, az daha uyuyalım lütfen diye ve ben elinden hiç kurtulamazdım. Sürekli öper, koklardı doyamazdı.4 yıllık evliliğimzde koltukta film izlerken ayrı ayrı oturduğumuzu bilmem mutlaka sarılır halde bulurduk birbirimizi. Şuan ayrılık aşamasındayız. Hakkımızda hayırlısı. Hasta olduğum bi akşam msj attım hayat çok acımasız 2 ay önce sana kıyamayan adamın şimdi umrunda olmamak diye..Kapıyı açarsan görürsün yazdı ve elinde meyvelerle hasta olduğumu öğrenmiş kıyamamış gelmiş.(hala ayrıyız:)

Sevgi gösterme şekli herkeste çok farklıdır, her insan kendine özel çünkü. Kimseyi eşinizle kıyaslamayın, siz sevgisini yaptığı tek bir hareketle bile hissediyorsanız başka şeyler beklemeyin. Sevgiyle kalın, hiç bitmesin inş. sevginiz.

Amin, tesekkür ederim. Hepimizin yuvalari Sevgi dolu olsun insallah. Siz niye bu Kadar severken ayrildiniz?

esim bana dokunmdan duramaz,ikimiz yalnizken de,buyukler varken de,her an illaki elime koluma dokunacak.. her seyin iyisini bana almak bana yedirmek ister,her ay cicek alir mutlaka (cikma gunumuzun aydonumunde) sevgi sozcuklerini coook fazla kullanir,gunde 3-4 kez seni seviyorum der, sabah operek uyandirir,temizlikte yemekte yardim eder su almaya o gider mutfaga surekli,aksam cayimiz yanindadir o doker, ailesine gitmek icin zorlamaz,her zaman benim yanimda yer alir.. keske bir de bebegimizi saglikla kucagimiza alabilsek... :KK43:

hep mutlu olun, bebisiniz de hayirlisiyla olsun insallah

Eşim sözcüklerle göstermez sevgisini, beceremez. Toparlayamaz.
Ama ev işlerinde sürekli yorulmayım diye yardım eder, yorulduğumda kalkar çay demler..
Yemek yapmasam neden yapmadın demez kalkar kendi yapar.
Bana göre de gelip güzel birşeyler söylese daha iyi ama herkesin sevgisini gösterme şekli farklı.
Bence anlattıklarınıza göre eşiniz gayet iyi sayılabilecek bir eş,sizin yerinizde olmak isteyenler var.

Eşim sabah uyanır beni uyandırmmak için usulca yataktan kalkar çayı yapar falan.Taze sıkılmış portakal suyumla birlikte bir gül olmak şartıyla kahvaltımı yatağıma getirir beni öperek uyandırır kahvaltımı ederim sonra eşim bana biraz masaj yapar yataktan kalkarım eşimde p sırada kahvaltıyı toplayıp bulaşıkları falan yıkar.Sonra kendi hazırlanır işe gider.Giderken beni kocaman öper işe gider gelene kadar 50 kere arar aşk mesajları çeker falan.Ben akşama kadar evde bişey yapmadan yatarım yada çıkar gezerim.
Akşam eşim işten gelir ben rahatsız olmayım diye kapıyı anahtarla açar içeri girer hemen yanıma gelir "Benim kraliçem nasılmış bakiim" der elinde ki kucak dolusu çiçeği bana verie ve beni kucağına alıp dakikalarca öper öper.
Ben yemek yapamadım derim hiç önemli değil aşkım hadi hazırlan dışarda yiyelim der.Hemen hazırlanırım dışarı da şahane bir restaurant da yemek yeriz.
Eve geliriz çamaşır ütü vs varsa hemen bana sen yorulma aşkım der işlere girişir.Sonra yanıma gelip ayak masajı yapar bende Tv de sebdiğim filmi izlerim birer kahve yapar getirir eşim onu içeriz.
Sonra beni kucağına alıp öpe koklaya odamıza götürür yatağımıza yatırır.
Gerisini sen düşün artık :D :D :D
Yaw bende de ne HAYAL GÜCÜ varmış haaaa :D Nerdeyse yazdıklarıma kendim bile inanacaktım :D
:D hahaaa o da bir müddet sonra sıkardı bence.Bal yiyen baldan usanır misali :D

Çok boğucu oluyo emin ol.. sürekli siyam ikizi gibi temas etmek sıkıyo insanı.. eşim de benden şikayetçi sürekli ya sarılcak ya dizime yatcak ıyykk diyorum bazen.. hiç yaklaşmıyon ben söylemesem diyo.. seviyo muyum evet.. kıymetlim mi evet..

E sizin eşiniz de yeterince ilgili sizinle.. adamı sıkmayın ilgi ilgi diye.. sevmediğinden değil.. kendimden biliyorum

öyle mi kizlar? ne bileyim, bana sanki suan yaptiklari "normal" ve evlilikte zaten olmasi gereken seyler gibi geliyor.  

ya da dedigim gib belki ben fazla ilgi bekliyorum.  

eskileri özlüyorum. ilk aylarimiz. yemek yerken bile elimi tutardi, zar zor tek elle yemek yerdik. araba kullanirken de hep elimi tutardi. bunlar neredeyse yok artik :KK43:  

aksam da farkli zamanlarda uykumuz geliyor. o benden daha gec uyukluyor. bende yanliz uyumak istemiyorum. sinir oluyorum. uykun yoksa gel yinede yanimda yat, saril bana diyorum, 5 dk geldi sarildi sonra da gitti.  
:D erkek olsam karım burda beni mi çekiştiriyo diycem :KK34:

Back
X