Eşim sabah uyanır beni uyandırmmak için usulca yataktan kalkar çayı yapar falan.Taze sıkılmış portakal suyumla birlikte bir gül olmak şartıyla kahvaltımı yatağıma getirir beni öperek uyandırır kahvaltımı ederim sonra eşim bana biraz masaj yapar yataktan kalkarım eşimde p sırada kahvaltıyı toplayıp bulaşıkları falan yıkar.Sonra kendi hazırlanır işe gider.Giderken beni kocaman öper işe gider gelene kadar 50 kere arar aşk mesajları çeker falan.Ben akşama kadar evde bişey yapmadan yatarım yada çıkar gezerim.
Akşam eşim işten gelir ben rahatsız olmayım diye kapıyı anahtarla açar içeri girer hemen yanıma gelir "Benim kraliçem nasılmış bakiim" der elinde ki kucak dolusu çiçeği bana verie ve beni kucağına alıp dakikalarca öper öper.
Ben yemek yapamadım derim hiç önemli değil aşkım hadi hazırlan dışarda yiyelim der.Hemen hazırlanırım dışarı da şahane bir restaurant da yemek yeriz.
Eve geliriz çamaşır ütü vs varsa hemen bana sen yorulma aşkım der işlere girişir.Sonra yanıma gelip ayak masajı yapar bende Tv de sebdiğim filmi izlerim birer kahve yapar getirir eşim onu içeriz.
Sonra beni kucağına alıp öpe koklaya odamıza götürür yatağımıza yatırır.
Gerisini sen düşün artık

Yaw bende de ne HAYAL GÜCÜ varmış haaaa

Nerdeyse yazdıklarıma kendim bile inanacaktım