- Konu Sahibi bal kavanozu
seninki nasıldı mavigece eşin mi aldattı yani senide sen nasıl davrandın daha sonrasında ilk defa böyle bişey yaşıyorum kolum kanadım kırıldı çok kötüyüö 29 yaşındaym ve ben bu adamla 21 yaşımdan beri beraberim herşeyi onunla yaşadm mantığım almıyo hala
Canım ben nasılmı davbrandım ..sinir krizleri geçirdim evde herşeyi kırdım yıktım..ertesi gün evi terkettim ...bir hafta görüşmedik...daha sonra görüştük...ama bizim bazı sorunlarımız vardıı..eşiminde bazı psikolojik sorunları vardı...terapiste gitmeye başladık...toparlamaya çalışıyoruz..ama dedim yaa benimkini suçu sabit...gerçi bence seninkide en azından niyetlenmiş bir şeylere...bence konuş ...bu konunun sen ikna olana kadar kapanmayacağını bilsinn...Seni ya kazanacak ya kazanacak yoksa biter onu hissetmeli...ailene şimdilik sakın gitme ..ben gitsem benimkiler destek olurdu belki ama kafanda bitirmeden kimseyi üzmeyede gerek yok.ayrıca anlattığına göre seninkiler klasik anne baba nasihatları yapacaklar gibi..eşin bundan daha fazla güç alır bence...ve kendin için acilen bir terapist yardımı al...depresyona girmek üzeresin veya girdin...bunun sakinleşmene ve daha güçlü olmana faydası olur inan bana...ve kimse vazgeçilmez değildir bunu kocanda bilsin...neyse kelin ilacı olsa aşına sürermiş...:)))