Eşiniz sizi hiç şaşırttı mı??

cok sasirtir beni kocam sagolsun hem iyi hem kotu yonden ole yuvarlanip gideriz iyiler kotuleri orter
genelde zaten suprizler kavgalardan sonra olur o yuzden de bazen uzun sure monotonsa hersey durduk yere kavga cikaririm kötükedihüso

benimki çok basit belki ama söyleyim yinedekaydirigubbakcemile3
eşim geçen gece sahurda sofrayı hazırlayıp beni uyandırdı:1shok:benimki çok üşengeçtir evde hayatta elini böyle işlere sürmez ama o gece yapınca hem şaşırdım hem mutlu oldumzemuszemuszemuszemus

benim eşim beni cok şaşırtır. Çalıştığım işyerindeki kızlar hep eşini kopyalayalım derlerdi. ama beni en çok şaşırtan olay ise. eşim askerdeydi.O zamanlar sözlüydük sadece.Bingölde.1997 yılıydı. benim doğum günüm bayrama denk gelmişti. Bayramın ilk günü bayramlaşmak için aradım askeriyeyi arkadaşları çıkıyor cengiz surda burda beni oyalayıp durdular.Şüphelendim ama neyse dedim. 1 saat gecti kapı caldı bir baktım aşkım elinde çiçeklerle kapıda:)))) Nasıl sevindim anlatamam. bayramdan ziyada doğumgünüm için gelmiş ve bana cok güzel süpriz bir doğum günü yaptı. Dogum günümden sonrada sevgililer gününde bingölden çok şık bir yüzük ve çiçekler göndermişti işyerime o günde çokk şaşırmış ve cok mutlu olmuştum:))))
Gerci evleneli 10 yıl oldu. bu aralar beni sinir etmekle meşgul ama olsun seviyorum ben kocamı:)))

Bu şaşkınlıklar bazen ne kadar mutlu ediyor değil mi...??
bazen de büyük şaşkınlık oluyor gerçekten...
hiç beklemediğiniz anda,hiç beklemediğiniz bir hareket,belki bir iş,
belki bir söz vs.vs..
bakalım daha neler göreceğiz...

Benim sözlüm bana 'aşkım sana süprizim v...' dediği anda olay bitmiştir. Çok merak ederim, sıkıştırırım o da dayanamaz söylemek zorunda kalır Şeniz canım benim yaa, bişey yapacağı zaman çakarım zaten, öyle büyük şoklar yaşamam o yüzden. opuyorumnanaktan :nazar::nazar: :nazar:

Son düzenleme:
Back
X