Merhaba.Ben 27 yaşındayim.Bir çocuğum var.Benim sorunum eşimin tavırları.Surekli benim yaptığım biseyi beğenmiyor,akıl veriyor aşagılıyor.Mesela bunu niye oraya koydun,yok bu yemeği neden böyle yapmadın,ne boş salak insansın falan filan.Cocugum konusunda da çocuğu o kadar yemek verme,şunu al falan.Artik bıktım arkadaşlar.Elimde bı isim var ama cesaret edemiorum bosanmaya.Hayat zor.Bosanacagim dedim bosanmadikca daha çok rencide etmeye başladı .git aç dava falan filan.Her seferinde böyle oluor sonra yanıma gelip öpmeye barışmaya kalkıyor.Artik yoruldum.En son bunu niye böyle dusunmuorum.ne biçim insansın dedi.bnde aramızda 8 yaş fark var sen daha olgunsun dusunmeyebilirim zamanla dedim.sen de o kadar genç deilsin dedi.Hep karşılık hep rencide edio.Bosanalim dedim mi de dişini sıkıo istediğimde cocugumu gelir görürüm dio.Biliorum ki yine bı sarilmalar barışmaya çalışmalar olcak.ama duzelmio psikolojim iyi deil.cocugumun kavga ortamında büyümesini istemiorum.bi akıl verin ne yapayım arkamda bı ailemde yok destek