Eşiniz sizi sürekli rencide edip aşağılarsa

Bosanmayi kafaniza koymussunuz anlasilan oda bosanalim deyince sallamiyorsa demek oda bosanmak taraftari duzelmesi icin en ufak adim atmiyormu ? Sarilmaya gelince konusun duzgunce o size sizde ona sevmediginiz seyleri anlatsaniz belki biraz toparlanabilir mi
Cnm onun rahatlığı boşanmak sanio beni .ondan.cunku hep aynı oldu ben bosanmadim.o da dioki işte boşanmak bni bırakmaz.ben byle deildim.bu kadar susan katlanan çok konuştuk tmm demem dio yine aynı

Merhaba.Ben 27 yaşındayim.Bir çocuğum var.Benim sorunum eşimin tavırları.Surekli benim yaptığım biseyi beğenmiyor,akıl veriyor aşagılıyor.Mesela bunu niye oraya koydun,yok bu yemeği neden böyle yapmadın,ne boş salak insansın falan filan.Cocugum konusunda da çocuğu o kadar yemek verme,şunu al falan.Artik bıktım arkadaşlar.Elimde bı isim var ama cesaret edemiorum bosanmaya.Hayat zor.Bosanacagim dedim bosanmadikca daha çok rencide etmeye başladı .git aç dava falan filan.Her seferinde böyle oluor sonra yanıma gelip öpmeye barışmaya kalkıyor.Artik yoruldum.En son bunu niye böyle dusunmuorum.ne biçim insansın dedi.bnde aramızda 8 yaş fark var sen daha olgunsun dusunmeyebilirim zamanla dedim.sen de o kadar genç deilsin dedi.Hep karşılık hep rencide edio.Bosanalim dedim mi de dişini sıkıo istediğimde cocugumu gelir görürüm dio.Biliorum ki yine bı sarilmalar barışmaya çalışmalar olcak.ama duzelmio psikolojim iyi deil.cocugumun kavga ortamında büyümesini istemiorum.bi akıl verin ne yapayım arkamda bı ailemde yok destek

Merhaba , bence hiç kimse böyle bir muameleyi haketmez, kaldı ki hayat eşine çocugunun annesine bu sözleri reva görmez. Ayrılsanız ekonomik gücünüz var mı , çalışabilir misiniz , ya da bunların hiçbiri yoksa ailenizin yanına gidebilir misiniz bilemiyorum ama bu imkanlara sahipseniz kimsenin sizi aşağılamasına ve güveninizi sarmasına izin vermeyin..Açık açık konuşup kendisini düzeltmesini isteyin düzeltmiyorsa geregini yapın. Yaşınız daha çok genç mutlu olmayı herkes hakediyor, vaktinizi size saygı duymayan birine neden harcıyorsunuz?

Merhaba.Ben 27 yaşındayim.Bir çocuğum var.Benim sorunum eşimin tavırları.Surekli benim yaptığım biseyi beğenmiyor,akıl veriyor aşagılıyor.Mesela bunu niye oraya koydun,yok bu yemeği neden böyle yapmadın,ne boş salak insansın falan filan.Cocugum konusunda da çocuğu o kadar yemek verme,şunu al falan.Artik bıktım arkadaşlar.Elimde bı isim var ama cesaret edemiorum bosanmaya.Hayat zor.Bosanacagim dedim bosanmadikca daha çok rencide etmeye başladı .git aç dava falan filan.Her seferinde böyle oluor sonra yanıma gelip öpmeye barışmaya kalkıyor.Artik yoruldum.En son bunu niye böyle dusunmuorum.ne biçim insansın dedi.bnde aramızda 8 yaş fark var sen daha olgunsun dusunmeyebilirim zamanla dedim.sen de o kadar genç deilsin dedi.Hep karşılık hep rencide edio.Bosanalim dedim mi de dişini sıkıo istediğimde cocugumu gelir görürüm dio.Biliorum ki yine bı sarilmalar barışmaya çalışmalar olcak.ama duzelmio psikolojim iyi deil.cocugumun kavga ortamında büyümesini istemiorum.bi akıl verin ne yapayım arkamda bı ailemde yok destek
tedavi olması gerek.

Eşinizin üslubu çok çirkin ayrıca kendisinde davranış bozukluğu da mevcut.Hiç çekilecek gibi değil.Hakkınızda hayırlısı olsun.Allah yardımcınız olsun inşallah..

Mesela bunu niye oraya koydun,yok bu yemeği neden böyle yapmadın,ne boş salak insansın falan filan
"Sen yap o zaman" demelisiniz.
Beğenmeyen kendi yapsın.
Siz 27 yaşınıza kadar sağ salim sahip olduğunuz akılla bu güne kadar gelmişsiniz.Bugune kadar bu adamın aklıyla mi yaşadınız?
Yemeği beğenmedi mi bir dahakine sen yap seni de görelim deyin.
Kendileri bir yumurta kıramaz (Allah bilir) gelir size ahkam keser.
Sizi beğenmeyen adam bir kere ev işi yapmış mı ömründe acaba?
Bence bunu sorgulayın ve sorgulatın

Back
X