Eşiniz sizin haberiniz olmadan bayan iş arkadaşıyla birlikte işe gidip gelmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zor zannat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
92
-28
3
35
Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz

Benim eşim de 1 ay kadar bayan iş arkadaşıyla kendi aracıyla gidip geldi. Ben hiç kötü bir şey düşünmedim çünkü haberim vardı. Ve eşime güvenim tam. Ama haber vermeden yapsaydı bunu evet tepki gösterirdim. O yüzden mesaj içinde size hak verdiğim tek konu eşinizin yalan söylemesi..

Üstelik bu kadınla birbirlerine nah hareketi yapacak kadar samimiler
Emoji mi atmışlar o şekilde 🤪
K.bakmayın çok tuhafıma gitti
İşe beraber gitmekle kalmayıp mesajlaşıyorlar o zaman
Normal bir adam eşine sorar x kişi beni de alır mısın işe geçerken dedi sorun olur mu diye, kadına da ben kestirme yoldan gidiyorum senin istikamet ters geliyor diyebilir amcasının oğlu değil sonuçta
Ama yalan söylediğine göre sizin hoş karşılamayacağınız boyutta samimiler demektir

Kadını tanımıyorum ben görene kadar yanımda adi bile geçmedi üstelik birbirlerine nah hareketi falan yapıyorlarmış o kadar samimiler şirketin servisi var işte olmasa belki bana söylese servis var derdim

Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz
Bi de güzargah üstünde değilmiş benzin fiyatları kaç para oldu haberi var mı eşinin ondan

Emoji mi atmışlar o şekilde 🤪
K.bakmayın çok tuhafıma gitti
İşe beraber gitmekle kalmayıp mesajlaşıyorlar o zaman
Normal bir adam eşine sorar x kişi beni de alır mısın işe geçerken dedi sorun olur mu diye, kadına da ben kestirme yoldan gidiyorum senin istikamet ters geliyor diyebilir amcasının oğlu değil sonuçta
Ama yalan söylediğine göre sizin hoş karşılamayacağınız boyutta samimiler demektir
Yok ya ne emojusu bildiğin kanka naber bak burada ne var diyip hareket çekiyorlarmiş

evet sizden habersiz gidip gelmeleri yanlış ama sanki sizin verdiğiniz tepkilerle alakalı olduğunu düşünüyorum size söylememesin tabiki bu onu haklı yapmaz ancak bence daha büyük yanlış aranızda ki güvensizlik eşim böyle bir seyi saklasa da eşimin iş arkadaşını arayıp böyle bir şey var mı diye sormam eşimle hallederim bunu aramda

Bi de güzargah üstünde değilmiş benzin fiyatları kaç para oldu haberi var mı eşinin ondan
PandemidendolayıO dönem iş yeri kendi aracıyla gelenlere benzin ödemesi yapti hatta birlikte gidip gelelim sende arabayla geliyormuş gibi ysparsin iş yerine yalandan plaka veririz sende para alrsın diye plan yapmiş lar iş yerinde müdüre çıtlatmiş adam ben anlamamöle işlerden git başkasına sor diye sallamiş

evet sizden habersiz gidip gelmeleri yanlış ama sanki sizin verdiğiniz tepkilerle alakalı olduğunu düşünüyorum size söylememesin tabiki bu onu haklı yapmaz ancak bence daha büyük yanlış aranızda ki güvensizlik eşim böyle bir seyi saklasa da eşimin iş arkadaşını arayıp böyle bir şey var mı diye sormam eşimle hallederim bunu aramda
Ama ısrarla söylemedi bana başka şansim yoktu başka türlü öğrenemezdim ki emin olmam gerekiyordu arabaya binmese kadin arabayı neden başka arabayla kıyaslasin

Ama ısrarla söylemedi bana başka şansim yoktu başka türlü öğrenemezdim ki emin olmam gerekiyordu arabaya binmese kadin arabayı neden başka arabayla kıyaslasin
zaten bindiği aşikar onda sorun yok ama bana göre değil arkadaşını aramak. Ben eşimin yüzüne bakarken yalan söylediğini anlarım zaten sonrasın da ona göre üstüne giderim. ayrıca bence eşinizi çok sıkıyorsunuz gibi, saklamasının nedeni bu bence haklı bir sebep değil ama ilişki bu şekilde yürümez bence ne kadar sıkarsan o kadar yalan olur bir ilişkide

Asla sıkmıyorum konudan bir ay kadar önce erkek arkadaşlarıyla kampa gideceğini söyledi olur dedim alişverişini bile ben Yaptim yalan söylediğini anladim zaten ama videodan anlamiş olamazsın saçmalama kuruyorsun kafanda kız bana video atti diue arabama mi binmiş oluyor falan dedi kanitlamam lazimdi bir anlamda

Arabayla gidip gelmeleri dert değil de neden yalan söylüyor? Yalanı neden üsteliyor? Saçma sapan şeyler
Canım dert çünkü şirketin özel servisleri var yani eşim olmasa kadini evinden alip evine birakacak araç zaten var buna ramen yapilan birşey olmasi onlarin samimiyeti canımı sıkıyor üstelik onca seye ramen adam hala kadına kkankacim falan diyor ben mesafeli ol dedikçe inadima yapar gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X