Eşiniz sizsiz tatile gider mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi üvercinka1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlilik daha ayrı bir şey sanırım ama ben onun da arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmesi fikrine olumlu yaklaşıyorum. Zaten yazın ben gittim kızlarla kapandık bi yazlığa çatır çatır bi hafta tatilimizi yaptık. hiç istemiyordu bana sinir oldu ama sonra bi ara yanıma geldi benle iki gün kaldı beraber tatil yapmış olduk. süperdi. sonra da bi ay sonra o bi arkadaşıyla bodruma gitti izmitten. bi hafta kaldı. gerçi benim gidebilme şansım olsa asla beni arkadaşına tercih etmezdi buna eminim:) ama yine de bence çok abartı bi şey değil.

Sanmamm:1closedeyes: Gitmez benimki.. Gitmek isterse bende arkada$larımla birlikte tatile çıkarım bütün faturayı da ona kestiririm kaydirigubbakcemile3

balığa gidiyor zaten.. ama sabah gidip öğlen döner o aradada bir kaç kez konuşuruz.

tatile aslaa...

tatile neden gider ki insan??

dinlenmek,eğlenmek,hoş vakit geçirmek...vs..

bunları yaparken eş yoksa evliliğin ne anlamı kalır ki..

evli değilim ama böyle bir şeye evet demem açıkçası...takılırım peşineee
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

Evlilik daha ayrı bir şey sanırım ama ben onun da arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmesi fikrine olumlu yaklaşıyorum. Zaten yazın ben gittim kızlarla kapandık bi yazlığa çatır çatır bi hafta tatilimizi yaptık. hiç istemiyordu bana sinir oldu ama sonra bi ara yanıma geldi benle iki gün kaldı beraber tatil yapmış olduk. süperdi. sonra da bi ay sonra o bi arkadaşıyla bodruma gitti izmitten. bi hafta kaldı. gerçi benim gidebilme şansım olsa asla beni arkadaşına tercih etmezdi buna eminim:) ama yine de bence çok abartı bi şey değil.

Canım eşiniz diye sordum sen bekarsın evlenince değişir fikirlerin bence..:delphin:

şu anda evli değilim ama
evliyken eşim bir kere bensiz tatile gitmişti
benim onunla gitmem mümkün değildi o sırada
oda arkadaşıyla 3günlüğüne gitti geldi
ama şimdi olsa izin vermem
o zaman farklı düşünüyordum
bir kadın eşinin yanında olmalı her zaman

keyfi bi tatile ne ben giderim ne de ooo
ayrı duramayız :)))
o nereye ben peşinde :))
bensizzevk almaz zaten :)))
çiftler halinde gideriz daha eğlenceli olur :))

ben evli değilim ama evli olsaydım aslaaaaaa salmam ne demek bensiz tatil.... birlikte gideriz:)

eminim o da beni salmaz zaten=)))))

sevgılım bensız tatile muhtemelen gidecektir bu yaz.
gidiyorum diyecektir kimbilir bana sormaya bile tenezzül etmeyecek erkeklerle gidiyoruz diyecektir.
:delphin:

eskiden olsa garanti gitmez derdim hatta kendisine de sorsak asla gitmem derdi ama bu aralar büyük konuşmayım.. ne büyük konuşsam başıma gelebiliyo çünküü :kızgın:

şu anda evli değilim ama
evliyken eşim bir kere bensiz tatile gitmişti
benim onunla gitmem mümkün değildi o sırada
oda arkadaşıyla 3günlüğüne gitti geldi
ama şimdi olsa izin vermem
o zaman farklı düşünüyordum
bir kadın eşinin yanında olmalı her zaman

sorabilir miyim neden?
ızın vermeye mecbur durumdaymıssınız nasıl gıtme dıyebılecektınız kı?
söyleyın bız de bılelım :utangac:

eskiden olsa garanti gitmez derdim hatta kendisine de sorsak asla gitmem derdi ama bu aralar büyük konuşmayım.. ne büyük konuşsam başıma gelebiliyo çünküü :kızgın:

evet büyük konuşunca başımıza gelıyor,
ama ben şimdiden kabullenmiş durumdayım mesela,
gitmek istiyor cunku yazın sen de gelirsin diyor
hııı diyorum, nereye gelıyorum? hiç... gidemiycem gitme diyemiycem belli :delphin:

evet büyük konuşunca başımıza gelıyor,
ama ben şimdiden kabullenmiş durumdayım mesela,
gitmek istiyor cunku yazın sen de gelirsin diyor
hııı diyorum, nereye gelıyorum? hiç... gidemiycem gitme diyemiycem belli :delphin:

ama bence bi şekilde orta yol bulunup beraber gidilmeli yaa.. ben onsuz yaptığım tatilden zevk almam li mesela.. o yuzden beraber bi zaman bulup gitmek isterim ama o da belki arkadaşlarıyla gidip kafa dinlemek ister belkii:çok üzgünüm: sanki benim yanımda olsa dinleyemecek :dilcikar:

ama bence bi şekilde orta yol bulunup beraber gidilmeli yaa.. ben onsuz yaptığım tatilden zevk almam li mesela.. o yuzden beraber bi zaman bulup gitmek isterim ama o da belki arkadaşlarıyla gidip kafa dinlemek ister belkii:çok üzgünüm: sanki benim yanımda olsa dinleyemecek :dilcikar:

hiç bilemiyorum ki canım, şimdi mesela 19 mayıs gezılerı var ama benimki malum çalışıyor ben serbestim, ailem izin vermez gerçi ama yine de zorlayabilirdim belki,
sormaya bile korkuyorum aileme hemen isteyebilir diye.
ama yazın işte..... benim gidemeyeceğim bariz,
o da tat alamaz mı alır mı bilemiyorum normalde gidiyormuş çünkü yine gitmek ister ben de bir şey diyemem, gidemiyorsa m gitme deme hakkım çok yok gibi geliyor kaydirigubbakcemile ancak bıdı bıdı bıdı eder sonra oturur kalırım. Çok üzgünüm çoook

hiç bilemiyorum ki canım, şimdi mesela 19 mayıs gezılerı var ama benimki malum çalışıyor ben serbestim, ailem izin vermez gerçi ama yine de zorlayabilirdim belki,
sormaya bile korkuyorum aileme hemen isteyebilir diye.
ama yazın işte..... benim gidemeyeceğim bariz,
o da tat alamaz mı alır mı bilemiyorum normalde gidiyormuş çünkü yine gitmek ister ben de bir şey diyemem, gidemiyorsa m gitme deme hakkım çok yok gibi geliyor kaydirigubbakcemile ancak bıdı bıdı bıdı eder sonra oturur kalırım. Çok üzgünüm çoook

bence çok bıdı bıdı yapp o zaman " lanet olsun gitmiyorum " der böylece sen kazanmış olursunn :dance:

Eşim bensiz tatile gitmek istemez, gitmez, gidemez yerimsenibentıpkı benim onsuz tatile gitmek istemeyeceğim gibi...

asla gitmez..

ben ısrar etsemde gitmez..

zevk alamaz bensiz..

gidebilir..
hiç sorun değil.
bu zamana kadar böyle bir talebi olmadı,şehirdışı işleri,kongresi vs.
oldu ve her gidişinde bensizliğin çok zor olduğunu anlattı ama,
eğer fikir değiştirir ve arkadaşlarıyla birkaç günlüğüne gitmek isterse
hayır demem.
bence evlilikte eşlerin bireysel alanları da olmalı.
arkadaşları ile tatil yapmak,sohbet etmek,aktivitelere katılmak
değişiklik olur onun için de,hem de beni daha çok özler :)
ayrıca ben de gitmek istesem hayır demez.
kesinlikle eminim.

Back
X