Eşiniz tanımadığı bir kızla instagramda takipleşse?

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Sorum tam olarak başlıktaki gibi. Tanımadığını düşündüğüm bir kızla takiplesiyor. Bu durumu sorsam su an kavga çıkacak beni takip ediyorsun diye diye baslayacak. Biraz önce ortada sebep yokken kavga ettik zaten. Telefonunu hep ortada bırakırdı. Şimdi yanından ayırmıyor.

Guzelce sorun, sinirle ofkeyle degilde.
Takip ediyorsunuz diye kizicaksada, esiniz tabikide bunun icin size sorgulamaya, yada kizmaya hakki yok.

Uyuduğunda telefonunu karıştırın. Hemen sorun çıkarmayın. Eğer bir şeyler varsa sorun çıkarırsınız haklıyken haksız duruma düşmeyin.

Eşini onceki konularını bilmiyorum mimli mi değil mi. Ama geçmişte hiç yanlışını gormediysen hemen ithamda bulunma. Belki esin tanıyor. Yada kızın paylaştığı içerik nasıl. Günlük sıradan şeyler mi. Yoksa gezi yemek vs gibi bir tema içeriyor mu. Belki paylaşım içeriği dikkatini çekmiştir kötü bir niyeti yoktur. Ama bu ihtimaller dışı sıradan tanımadığı bir kız ise dikkatli ol. Takipte kal önce haksız duruma düşmemek için, iyi gözlemle.

Sorum tam olarak başlıktaki gibi. Tanımadığını düşündüğüm bir kızla takiplesiyor. Bu durumu sorsam su an kavga çıkacak beni takip ediyorsun diye diye baslayacak. Biraz önce ortada sebep yokken kavga ettik zaten. Telefonunu hep ortada bırakırdı. Şimdi yanından ayırmıyor.

böyle bir soruyu kavga çıkar diye soramadığın bir ilişki yaşıyorsun. problemin takip edilen bir kızdan daha büyük umarım farkındasındır.

edit: sevgiliniz diye okudum.

bacım kavga çıkarsa çıksın. ne demek kızlarla takipleşiyor. ne mana?

Takip etsin ne olcak
Görsem böyle bişey -ki sevgililik dahil hic bakmadım takip ettiklerine- sormam o kim diye
Sen takip etme desen bile gizlidende olsa yapacağı varsa yapar

Sizde dert çok valla Allah sabır versin

Eşiniz tanıyordur onu ortak arkadaşı olsun olmasın tanıyordur hatta üzgünüm ama aralarındaki şeyin takipleşmeden ilerisi olabileceğini düşünüyorum
Liseden tanıyormuş. Ortak çok arkadaşları var. Ayni liseden mezunuz biz ama ben nasil taniyamadim onu anlamadim. Biraz erken hüküm verdim bu sefer.

Back
X