- 2 Şubat 2018
- 28
- 13
- 38
- 40
- Konu Sahibi ingilizceciii
eşinizin Telefonunu aldığınız zaman tedirgin oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedirgin olmuyo ama devamli kurcalanmasindan hoslanmiyoeşinizin Telefonunu aldığınız zaman tedirgin oluyor mu?
Yani bir şeye bakmak için alsam da gözü üzerimde oluyor. Ben sen artık dayanamayıp geceleri bakıyorum bir şey yok. Ben mi paranoyaklık yapıyorum sizceTedirgin olmuyo ama devamli kurcalanmasindan hoslanmiyo
Evden ise isten eve bi adamsa baska vukuatlari yoksa gereksiz abartiyo olabilirsnzYani bir şeye bakmak için alsam da gözü üzerimde oluyor. Ben sen artık dayanamayıp geceleri bakıyorum bir şey yok. Ben mi paranoyaklık yapıyorum sizce
Doğru söylüyorsunuz da neler duyuyoruz. EŞime güveniyorum ama tedirgin olunca beni şüphelendiriyor bazen bir şeyler olsa bile ruhum duymazmış gibi geliyorEvden ise isten eve bi adamsa baska vukuatlari yoksa gereksiz abartiyo olabilirsnz
Dedigim gbi baska bisey farketmediysenz cokta uzerinde durup huzurunuzu bozmayinDoğru söylüyorsunuz da neler duyuyoruz. EŞime güveniyorum ama tedirgin olunca beni şüphelendiriyor bazen bir şeyler olsa bile ruhum duymazmış gibi geliyor
Hiç rahatsız olmaz .ikimizin telefonu da ortadadır sifrelerimiz de aynı bazen internetten biseye bakmamız gerekiyor en yakında kimin telefonu varsa onu alırız . Bazen o benim telefonumu alır bazen ben onun telefonunu alırım ama ikimizde birbirimizi kontrol etme amacıyla yapmayız. Ben eşler arasında telefon benim özelim durumunu kesinlikle anlamam ve doğru bulmuyorum .eşinizin Telefonunu aldığınız zaman tedirgin oluyor mu?
Kelimesi kelimesine aynini yazacaktim. Gerek kalmadi :)Almadığımız için rahatsız olmuyor. Bir şeye bakmak için neden onun telefonunu kullanayım ki, kendi telefonumdan bakarım.
Bizim de öyle. Telefon benim elimdeyken farklı davranıyor birazİkimizin telefonu da ortadadır.
Şifrelerini biliriz.