- 2 Kasım 2023
- 3.842
- 7.376
- 88
- 32
- Konu Sahibi Mystory-06
Ustte çocuk pirnografisintarzinseyler okudum detayı bilemiyorum. Bu doğruysa tabiki zorunlu zaman harici vermeyin çocukları. Çocuğun üstün yararı gozetilmeli. Ama iyi bir baba olması durumunda haftaki olmalı. Simarsalar da yapacak birşey yok. Mesela cumadan cumaya çocuklar değişilebilir. Sizden bavul yapıp gitmeyecek çocuk orada da aynı şekilde kıyafeti oyuncagi vs olacak. O da yemek banyo hastalık ve ilgilenecek.tam tarif ettiğiniz gibi haftaiçi benim yoğunluğum çocuğum ödevleri vs derken yorucu bir hafta geçirip haftasonu babayla geziye gitmesi ve istediği herşeyin yapılmasından dolayı(esnek baba modeli) baba sı daha eğlenceli ben ise daha kuralcı ve yorgun oldum.Bu ilerde velayet olarak aleyhime işler mi bilemiyorum.Diğer türlü de babaya bıraksam çok şımarık bir çocuk yetişmesinden korkuyorım o yüzden haftasonu yeterli diye düşündüm hep
Benim gozlemim mesela bebekken ilgilenmeyen baba ergenken de ilgilenmiyor. Çocuklar da bizi büyütüp tecrubelendiriyor. Mesela bana onbeş yaş çocuk verin konuşacak konu bulamam. Ama kızımı onbesine getirdigimde o yaşa tamamen hakim olacağım.
Eski eşiniz şimdi çocukların sorumluluğunu almazsa ilerde de almaz. Çocuklar size gekince sizin kurallarında uyar merak etmeyin. İtiraz ederlerse benim evimde kural bu dersiniz. Ayrıca çocuklar kural rutin düzen seviyorlar.
Siz kendiniz gibi bakarsınız sizdeki hafta. Diğerine de karışmayın o da babaligini bildiği gibi yapsın. Tabi ama kıstas iyi bir baba olduğunu varsayıyorum.