Esiniz veya sevgiliniz alkol kullaniyorsa bu sizi rahatsiz eder mi?

asla icki icmesini istemem ama sigara kullanıyo ona bişey demem zaten evlendikten sonra bırakcakmış sigarayı

rahatsız etmez ama onuda sınrları vardır
abartıya kaçmadıgı müddetçe olablir yani
ki zaten öylede 2 haftada 1 anca içer oda arkadas ortamımız olur öyle
karsılıklı balıgımız yerken rakımızı içerizopuyorumnanaktan
yada bulusmuz aksamlar ben derim 2 bira içelim diyekaydirigubbakcemile
onlarda normaldir sanırım:CüvCüv:

benim eşim bensiz zaten ne bi yere gider ne de bişey içer ama biz haftada bir önce başbaşa dışarda ya rakı balık ya da yemek şarap yaparız sonra da arkadaşlarımızla buluşur eğleniriz. bir de maçlara gideriz şehir dışına o zaman da 1-2 bira içeriz ya da evde maç seyrederken ama hep dozunda ve hep beraber birbirimizin yanında değilken pek alkol kullanmayız zaten zevk almayız.

etmez neden etsin...
bensiz içerse rahatsız olurum ama... içmesini bilen adam tercihimdir.

eder...

sevmem içki içen ınsanı.. ortamı..

eşimde içmez zaten..

içenede saygım sonsuzdur..

Ben de severim alkol...

Kişinin iradesiyle alakadar... İçmesini biliyorsa, ağzıyla içiyorsa, çok keyifli bir şey!

Gece hayatını da severiz biz sevgilimle...

Ailemde de herkes gayet usturuplu şekilde keyifle içki içerler...Alkolik yakınım yok çok şükür, olacağını da sanmam , bilinçli tüketici durumu kaydirigubbakcemile3

delikafadulden
İÇELİM! =)

:içelim:

kendi içer bana içirtmez.
tadı kötüymüş ölee dio ozaman nie kendi içiyosa :roflol: herhalde bi başlarsam alkolik olmamdan korkuyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benı rahatsız etmıyor , Aşırıya kaçmasın ! adam gibi içsin yeter...

tek istemediğimse dugunumuz alkollu olacak korkumsa çok içipte zıvanadan çıkıp düğünümü mahvetleriii :mymeka: mafoldumben

aşırıya kaçmadıkça rahatsız olmam içebilir elbet yerine göre birliktede içebiliriz

ama dozunda herşey:)

ben alkole karsıyım her ne olursa olsun arada bır degıl bır yudumuna dahı tahammulum yok.asla ıstemezdım kı cok sukur esımde ıcmıyor...

Evet kizlar esinizin alkol kullanmasi sizi rahatsiz eder mi?
Alkolik degil yanliz, sadece arada sirada bir iki bira icmesine birsey dermisiniz?

Bence hic icmeseler daha iyi..:1no2:
okadarda alsın canım ne dicem adama.. okadar kısıtlayamam yani.. erkeklerin cogu sever alkol almayı. ayda bir içecekse bence normal.. bişey demem

içmese ederdi:)
çok içeni sevmem ama arada sevgilimle iki kadeh bişiler içmeyi asıl ben isterim onun tadı ayrı:)

üff hergün içiyo nerdeyse ve bu yüzden hep miğdesi bulanıyor içkiye karşı değilim bende sewiyor we içiyorum ama her gün her günde içilmez be kardeşim gençliğimize yazık

Back
X