Eşiniz veya sevgiliniz size en son ne zaman şaka yaptı?

EflatunSu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
532
2
96
47
Balıkesir
Eşiniz/sevgiliniz size en son ne zaman ve nasıl bir şaka yaptı?kızdınızmı veya onunla beraber güldünüzmü?

Bu topice hic yazilmamis mi yaa?

Biz her an sakalasiriz nerdeyse zemuszemus

Pek kizdirmaz beni, aksine surekli guldurur

Cok egleniriz beraber

nerden buldun sen bu konuyu :roflol:

çok olmadı 5 ay kadar önce idi, eşek şakası yapmıştı , çok kızmıştım haliylekötükedihüso

Baska bir topigin altinda benzer topikler vardi ona tiklamisim, bende yaziverdim kaydirigubbakcemile3

Esek sakasi da hic cekilmez, insani cileden cikarir
Hele hele kendini komik zannettiginde, daha da delirir insan -tatlicadiarzu-

biz bir şaka yüzünden ayrıliğin eşiğine geldik.. tam üstüne bu sinirle bu topiği gördüm... elli bin defa dedim bana saçma sapan şakalar yapma kaldıramıyorum diye.. küstüm barişmicamm.. çok uzatmısım bi şakayı.. hadi yaa...

Gecmis olsun canim
Sacma sapan bi saka ama bak neler yapiyor
Ins. hemen sinir gecerde atlatirsiniz

Bazen oyle sakalar isitiyoruz ki
insan soruyor kendi kendine

altinda bi ciddiyet varmi diye :uhm:

özellikle "erkek milleti" olarak "şakayı kaka yapan" bir toplum olduğumuzdan sevmiyorum şakayı :umursamaz: birkere yapılmasına izin verince abartıyorlar çünkü lmaz:

bende çok sevmem şaka, inanılmaz bi ayar tutturması gerekiyor.. hele ki 3. şahıslarında dahil olduğu şakalarda inanın çıldırıyorum resmen ..

Ben bi ara çıldırtıyodum onu şakalarımla ama engel olamıyodum kendime baya bildiğin planlı şakalarkaydirigubbakcemile3
Şimdi duruldum sadece ufak şakalar yapıyoruz birbirimize sık sık zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…