eşiniz ya da sevgiliniz ile nasıl tanıştıniz?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Hanımlar ben bu konuda muzdatibim...Belki kader nasip diyorum ama bu kadar nasipsizlik kismetsizlik mi olur ..... Bir yerler de mu yanlışım var ? 28 yaşındayım. Bugüne kadar sevgilim olmadı. O kadar ortamım oldu kadın nüfusu o kadar fazlaydı ki gittiğim ortamların ...kabus buradan başlıyor...Ünv hoşlandığım biri çıktı ama yakın arkadas olmamıza sen evlenecek kiz dediğin halde bir şey olmadı uzun zaman umit ettim bekledim....okul sonrası görücü usulleri çıktı ama öyle bir An masaya oturunca olmuyor ...Anasının zoruyla gelmiş evlatlar işte. ..Olan bende duygusal çöküntü ..gerileyen özgüven ....Şuan başka bir şehre atandım mesleğe girdim ikinci seneye girdim. Öğretmenlik malesef kadın ağırlıklı. ...Yok yani zaten küçük yerdeyiz....Gönlüme göre biride yok muhabere gireyim...Zaten düzgün biri olsa yar etmezler karaborsa olur ...öne atılan kızlar olur...Ben ya gelirse nasip gelir diye düşünüyorum....SİZİN GONLUNUZUN PRENSİ NASİL KARŞINIZA çıktı ☺☺

Tatlım inan bunlar nasip kısmet. Cok klişe ve sıkıcı geliyor kulaga ama gercekten öyle. Benimde birsürü ortamım oluyor,cok tanışmak isteyen oluyor ama erkek arkadaşımla Bi tanıdık aracılığıyla tanıştım hic bana göre olmamasına rağmen. Daha doğrusu o tanıdığı devreye sokan erkek arkadaşımdı, o beni tanıyormuş 1 yıl takip etmiş ama ben onu tanımıyordum. Ama hala ilişkimi bilmeyenler tanıştırmak istedikleri oluyor, senin normal arkadaşların varsa illaki sana uygun birini düşünürler akıllarınca, yokmu böyle tanıdıkların kendim tanısamıyorum diyorsan

Tatlım inan bunlar nasip kısmet. Cok klişe ve sıkıcı geliyor kulaga ama gercekten öyle. Benimde birsürü ortamım oluyor,cok tanışmak isteyen oluyor ama erkek arkadaşımla Bi tanıdık aracılığıyla tanıştım hic bana göre olmamasına rağmen. Daha doğrusu o tanıdığı devreye sokan erkek arkadaşımdı, o beni tanıyormuş 1 yıl takip etmiş ama ben onu tanımıyordum. Ama hala ilişkimi bilmeyenler tanıştırmak istedikleri oluyor, senin normal arkadaşların varsa illaki sana uygun birini düşünürler akıllarınca, yokmu böyle tanıdıkların kendim tanısamıyorum diyorsan
İşte beni üzen tanismak isteyen ...Konuşmak isteyen yok. Kız arkadaşlar çevremde tık tık mesajlasiyir ...Flört ediyor ....Bu konuda çok uzuyor ..Çirkin değilim de öyle elim yüzum düzgün bakımlı kendi halinde biriyim. Hani tanistiranlar oldu ama benden kişiliğine o kadar uzak o arkadaşlarım beni sanki hiç tanimiyimus nefes alsın yeter tarzından kişilerdi ..doğal olarak olmadı tabiki .. Hani biri peşinden gelmedi ısrar etmedi bugüne kadar .... Hani kendimi çok tuhaf hissediyor sorguluyor. Yakın arkadaş Abla akrabaya soruyorum yok bir şey sende diyorlar.... ogretmen olmam bile kurtarmadi ....Biri evde kalsın büyüsü mu yaptılar ki

Eh evlenmek de şart ama ben de bir kere sevgilim yok kimseyi sevemiyorum diye hayiflanmistim sonra karşıma öyle biri çıktı ve hayatımı öyle bir altüst etti ki keşke hic istemeseymisim rahat battı diye kizdim kendime
Ayni seyi yasadim.Bazen olmuyosada bir hayır vardır .zamanı gelince elbet gelecekler:KK55: çok bekletmez insallah:KK37::KK4:

kadın erkek karışık fitnees gidin .) belki yani çevrenizde belkide çogunlukla kadın oldugu için böyle olblir .çevrnzde erkeklerınde olablcgı sosyol ortamlara katılın belkı orda birisne karşı duygularınız olur karşılkta alablrsnız

Ummadığın anda gelir aşk ..
hiç beklemediğin anda güzel şeyler gelirmiş ya. Ben beklemiyormuş gibi yapsam olur mu ki acaba :-)
Bakınız:
Bu yaşta ne sevgilisi, hayatta işim olmaz flörtle falan. Zaten hiç hoşlanmam öyle sevgililik olaylarından falan.
Hele elele gezmek ne fena, ne berbat, ne pis birşey. Bir de o sarılmak yok mu o sarılmak olmaz olsun öyle şey. :confused:
Ay tövbe tövbe çarpılcam şimdi :confused:

İşte beni üzen tanismak isteyen ...Konuşmak isteyen yok. Kız arkadaşlar çevremde tık tık mesajlasiyir ...Flört ediyor ....Bu konuda çok uzuyor ..Çirkin değilim de öyle elim yüzum düzgün bakımlı kendi halinde biriyim. Hani tanistiranlar oldu ama benden kişiliğine o kadar uzak o arkadaşlarım beni sanki hiç tanimiyimus nefes alsın yeter tarzından kişilerdi ..doğal olarak olmadı tabiki .. Hani biri peşinden gelmedi ısrar etmedi bugüne kadar .... Hani kendimi çok tuhaf hissediyor sorguluyor. Yakın arkadaş Abla akrabaya soruyorum yok bir şey sende diyorlar.... ogretmen olmam bile kurtarmadi ....Biri evde kalsın büyüsü mu yaptılar ki
Zaten o yolda peşine düşenlere kanma tatlım, kimbilir kac kıza yazılıyorlar. Senin beğendiğin biri varsa sen tanış, Bi ortamını bul. Çalışan ayakları üstünde duran hatunsun, kendine az güven. Ama ümidini kaybetme, böyle seyler ansızın oluyor, gönlüne göre versin Allah :KK39:

kadın erkek karışık fitnees gidin .) belki yani çevrenizde belkide çogunlukla kadın oldugu için böyle olblir .çevrnzde erkeklerınde olablcgı sosyol ortamlara katılın belkı orda birisne karşı duygularınız olur karşılkta alablrsnız
Yazın ona da gittim tabi öğle seansı ..hanim abla ya da liseli çıtır erkekler vardı ☺sansizliklar peşimi bırakmıyor

Biz aynı üniversitede çalışırken tanıştık. Bulunduğun ortamda uygun birileri yoksa ortamını değiştir. Spor salonları, küçük workshop tarzı eğitimler vs

hmm bu durumda tabi olmaz .dediğim yaşınıza uygun olan sosyol aktıftlere katılmanız iyi olr diye dusnuyorum .zaten yaşnıza uygun erkeklerle aynı ortamda bulunmadıgınız için pek ondan olmamş olblr bence bnun için sanssız oldugunuzu dusunmeyın bazı seyler gerçekten kısmet.ben yaşımın erken oldugunu dsnguum ıcın bırısyle sevglı olmuyorum mesela.ama sızın yasınız bunun ıcın uygn tbı

Back
X