eşiniz ya da sevgiliniz ile nasıl tanıştıniz?

yakın savunma sporlarına yönelmenizi tavsye ederim akşamlı ıoluyor.aıkıdo taekwonda yada boks gibi :D orda yaşınızı uygn erkekler oluyr .))

abımın arkadasıydı evımıze gırer cıkardı benım pek muhabbetım yoktu hatta havalı ve gıcık bulurdum..
o sıralarda sözlum benı arkadasımla aldatmıs cinlerım tepemde kımseye tahammulum olmadıgı gunlerden bıgun;
aksam abım eve yemege cagırmıs nasıl gergınım ama ..
ortak oluyoruz defterımıze sen bakarsın artık dedı muhasebe ofısım var ...
olur dedım ne dır ne degıldır sormuyorum bıle...okadar suratsızım kı anlatamam ...

mükellefım oldugu ıcın iş dolayısıyla gorusmek zorunda kalıyoruz
tanıdıkca baktım adam hoş... ahlaklı ,namuslu... iş yapıyoruz para dönüyor ortada bı ınsanı tanıyabılcegınız en onemlı seylerden bırı ticaret. derken derken telefonda sohbetlere basladık...

ben asla evlılık dusunmuyordum , bana dırek abımden oturu sevgılı durumunun kendısıne ters dustugunu evımıze gırıp cıktıgını durumun kesınlesmesı gerektıgını soyledı ,buyuzden ya evlenıcez ya gorısmıcez yan gozle bakmıs gıbı kendımı kotu hıssetmek ıstemıyorum koca ınsanlarız bence bızle ılgılı karar verelım dedı.ben evlılıge hazır olmadıgımı aldatıldıgımı soyledım. bana zaman ver dedı ve bunun ustune .....
adam benı 3 ayda ıkna ettı :KK57: annesıyle annem tanıstı annem zaten dunden razı cok severdı esımı
ben hala acaba ??? dıyorum 2 hafta sonra sozlendık ondan 2 hafta sonra nısanlandık ben hala cıddı cıddı evlenıyorum sanırım ??? dıyorum
toplam 3 ayda evlendık:oops: suan 14 aylık evlıyız
keske daha once karsılassaymısız :)

enteresan olan aynı mahalledeyız abımın arkadası onun cogu arkadasıyla benım arkadaslarım ortak....
ama kısmet benım aldatılmam gerekmıs :D benım mükellefım olması gerekmıs...
hıc aklımda yokken kendısını gıcık bulurken herıfcan suan ruh eşim

2006 senesinde nette ikigonul sitesi vardi orada tanistik iyikide cikti karsima şans eseri oldu biraz,kader kismt işte olacagi varsa oluyor cok şukur mutluyum yani

5 yildir bizim karsi apartmanda oturuyomus. Bi kez dahi gormemisstim. Ve de anneannemde ayni apartmanda oturuyodu hergun gidiyodum mutlaka. Ama kismet iste. Gorucu usulu oldu bu arada. Tanistiktan sonraa da ayni isyerinde calistigimizi ogrenmistik ☺

Ben esimle KPSS kursunda tanıştım :21:
İkimizde kurs için kendi sehrimizden uzakta akrabalarimizin olduğu şehre gelmişiz kader işte :)

Esim beni gormus ve keşke başka bir ortamda başka bir zamanda tanisabilseydik demiş ve sınavdan sonra açılmayı kafaya koymuş :KK49:

Ben de ondan hoslaniyordum ama ortamda herkes arkadaş olduğu için kendimi kötü hissedip kendime sacmalama diyip duruyordum
Esim en sonunda toplu yemek yediğimiz bir günün gecesinde "ben seni çok seviyorum oh be :) " diye mesaj gönderdi ve biz tam 13. ayimizda evlendik :KK200:
Uç aylık evliyiz :KK36:

Darısı size inşallah çok çok mutlu olursunuz :KK25:

ben bu konularda hiç çekingen olmadım zaten ama eşimle karşılaştığımız akşam birazcık alkollu olmamın da etkisi oldu sanırım:KK23:
beğendiğim biri olursa mutlaka şansımı denerdim bekarken. gülüş bakış konuşmadaki hafif cilveler falan :KK66:
eşimle lisede dersanede aynı sınıfta idik.o zaman da çok beğenirdim fakat o zaman utangaçtım, ve aramızda bişey olmadan ben sınıf değiştirdim.
aradan tam 9 sene geçince beni facebooktan eklemiş. o ara başka biriyle görüşüyorum ben tabi 9 sene olunca hoşlantı falan kalmamış, kabul ettim. bir iki yazıştık naber nslsn falan öyle kaldı. ama hala çokkk yakışıklı idi.

neyse görüştüğüm kişi ile iğrenç bir şekilde ayrıldım. bekar arkadaşlarla yemek yedik alkol aldık, bekarlıktan güzeli mi var falan diye güldük eğlendik sonra da canımınz tatlı çekti künefe yemeğe bir kafeye gittik.eşimle kafede karşılaştık onun birlikte oturduğu kişler de yine dersaneden falan biri de çok eski erk arkımın en yakın arkadaşı idi hatta:KK53: yanlarına gittim exin arkadaşı ile sohbet ettim havadan sudan sonra dönüp eşime "meraba ben xpreiz" dedim:KK53:
tlflarımız vardı zaten birbirimizde. ben msj attım kendi masama gidince sohbet açtım falan derken eşimgil komple kalktı kafeden. sonra araç yoksa bırakayım diye msj atmış ben de araç var ama çay içebiliriz dedim:KK59:

yani baya baya asıldım eşime ilk gün. kendisi alkollu olduğumu 6 ay sonra öğrendi nişanlanmıştık zaten o zamana:KK70:
hoşlandığın biri olursa bu kadar alenen olmasa da belli et bence kesin. gülüş bakış cilve minik jestler falan... ıspatlanamayacak şekilde belli et hoşlandığını :KK66:

Son düzenleme:
Tanımasaydım iyiydi,anlatmak canımı yakar gibi geliyor.Ama şuan keşke dedirtti bana.Hayatımda tanıdığıma sevinecek,hatırlamaya anlatmaya değecek biri olmadı sanırım,oldu sanmıştım olmamış.Yanlış tercihler işte.İlk görüşte aşk yaşadım kendi kendime..

Tanımasaydım iyiydi,anlatmak canımı yakar gibi geliyor.Ama şuan keşke dedirtti bana.Hayatımda tanıdığıma sevinecek,hatırlamaya anlatmaya değecek biri olmadı sanırım,oldu sanmıştım olmamış.Yanlış tercihler işte.İlk görüşte aşk yaşadım kendi kendime..
Yorum yazacaktim ki yorumunuzu gördüm. Alın benden de o kadar.

İşte beni üzen tanismak isteyen ...Konuşmak isteyen yok. Kız arkadaşlar çevremde tık tık mesajlasiyir ...Flört ediyor ....Bu konuda çok uzuyor ..Çirkin değilim de öyle elim yüzum düzgün bakımlı kendi halinde biriyim. Hani tanistiranlar oldu ama benden kişiliğine o kadar uzak o arkadaşlarım beni sanki hiç tanimiyimus nefes alsın yeter tarzından kişilerdi ..doğal olarak olmadı tabiki .. Hani biri peşinden gelmedi ısrar etmedi bugüne kadar .... Hani kendimi çok tuhaf hissediyor sorguluyor. Yakın arkadaş Abla akrabaya soruyorum yok bir şey sende diyorlar.... ogretmen olmam bile kurtarmadi ....Biri evde kalsın büyüsü mu yaptılar ki

Ünv son zamanlarına kadar benim de çevremdekilerin hep kız, erkek arkadaşları oluyordu.. Ama ben hiç doğru düzgün teklif almıyordum.. Benim niye yok? Ben çirkin miyim demeye başlamıştım.. Meğerse çevredekiler cesaret edemiyorlarmış.. Adam gibi olan biri zaten cesaret edip konuşabilirdi.

Nasipten öte köy yok.
Tamemen kısmet işi ne zaman nasıl gelir bilinmez ama hiç ummadığın zamanda gelir.
Ben evlenmeye karşı olan biriydim bütün çevrem bilir evleneceksem 30 dan sonra diyordum ama hiç öyle bir düşüncem yoktu.
23 yaşında eşimle internetten tanıştım 24 yaşında evlendim. Bütün çevrem annem babam şok oldu bende öyle.

Olsa dert olmasa dert... Boşver karşına çıkınca ilk bir kaç ay süper sonra standart sonra çöküş :KK53::KK53:

Bizim kitabınızın evine gelmişti eşim orda görmüş beni 5yildan sonra evlendik şimdi ikiz kızlarım var nereden nereye

Hayatımın en en en kötü döneminde çıktı karşıma. ...... ister inan ister inanma ama
Ilk gördüğüm an 2 sn bakakaldim.. durakladim. çok yakışıklı olduğundan değil. Hissettim .
bi ses kulağıma söyle fisildadi sanki " sen bununla çok önemli şeyler yaşayacaksın...."
O da yanlış insanlardan sonra (benden once bi kere aldatilmis) ondan sonra beni taniyinca, sadakati gorunce çok mutlu oldu..
3 yıllık evliyiz şu an..

Back
X