- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorum yazacaktim ki yorumunuzu gördüm. Alın benden de o kadar.Tanımasaydım iyiydi,anlatmak canımı yakar gibi geliyor.Ama şuan keşke dedirtti bana.Hayatımda tanıdığıma sevinecek,hatırlamaya anlatmaya değecek biri olmadı sanırım,oldu sanmıştım olmamış.Yanlış tercihler işte.İlk görüşte aşk yaşadım kendi kendime..
İşte beni üzen tanismak isteyen ...Konuşmak isteyen yok. Kız arkadaşlar çevremde tık tık mesajlasiyir ...Flört ediyor ....Bu konuda çok uzuyor ..Çirkin değilim de öyle elim yüzum düzgün bakımlı kendi halinde biriyim. Hani tanistiranlar oldu ama benden kişiliğine o kadar uzak o arkadaşlarım beni sanki hiç tanimiyimus nefes alsın yeter tarzından kişilerdi ..doğal olarak olmadı tabiki .. Hani biri peşinden gelmedi ısrar etmedi bugüne kadar .... Hani kendimi çok tuhaf hissediyor sorguluyor. Yakın arkadaş Abla akrabaya soruyorum yok bir şey sende diyorlar.... ogretmen olmam bile kurtarmadi ....Biri evde kalsın büyüsü mu yaptılar ki