- Konu Sahibi evlivecesur
-
peki esiniz size tam tersi mininin dekoltenin cokm yakistini soylese bunlari giymenizi istese hatta kendisi begense ozaman nedusunursunuz sizi sevmedini kiskanmadinimi ?mini yada dekolteden hoslanan erkek bunu esinin uzerinde gormek isteyen erkek genismi olur esine deger vermemis mi olur sizce ?
sanırım eşiniz sizden dekolte giyinmenizi istiyor ; sadece kendisine de değil ayrıca... dışarda da öyle olmanızı istiyor... yanında güzel ve dikkat çekici bir bayanla görülmekten hoşlanıyordur diye düşünürüm... elbette dekoltenin de dozu olmalı... eşine değer vermediğini düşünmem ama insanların gözünde kendisinin ve yanındakinin nasıl göründüğüne fazlaca takmış olduğunu düşünürüm...
geniş olduğunu düşünebilmek için aşırıya kaçan dekolteyi uyarmaması ya da desteklemesi gerekir...
bir adam bana bariz asılıyosa kıskanclık yapmasını anlarım ama yok sunu giyme buraya gitme dısarı çıkma hiç bir erkekle konusma gibi seylerin kıskanclık olduğunu düşünmüyorum.bence güvensizliktir ve kadının beynine güvenmemektir.bana sürekli kısıtlama getiriyosa demekki kendiside bi işler çeviriyoki benide öyle söylüyor derim.kişinin fikri neyse zikride odur yani.ya öyle örnekler görüyorumki kadını resmen kişiliksizlestiriyor kendi için neyin doğru neyin yanlıs olacağına karar veremez hale getiriyorlar.çok bunaltıcı ve adil değil.oysa kadını yüreklendirmeli erkek.okumaya çalısmaya kendini geiştirmesine yardımcı olmalı.çünkü inanıyorumki dünya kadın yüreğiyle ve kadın duyarlılııyla çok güzel olabilir.
Mini etek ,dekolte giydiğimiz halde neden bazı yerlerde rahat rahat dolaşamıyoruz?Erkekler yüzünden,zihniyetleri yüzünden elbette.Erkekler olmasaydı bu dünyada rahat rahat giyip elbiselerimizi,eteklerimizi,şortlarımız,bikinilerimizi gezseydik ne güzel olurdu değil mi ? Anne olacaklar erkek çocuklarını böyle yetiştirse de iki bacak görünce sapıtmasalar.
:hooray::hooray::hooray::hooray:
Anne olacaklar erkek çocuklarını böyle yetiştirse de iki bacak görünce sapıtmasalar.
harika soylemissin arkadasim sonucta erkeleride biz kadinlar yetistiriyor disarda her mini giyieni av olarak gormeyen erkekleri yetistirmek bizim elimizde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?