esiniz yada sevgiliniz size yasaklar koyarsa....

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
arkadaslar esiniz (sevgiliniz ) size ne yapip ne yapmiycaginizi söylerse,

daha kötüsü,

cok severek ve begenerek dinlediginiz sanatcilari dinlemenizi yasak ederse

ne yaparsiniz?:çok üzgünüm:

( o sarkilardan etkilenebilecek korkusumu var acaba ? )

Pardon?

Yok artık daha neler.

Valla tövbe büyük sözüme ama ona öyle şeyler ederim ki o yasakladığı şarkıcıların şarkılarını kendisi söylemeye başlar bülbül gibi.

Tey Allam yaaa tey Allam yaaaaaaaa...

Bende kaydirigubbakcemile3karga sesimle ona söylerim şarkilarimi -tatlicadiarzu-laelaelaelaelae....oda sen sus :mymeka::oklava:en iyisi der izin verir belkide....:lepi:

eger bırıyle berabersek haraketlerımıze cekı duzen verırız...
sevgılımızın bazı yapma dedıklerınıde yapmayız tabıkı karsılıklı oldugu surece
ama boyle sacma yasklarda oha yanı
bugun boyle yasak koyan kişi yarın daha agırını yasaklar
ee o zaman bız neyız kolemı
oldu canım oldu ona kım yasak koyucakmış
yesınler yasagını

hoooşşşşttttt derim şöle 3 adım uzak dur bakalım
daha neler :delphin:

oldu olmaya kafamada kara bi carşaf vs. gecirim cevremdekiler beni görmesin bwende onları.
nede olsa göz göze geliriz nolur nolmaz-tatlicadiarzu-

hey allam yaaa kacıncı yüzyıldayız...:delphin:

Yasaklar nicin avrdır. Çatır çatır çignemek için:lepi:

daha kötüsü,

ona böyle yaparım laelaelaelaelae daha neler artık yani

hiç umrumda bile olmaz...onun yasakları ancak onu bağlar,eşim bile olsa kaale almam...yasakmış,engellemekmiş hiç tarzım değil...yasaklanan şeyleri inadına yaparım,eşim de bunu göze alamaz....

hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım hihoyyyt

şaka bi yana giyim kuşam davranış da değil karıştığı konu...
dinlediğin müzik!!!
daha neler duyacağız acaba fisfisfis

Öhm Öhm simcik söyle oluyor::kahve:

Evlilik paylasmak demektir degilmi? Yani nasil ben onun hal hareketlerine giyimine karisiyorsam, Hayatim sunu giyme bunu giy daha düzgün olur diyorsam mesela onunda esim olarak tabiki bazi konularda bana sunu yap veya yapma deme gibi haklari vardir.:1closedeyes:

Lakin böyle sanatcilar yüzünden yok efendim sebebsiz yere sirf kendisi gicik oldugu icin su arkadasinla görüsme, saclarini boyama kestirme, makyaj yapma gibi sacma ve gereksiz sebeblerden dolayi tavir yapar yasak koymaya kalkarsa külahlari degisiriz...kötükedihüso

O bana yasak ettigi sanatcilarin sarkilarini ömrünün sonuna kadar dinlettirim ona vallaha...:mymeka:

benimki de murat boz'u falan dinlediğimde bozulur ama hiç dinleme dediğini duymadım.yakında dermi acabahihoyyyt-tatlicadiarzu-

yok artık daha nelerrr :kızgın: Benim çok kötü bir huyum var:bana biri bir şeyi yasak ederse inadına yaparım.Ayrıcaaa bana bir şeyleri yasak edecek adam daha anasının karnından doğmadııııı :1closedeyes:

hadi kılık-kıyafet,arkadaş oratmı,g,dilen mekanlar gibi şeler için karışlır amma müzik,resim,kitap gibi sanatsal etkinlikere karışmak hanzoluktur

valla o adamla ilişkimi gözden geçiririm şölebi bune ya vall nişanlıyken nişanlım sürekli karışıodu tatlı geliodu şimdiki aklım olsa onada karıştırmazdım

hangi sanatçıları ve şarkıları yasakladı merak ettim doğrusu... :delphin: Şarkılarda algılayamadığımız kötü mesajlar mı var acaba laelaelaelaelae

daha kötüsü,

ben mutsuz oluyorsam, benım mutsuzluguma sebep oluyordur o sevgılı
koparır atarım adamı benden..
:kahve:

Biz eşlerimize sevgililerimize yasak getiriyoruz gerektiğinde, yani bu bazı şeylerin yapılıp yapılmamasını isteme karşılıklı olursa kabul ederim. Tabiki birde mantıklı olacak.
O şarkıcıyı dinleme, bu şarkıyı dinleme cinsinden saçma salak yasaklar kusura bakmayın ama sağlıklı bir beynin ürünü değildir.

iyi bide helaya giriş çıkış saatlerini versin de tam olsun madem

e tipi yarı kapalı cezaevine hoşgeldiniz

kizlar yorumlariniz icin tesekkür ederim, anladimki benden baska kimse bunu kendine yedirmiyor....
benim sevdigim sanatciyida söyliyeyim sizlere --> Rafet el roman............ :-) müzik tarzi, sesi...sarki sözler hepsi cok hosuma gidiyor...............

Back
X