esiniz yada sevgiliniz size yasaklar koyarsa....

kizlar yorumlariniz icin tesekkür ederim, anladimki benden baska kimse bunu kendine yedirmiyor....
benim sevdigim sanatciyida söyliyeyim sizlere --> Rafet el roman............ :-) müzik tarzi, sesi...sarki sözler hepsi cok hosuma gidiyor...............

bende cok severim, kendisini degil ama sarkilarini!!kaydirigubbakcemile5

Rafetimi kiskandi kocan, o cirkin adamin neresini kiskandi merak ediyorum....??:delphin:

böyle bir insanla ben zaten beraber olmam ya da evlenmem:1rolleyes:
bana uzak Allaha yakın olsun:roflol:

böyle bir insanla ben zaten beraber olmam ya da evlenmem:1rolleyes:
bana uzak Allaha yakın olsun:roflol:

simdiki aklim olsaydi bende aynen senin dedigin gibi evlenmezdim.....:1no2:

Allah iyiligini versin :roflol::roflol::roflol:canim

serdar ortaç yasak bana izlemek dinlemek

ama ben naptım bi cd yaptım arabasına koydum

hem arabada hemde denk geldiğim yerde ses son dinliyorum

bi sigara olayını çözemedim hala gizli içiyorum

arkadaslar esiniz (sevgiliniz ) size ne yapip ne yapmiycaginizi söylerse,

daha kötüsü,

cok severek ve begenerek dinlediginiz sanatcilari dinlemenizi yasak ederse

ne yaparsiniz?:çok üzgünüm:

( o sarkilardan etkilenebilecek korkusumu var acaba ? )

şakkıdıvalla benimki karısıyoda sizi bilemem...ismail yk doğuş vb gibi sanatcıları dinlememe izin vermiyo:delphin:ama müslüm orhan gencebay ferdi tayfur dinle diyo eee kokanaları dinlememi istiyo naniknanik

küçükken abilerim karışırdı ama büyüynce artık karışmalarına izin vermedim.şimdi eşim hiiç karışmaz hatta benim beğendiğim şarkıları özellikle netten indirir:)
giyim kuşama karışmaz karışmasına fırsat vermem uygun giyinirim bu kadar basit:1closedeyes:.o kadar uzun boylu değilyasakkelime

benim herşeyime karışıyor.diyor kıskançlıkdan degil adap olarak uygun bulmadıgımdan
sana yakıştıramadıgımdan.
en basiti( tek başıma asla dışarı çıkamam)yatılıya bir yere kesinlikle gidemem en yakın akrabam dahi olsa.
ve dahasıı inanılmaz yasaklar.En tuhaf gelen ise bana çorapsız kesinlikle dolaşmamam.güzel giyin süslen de.r pardesü çarşaf giydirecek diye korkuyordum he.

daha kötüsü,

ancak çocuğuna söyleyebilir onları bana hiç bir konuda yasaklama yapamaz buna hakkı yok.hiçbir erkeğin yok.bizler kendimizi bilmiyormuyuz birşey yapıyorsam bana göre doğrudur yapıyorumdur onun ne kadar hayat tecrübesi varsa biz kadınların daha fazladır.birşeyime karışsa uyuz olurum zaten sanatçı dinlemekmiş kendisi dinlerken aklından bişeyler geçiyor herhalde kişi kendinden bilir işi misali biz dinleyince mi kıskancak.pehhh onunla evliysem onunla berabersem hayatıma müdahale etmesi için beni yönlendirmesi için neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretmesi için değil onu sevdiğim içindir.o başka şeyler düşünüyorsa zaten sevmiyordur.

bana bu konularda yasaklar koyacak biriyle bir ilişkim olmaz.
kusurabakmasın yok şarkıymış yok sanatçıymış
hayatta bukadar sorun yaşarken ekmek parası kazanalım
diye bukadar çabalarken
beyimiz bu isteklerine olumulu cevap veremem
farklı dünyaların insanlarıyız derim

benim herşeyime karışıyor.diyor kıskançlıkdan degil adap olarak uygun bulmadıgımdan
sana yakıştıramadıgımdan.
en basiti( tek başıma asla dışarı çıkamam)yatılıya bir yere kesinlikle gidemem en yakın akrabam dahi olsa.
ve dahasıı inanılmaz yasaklar.En tuhaf gelen ise bana çorapsız kesinlikle dolaşmamam.güzel giyin süslen de.r pardesü çarşaf giydirecek diye korkuyordum he.

arkadaşım sen ciddi misin?
tek başına dışarı çıkman adaba aykırı mıymış?
bu kadar ezdirme bence kendini...

Ben bilemiyor muyum ne yapıp yapmayacağımı...
Daha neler...
Herkes bilsin haddini...

daha kötüsü,

mesela hangi şarkı ve şarkıcılar ya.yasak koymuş ne var allah aşkına bu şarkının sözlerinde merak ettim?CADIARZU

mesela hangi şarkı ve şarkıcılar ya.yasak koymuş ne var allah aşkına bu şarkının sözlerinde merak ettim?CADIARZU

canim ya, öncede söylemistim rafet el roman ( her sarkisi hosuma gidiyor cünkü severek dinledigim bir kisi ) büyük bir hayraniyim ama malesef yasak dinlemem...........-tatlicadiarzu-

arkadaşım sen ciddi misin?
tek başına dışarı çıkman adaba aykırı mıymış?
bu kadar ezdirme bence kendini...

Evet ciddiyim dışarı tek çıkmamı istemiyor yanımda biri olucagı şart.evlenince hele hiç çıkamazmıısm gerektiginde o götürürmüş beni.bak bide bunu diyimde şok oluunn.o işe giderken bende annesinin yanınaaa.babam beni aliye emanet etmiş.ali ise yokken annesine.kılıma zarra gelmesinden korkuyormuş.
anlamıyor işte diyorum evimi nasıl benimsiycem ben.

büyük konusmak istemem ama bana yasak koymak cok zor....
biri bana yapamazsin dedigi zaman benim onu mutlaka yapmam gerekiyor...
beni kimse hic bir konuda kisitlamayaz hele sevgilim asla....
özgürlügümü kisitladigini anda benim sevgim biter ona karsi...
benim sevdigim adam bana seviyorsa güvenir güvenmiyorsa seviyorumda demesin....

Back
X