esiniz yada sevgiliniz size yasaklar koyarsa....

Bu konuda acayip birikimlerim oldu o yüzden bi açılın bişiler diyim :D

ilk önce gerçekten başlığın açılmasına sebep olan konu gerçekten çok gereksiz -erkek işte- ne yapacakları belli olmuyor.

Kısıtlama yapan erkeklerin kesinlikle kendilerinin önceden bi haltlar yediği ya da o an bişiler yaptığına emin olabilirsiniz. Bi de bunun adına kıskançlık denerek, seviyorum kıskanıyorum kılıfı uyduranlardan uzak durmakta fayda var.

Şimdi örnekleyecek olursam(aklıma gelenler);

daha ben okuyorken, erkek arkadaşım çalışmamı istemiyordu. Sebep ne susuyor, ya neden çalışmıcakmışım kötü hareketimi mi gördün, ters bişey mi duydun yok. Kocaman sessizlik. En sonunda hararetli tartışmaların birinde ağzından ilk cinsel deneyimini ilk staj yaptığı yerde bir aylık evli bir bayanla gerçekleştiridiğini öğrendim :S
sonrasında çok açık saçık giyinmicekmişim sebep kendisi bakıyormuş açıklara banada bakarlarmış

neyse başka birisi tanıştığımız siteye girmemi yasakladı, neden niçin derken bahane erkekler online olduğunu görür msj atar, sonrasında acayip tafralar, siteye girdiğim anda anında fırçalar filan. Sonradan öğrendimki siteden başka bir kızla işi götürüyormuş onu görmemi engelliyormuş

sonrasında

bir zamanlarki nişanlandığım kişi illa telefon numaranı değiştirde değiştir niye efendim diye soruyorum, eskiden kimseyle görüşmeni istemiyorum diyor, diyorumki hattımı 6 ay önce değiştim daha bilenlerde şunlar şunlar, yok illa değiştir eskiden tek kişi bile istemiyorum haydaaa :S sonrasında kendi ağzından övüne övüne anlatıpta duyduğum şey aklımı başıma getiriyor eski ayrıldığım kızlardan biri heralde beni arayıp şarkı dinletiyor, şu şarkıydı bana bi yollasana onu diyecek kadar da yüzsüz. Niye telefonu açıyorsun dediğimde yabancı numara nerden bileyim müşteridir diye kılıf buluyordu, madem şarkı dinletiyor niye kapatmıyorsun dediğimde ise, kontör benden gitmiyorki niye kapatayım dinlerim de demişti :S

Valla o kadar şey varki aklıma gelemedi şu an. Ama artık erkeklerin o kısıtlamalarına hiçte pembe gözlüklerle bakamıyorum çok üzgünüm. Bütün iyi niyetimi yok ettiler çünkü

yok artık daha neler demek istiyorum öyle saçmalıkmı olur herkesin bir zevki vardır istediği şarkıcıyı dinler .Hem bu kadar hangi şarkıcıyı kıskanmış çok merak etiim doğrusu.

yok artık daha neler...
çocukça davranışlar bunlar...
olgun insan böyle şeylere takılıp kalmaz:delphin:

rafetin kaseti çok güzel ya aşkı viraneyi habire dinliyorum kıskandırmak gibi olmasın..........
aşkkkkkkkkkkkkkk bir kalbin içinde ağlıyor aaşkkkkkkkkkk
sen haklısın dinlemek istemekte.
i podla dinle bari

en büyük takıntılarımdan biri özgürlüğümdür.
eşim bana hiç yasak koymadı bugüne kadar ama mantıklı bir '' rica '' sı olursa belki değerlendiririm ama yasak koymaya çalışırsa ne o yasak ne de o umrumda olmaz.ben ne yaptığımı bilen akıllı bi kadınım,değil eşim hiç kimse bana yasak koyamaz!!çok hassasım bu konuda.

benimki de murat boz'u falan dinlediğimde bozulur ama hiç dinleme dediğini duymadım.yakında dermi acabahihoyyyt-tatlicadiarzu-

:roflol: Erkeklerde Murat Boz' karşı bir antipati var almış başını gidiyor , benim herifte bu adam çıkınca değiştiriyo kanalı yada ben dinlerken falan suratı asılıyo, hoş pop dinlemem aslında ama çocuk dünta ahiret kardeşim olsun :) yakışıklı bu işi de iyi yapıyo dinlettiriyo kendini. Yasaklar koysa eşim sanırım şiddetli geçinsizlikten mahkemedeydik , ben sıkıntıya dara gelemem başıma geldi çekerim diyemem hoş bazı şeyler oluyor hala nasıl katlandığıma şaşıyorum ama birde böyle abuk subuk onu giyme ona bakma buraya gitme lafları çığrından çıkmama sebep olurdu..

Bir ilişki yaşanıyorsa tabiki yasaklar olucak...
Herkes hareketlerine ve yaptıklarına dikkat etmek zorunda...
Karşılıklı anlaşılarak hoşlanılmayan huyların yada hareketlerin yapılmaması konusunda konuşulunabilinir ki bu muhakkak olmalıdır.
Her iki tarafta kafasına göre hareket ederse ne anlamı kalır ki bi ilişkinin o zaman herkes tek yaşasın...
Ama bunun gibi şu şarkıcıyı dinlemiceksin diye saçma bişeyde olurmu ki yani.

Bir ilişki yaşanıyorsa tabiki yasaklar olucak...
Herkes hareketlerine ve yaptıklarına dikkat etmek zorunda...
Karşılıklı anlaşılarak hoşlanılmayan huyların yada hareketlerin yapılmaması konusunda konuşulunabilinir ki bu muhakkak olmalıdır.
Her iki tarafta kafasına göre hareket ederse ne anlamı kalır ki bi ilişkinin o zaman herkes tek yaşasın...
Ama bunun gibi şu şarkıcıyı dinlemiceksin diye saçma bişeyde olurmu ki yani.

Canım söylediklerine yasak demek yerine sorumluluk desek daha iyi olmaz mı?
Bence bir ilişkide yasak diye birşey olmaz , sorumluluklar olur..

Canım söylediklerine yasak demek yerine sorumluluk desek daha iyi olmaz mı?
Bence bir ilişkide yasak diye birşey olmaz , sorumluluklar olur..

Aslında demek istediğim, yasak derken örnek vericek olursam, sevgili yada eşin takıldığı arkadaşlarından birinin yada bir kaçının sağlam karaktere sahip olmadığını sana uymicak davranışlarda bulunduğunu gördüğünde sevgiline yada eşine" x kişi yada kişilerle konuşmanı görüşmeni istemiyorum" demek bana göre bi yasak koymaktır.içkiyi sevmiyorsanız ve eşinizin içmesini istemiyorsanız içki içme dersiniz ve bir yasak daha konmuştur:) bunlar gibi şeyleri kastettim. Aslında yasakta demeyelimde sınırlama getirmek diyelim daha doğru olur dimi:)

katı kurallar olamaz zaten olsada nereye kadar insan bi zamandan sonra yeter der yani ama her iki tarafta isteklerini söyler ve anlaşma sağlandığında iki kişinin sınırları olur ve buna saygı gösterilir ama şarkılarada karışılırsa bilemiyom yani

walla serdar ortacı bende cok sevıyorum sevgılıyken serdar ortac bı prgrama cıkmıs ama askım bana sonradan soledi ayrıca bende cok ınadım hemde ole bı ınadım kıı ama onu kıramam uzulmesını ıstemem ben onu dınlmezsem o da benı dınlmez o zmaan saygı nerde kalır kı oldu herkes ıstedııgnı yapsın o zaman evet bıraz fazla ama kıskanclık var ısın ıcınde herkesın fıkrı kendıne dınleyen dınler dınlemeyen dınlemez ayrıca yasaklar konulması herkes icin guvensızlık anlamına gelmıyo

Yasaklar her zaman yasaklanan şeylere doğru iter insanı! İnsanın içinden inadına yapası gelir. Ne kadar yasaklarsa yasaklasın şeytan dürter illahi o yasağı delersin. Belki emri vakilik yapıp yasaklamasa kendin dinlemezsin şarkıyı yada şarkıcıyı ama o yasakladığı içinde dinlemek istiyorsundur. İlk defa duydum ve şaşırdım..

arkadaslar esiniz (sevgiliniz ) size ne yapip ne yapmiycaginizi söylerse,

daha kötüsü,

cok severek ve begenerek dinlediginiz sanatcilari dinlemenizi yasak ederse

ne yaparsiniz?
:çok üzgünüm:

( o sarkilardan etkilenebilecek korkusumu var acaba ? )

daha neler diyorum bu sözün üzerine sadece-tatlicadiarzu-

asla sıkıya gelemem. bir iki uyarırım baktım aynı tak sepeti koluna :51:

Back
X