• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz yalancının biriyse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eltin giderken yandaş aramış
seninn yaşadığınıı bizzat aynısını bende yaşadımm yıllar önce
ilk başta neden sakladı bana güvenmedi annatmadı dedim ama bazen bizimde olmuyomu
eşimizi üzmemek içinn sakladıklarımızz
seviyosan konuş eşinlee yapıcı olsun yıkıcı değil
beraber mücadele edelim de
ben seninn iyi değil kötü günündede yanındayım de
sen içinden eminimki ilk sana annatsın istedinn sana güvensin istedin
sende eşine güven eğerr içtense tabii
ve başkasına değil eşinle konuşş ikna olursan devam
olmazsan tamamm dersinn

valla arkadaşım açtığın konular birbiriyle fazlasıyla çakışıyor
eşinden soğuduğunu söyleyen duygularından emin olmadığını söyleyen
sen değilmiydin????
ee tamam işte şu senin olayındada büyütülecek bir şey olmadığına göre
şu söyleyeceğim için kusura bakma ama
bahane arıyorsun gibi geldi bana
açtığın konularda birazcık tutarlılık olsaydı yorumum daha başka olurdu ama
ister istemez sizi sadece bu yazdığınız mesajla değilde
önceki konularla değerlendirince ortaya bu sonuç çıkıyor :delphin::delphin:

hayda buyur burdan yak...
tamam haklı olabılırsın ama evınıde sırf bu sebebden terk etmende olmamış....
bırde eltınle berabersın onun kı altadıyor ...bence senıde bır sekılde doduruyor...
belkı uzulmem ıcın saklamıstır...
bence aranızı eltın bozuyor gıbı me geldı...
eşin tenbıhledıgı halde halen sana laf yetıstırmesı...
ve sımdıde senın esınde aldatıyor demesı yanlış....eşinle konuş ve düzelt ilişkini...onun bununda lafına bakma.

çok doğru bi yorum olmuş aman derim eltiden uzak dur delikafadulden kendi mutsuz seni de sürüklemek istiyor izin verme :kızgın:
dön evine otur konuş neymiş ne değilmiş. aldatma konusuysa sadece iftira şu an kanıtları var mıymış eltinin? neden bu zamana kadar söylememiş?
para konusunda belki sadece otorite gibi yani senin karşında hep güçlü görünme gibi bi erkeksi dürtüyle davranmış olabilir fisfisfis
hem yalan söylememiş sadece saklamış fisfisfis

tekrar diyorum aman eltinden uzak dur delikafadulden şu anda onunla olman derdini onunla paylaşman onun desteğini alman bile yanlış bana göre :1no2:

hayatına eşinle başlarken başlim mi diye eltinemi sordun benneyaptımki hayır bundan snrada eşinle arana üçüncü bir şahsı sokma bence ve maddi durumunun kötü oldugunu sana belli etmek istememiş bu yalandan öte huzursuz etmek istememiş desek daha doğru olur bence ve bunu karşındaki insanın endişeleneceğini ve mutsuz olcağını düşündüğü kişiye söler bir insan o yüzden eşinle ses tonları alçak bir şekilde konuş bence derim hal et ve evine dön ama aldatma varsa burası beni aşar :1closedeyes:

eltin cıldırmıs sanırım..
kendi mutsuz diye
seninde mutsuz olmanı istiyor
genelde böyledir
esinin acıklarını da gelip sana anlatıyor
bence eltin daha terbiyesiz
esine gelince onu en iyi sen tanırsın!
parayı napmıs ögren
ona göre ne yapacagına karar ver
belkide gercekten ihtiyacı vardı paraya??

haklısın arkadaşım çünkü eltim bana ayrıl falan demeye başladı.onun amacını anlamış oldum ama eşimin benden bişey gizlemesi çok zoruma gitti yinede.öğrendim parayı kredi kartına yatırmış..sositososito

hepinize yorumlerınız için teşekkür rdrrim son kararımı sizinle paylaşmak istedim.sabah eşimi hastaneye kaldırdık kan tükürmeye başlamış ben evden ayrıldıktan sonra.doktor stresten olduğunu söyledi serum falan takıldı böyle bişey sonucunda olsun istemezdim ama bariştik yinede.özür diledi ve söz verdi bidaha birşey gizlemeyeceğine..eşim suan hala iyi değil eltime çok sinirlı çünkü doğruların yanında birçok yalan da söylemiş.bidaha onunla görüşmeme kararı aldım.sizce eşime eskisi gibi davranmalımıyım hemen????????????????

tatlıcadıarzu ya katılıyorum...başka diyecek bişey yok...

zaten senin eltini dinlemen başta hata kızıyosan kız kocana küs konuşma ama eltin istedi diye değil ben olsamm bende kızarım ama başkalarının lafıyla hareket etmem hem adam hasta olmuş bak yazık üzme ama yinede üzüldüğünü kızdığını söyle anlat ki bidaha böyle şeyler yaşamayasınız eltinde kendi kocasına baksın ayrıca uzak dur eltinden böyle insanlar yapıcı değil yıkıcı olur zataen sende anlamışsındır heralde

Back
X