Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bu koca sizin kocaYok yeni evli iken yokmus gaz olayi onu bende sordum
Tembellikle alakası yok. Bunun doğal bir şey olduğunu bilmek ve sevdiğin insandan çıkan doğal bir gazdan iğrenmemek ile alakalı. Siz yan odaya yada tuvalete gidebilirsiniz tabi :)Evet yan odaya gitsin. Baskasinin yaninda osurmak nedir ya? Alti ustu tuvalete gideceksiniz, ne bu tembellik. Bi de cok anormal biseymis gibi yan odaya mi gitsin demissinsanki bana himalayalara gidecek de daga bayira karsi salacak ahahahha
![]()
Benim tanıdığım hiçbir erkek(ailem ve akrabalarım da dahil)öyle keyfi gaz çıkarmıyor, sıkışır tutamaz o da her zaman olmaz o ayrı onu da biz kadınlar da yapabiliyoruz bazen ama birinin yanında keyfi yapmak hem iğrenç hem saygısızlıktır.Gaz çıkarmak doğal bir şey. Erkeklerin geneli de belli bir zamandan sonra rahatlıkla yapıyor. Diğer sorunlar daha büyük bence
Göreceli bir konu. Kimisi umursamaz kimisi kimisi takar. Ben takarım açıkçası nefrette ederim. Midem bulanır. Ayrıca etrafa bıraktığı hırka kazak olur amenna çamaşır bırakılır mı ya. Oda iğrenç. Tabi bu boşanma sebebi mi bilemem. Yaşamadan ahkam kesemem.bir süredir görmediğim bir arkadasimla bulustum utana sikila anlatti esinden bosanmayi dusunuyor esi yaninda rahat bir sekilde gaz cikariyormus defalarca uyarmis tartismis hic aldiris etmiyor dikkat etmiyor dedi uzerinden cikardigi ne varsa corap boxer tshirt yere atip gidiyormus toplamiyormus sence bunlar bosanma sebebi mi ben mi abartıyorum dedi suan bende bosanmayi dusundugum icin acikcasi ona fikir beyan edicek psikolojide degilim ondan sizlere danismak istedim
Karbon döt izi diyosunuz yaniBosanma sebebı tabıı ama uyarın baktınız duzelmıyor oyle bosanın. Ozon tabakasında actıgı her delık ıcın de tazminat davası acsın
Yok benim kocam degil ben bosanicam zaten bekledigim seyler var ve cok daha gecerli sebeplerim var boyle seyler olsa gaz kismindan hic hoslanmam ama bosanma sebebi olarak gormezdimSanki bu koca sizin koca
Sevmiyorsan kocanı boşa ama bir gaz bir çorap yüzünden boşama.
Konuş çamaşırlarını sepete gazını wc ye atsın.
Bile isteye eşinin yanında gaz çıkarmak hoş bir şey değilbir süredir görmediğim bir arkadasimla bulustum utana sikila anlatti esinden bosanmayi dusunuyor esi yaninda rahat bir sekilde gaz cikariyormus defalarca uyarmis tartismis hic aldiris etmiyor dikkat etmiyor dedi uzerinden cikardigi ne varsa corap boxer tshirt yere atip gidiyormus toplamiyormus sence bunlar bosanma sebebi mi ben mi abartıyorum dedi suan bende bosanmayi dusundugum icin acikcasi ona fikir beyan edicek psikolojide degilim ondan sizlere danismak istedim
Sıçmak da doğal bisey ama salonun ortasına sicmiyoruz. Gaz geldiğini hissettiği an başka odaya geçebilir. İş yerinde filan geldiğinde nasıl tutuyorsa evde de tutabilir bir süre. Tamamen saygısızlık başka bisey değil.Gaz çıkarmak doğal bir şey. Erkeklerin geneli de belli bir zamandan sonra rahatlıkla yapıyor. Diğer sorunlar daha büyük bence
Ee bosaltim yapmak da dogal, burnumuzun gozlerimizin mukus uretmesi de dogal, terlememiz de dogal, agiz yoluyla gaz cikarmak da dogal. Buna bir itiramiz yok. Dogal diye en sevdiklerimizin yaninda giderelim ozaman butun ihtiyaclarimiziTembellikle alakası yok. Bunun doğal bir şey olduğunu bilmek ve sevdiğin insandan çıkan doğal bir gazdan iğrenmemek ile alakalı. Siz yan odaya yada tuvalete gidebilirsiniz tabi :)
Bütün ihtiyaçlarımızı gidebiliriz evet. Eşimse yaparım. Boşvermişlik yada umursamazlık olarak görmüyoruz sadece biz. Her gün duş alıp, kişisel bakımımıza dikkat ediyorsak, birbirimizin yanında gaz çıkarmaya devam edeceğiz bir ömür inşallah. Elimde olsa altını bile alırım kocamın, öyle iğrenmem. Biz devam, sizde devam. :)Ee bosaltim yapmak da dogal, burnumuzun gozlerimizin mukus uretmesi de dogal, terlememiz de dogal, agiz yoluyla gaz cikarmak da dogal. Buna bir itiramiz yok. Dogal diye en sevdiklerimizin yaninda giderelim ozaman butun ihtiyaclarimizi
Ne alakasi var Allah askina sevmeyle? Tam tersi sevdigin zaman daha ozenli davranirsin, bu kadar bosvermislik umursamazlik yapmazsin. Neyse siz igrenmiyorsunuz belliki, siz de devam ozaman
Bende bu araştırmayı eşim bi tarafından uydurdu sanıyordum meğer yalnız değilmişimEsim daginik değildir ama bizde de gaz problemi vae malesef hic utanmıyorlaro kadar da kızıyorum ama bilimsel sacma bir arastirmsya göre esinin yaninda osuran adam aldatmazmis öyle diyolar
![]()