• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz yaninizda gaz cikarir mi

Eşim saygısızlık olarak gördüğü için yapmıyoruz malesef ama bence değil aslında insan sevdiginin osuruguna bile kurban olur da biz seviyeli kari kocayız malesef 😆

Yok yeni evli iken yokmus gaz olayi onu bende sordum
Sanki bu koca sizin koca😅

Sevmiyorsan kocanı boşa ama bir gaz bir çorap yüzünden boşama.

Konuş çamaşırlarını sepete gazını wc ye atsın.

Evet yan odaya gitsin. Baskasinin yaninda osurmak nedir ya? Alti ustu tuvalete gideceksiniz, ne bu tembellik. Bi de cok anormal biseymis gibi yan odaya mi gitsin demissin 😂 sanki bana himalayalara gidecek de daga bayira karsi salacak ahahahha 😂
Tembellikle alakası yok. Bunun doğal bir şey olduğunu bilmek ve sevdiğin insandan çıkan doğal bir gazdan iğrenmemek ile alakalı. Siz yan odaya yada tuvalete gidebilirsiniz tabi :)

Gaz çıkarmak doğal bir şey. Erkeklerin geneli de belli bir zamandan sonra rahatlıkla yapıyor. Diğer sorunlar daha büyük bence
Benim tanıdığım hiçbir erkek(ailem ve akrabalarım da dahil)öyle keyfi gaz çıkarmıyor, sıkışır tutamaz o da her zaman olmaz o ayrı onu da biz kadınlar da yapabiliyoruz bazen ama birinin yanında keyfi yapmak hem iğrenç hem saygısızlıktır.

bir süredir görmediğim bir arkadasimla bulustum utana sikila anlatti esinden bosanmayi dusunuyor esi yaninda rahat bir sekilde gaz cikariyormus defalarca uyarmis tartismis hic aldiris etmiyor dikkat etmiyor dedi uzerinden cikardigi ne varsa corap boxer tshirt yere atip gidiyormus toplamiyormus sence bunlar bosanma sebebi mi ben mi abartıyorum dedi suan bende bosanmayi dusundugum icin acikcasi ona fikir beyan edicek psikolojide degilim ondan sizlere danismak istedim
Göreceli bir konu. Kimisi umursamaz kimisi kimisi takar. Ben takarım açıkçası nefrette ederim. Midem bulanır. Ayrıca etrafa bıraktığı hırka kazak olur amenna çamaşır bırakılır mı ya. Oda iğrenç. Tabi bu boşanma sebebi mi bilemem. Yaşamadan ahkam kesemem.

Sanki bu koca sizin koca😅

Sevmiyorsan kocanı boşa ama bir gaz bir çorap yüzünden boşama.

Konuş çamaşırlarını sepete gazını wc ye atsın.
Yok benim kocam degil ben bosanicam zaten bekledigim seyler var ve cok daha gecerli sebeplerim var boyle seyler olsa gaz kismindan hic hoslanmam ama bosanma sebebi olarak gormezdim

Bana göre saygisizlik,bu kadar doğal ve normalse o zaman diger insanlarin yaninda da yapsinlar.demek ki normal degil
Cok sıkışıp kaçırır neyse ama ulu orta yapmasınlar bi zahmet

nasıl ilişkileriniz var anlamadım ne annem ne babam yanyana gaz çıkarmazdı ne de ilişkilerimde böyle bi şey gördüm. gazı gelen biraz uzaklaşıp orda çıkarsın. dakika başı osurmuyorsanız biraz uzaklaşmak zor olmasa gerek. üstelik defalarca uyarıldığı halde yapıyorsa saygısızlık. leş gibi kokuyor seks hayatını olumsuz etkiler.

bir süredir görmediğim bir arkadasimla bulustum utana sikila anlatti esinden bosanmayi dusunuyor esi yaninda rahat bir sekilde gaz cikariyormus defalarca uyarmis tartismis hic aldiris etmiyor dikkat etmiyor dedi uzerinden cikardigi ne varsa corap boxer tshirt yere atip gidiyormus toplamiyormus sence bunlar bosanma sebebi mi ben mi abartıyorum dedi suan bende bosanmayi dusundugum icin acikcasi ona fikir beyan edicek psikolojide degilim ondan sizlere danismak istedim
Bile isteye eşinin yanında gaz çıkarmak hoş bir şey değil
Çamaşırlara gelince , kıçından çıkardığı donu kirliye atamayan adam saygısızdır
Her iki durumda da eşinin sevmediği bir şeyi inatla yapmaya devam eden adam ağır saygısızdır, boşanmak için hafif sebep görünebilir ama bazen insanı yıpratır sürekli sinirlendiği , takıldığı şeyler, evlilik uzun bir yol yıllarca bunları çekmek istemeyebilir insan normaldir

Gaz çıkarmak doğal bir şey. Erkeklerin geneli de belli bir zamandan sonra rahatlıkla yapıyor. Diğer sorunlar daha büyük bence
Sıçmak da doğal bisey ama salonun ortasına sicmiyoruz. Gaz geldiğini hissettiği an başka odaya geçebilir. İş yerinde filan geldiğinde nasıl tutuyorsa evde de tutabilir bir süre. Tamamen saygısızlık başka bisey değil.

ya biz bir ara eşimle öyle bir raddeye geldik ki, o da ben de gaz çıkarıyorduk odada birbirimiz varken rahat rahat. sonra dedim ki noluyoruz ya. kendime de ciddi bir özeleştiri yaptım. ben değil miydim bu adamla buluşmadan önce saatlerce süslenen, saçına başına nasıl koktuğuna o kadar dikkat eden, bakımlı olan? o da öyleydi zira. kocamı da bir güzel sarstım. çok şükür osuruk eşiğinden geri döndük. valla önemli bir nokta bu ya, birbirini önemsememeye başlıyorsun sanki ve cinsellikten tut iletişim şekl,n, bile, her şeyi etkiliyor.

Tembellikle alakası yok. Bunun doğal bir şey olduğunu bilmek ve sevdiğin insandan çıkan doğal bir gazdan iğrenmemek ile alakalı. Siz yan odaya yada tuvalete gidebilirsiniz tabi :)
Ee bosaltim yapmak da dogal, burnumuzun gozlerimizin mukus uretmesi de dogal, terlememiz de dogal, agiz yoluyla gaz cikarmak da dogal. Buna bir itiramiz yok. Dogal diye en sevdiklerimizin yaninda giderelim ozaman butun ihtiyaclarimizi 😂

Ne alakasi var Allah askina sevmeyle? Tam tersi sevdigin zaman daha ozenli davranirsin, bu kadar bosvermislik umursamazlik yapmazsin. Neyse siz igrenmiyorsunuz belliki, siz de devam ozaman

Ee bosaltim yapmak da dogal, burnumuzun gozlerimizin mukus uretmesi de dogal, terlememiz de dogal, agiz yoluyla gaz cikarmak da dogal. Buna bir itiramiz yok. Dogal diye en sevdiklerimizin yaninda giderelim ozaman butun ihtiyaclarimizi 😂

Ne alakasi var Allah askina sevmeyle? Tam tersi sevdigin zaman daha ozenli davranirsin, bu kadar bosvermislik umursamazlik yapmazsin. Neyse siz igrenmiyorsunuz belliki, siz de devam ozaman
Bütün ihtiyaçlarımızı gidebiliriz evet. Eşimse yaparım. Boşvermişlik yada umursamazlık olarak görmüyoruz sadece biz. Her gün duş alıp, kişisel bakımımıza dikkat ediyorsak, birbirimizin yanında gaz çıkarmaya devam edeceğiz bir ömür inşallah. Elimde olsa altını bile alırım kocamın, öyle iğrenmem. Biz devam, sizde devam. :)
Ben zaten sizi eleştirmiyorum. Benim için çok normal bir olay sadece bunu anlatmaya çalışıyorum.

4 yıldır birlikteyiz hiç yapmadık birbirimizin yanında. sevmem ben öyle şeyler tiksinirim saygım kalmaz. eşimin de hoşuna gideceğini sanmam.
ama boşanma sebebi mi derseniz bence değil. osuruktan da boşanılmaz yani :D

Back
X