A
aybanu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aybanu
Kızlar eşiniz yanınızda sigara içiyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben napayım o zaman..tabiki eşim yanımda içmiyo sigara ve yanımda içenin olmasınıda istemiyo fakat komşularımla hep iç içeyiz tabiki hepsi içmiyo bir iki kişi ama içiyo sonuçta sadece eşim içse ona razyım ama komşu kurvanı oluyorum napim içmede diyemeiyorum
Onlar düşüncesizlik yapıyolarsa sen söyle onlara. Seni zehirlemek zorundalar mı? Ne hakları var? Bizim iş yerinde de herkes ofiste içiyordu. Sağolsunlar ben hamile olduğumu söyledikten beri mutfakta içiyorlar... İnsanlar biraz düşünceli olmalı ya. Çok sinirleniyorum böyle durumlarda...
ya tabiki onlarda içmek istemiyodur ama bende bişi diyemiyorum tebkimi belli edemiyorum napim bebeğime bişi olmasında allah korun
bu konu beni çok üzüyo kızlar ama malesef eşim benim olduğum ortamda sigara içiyo kaç defa uyardım tmm diyo bi kaç defa dikkat ediyo ama işi pc ile alakalı olduğu için farkında olmadan yakıyo ve içmeye devam ediyo bu konuda çok kırılıyorum ona offf