esiniz yapmak istediginiz herseye engel olsa?

kolay degil
ailem cok seviyor onu en onemliside cocuugumda cok duskun...zoraki hersey ama..bilemiyorum:KK43:
Burdaki bayanlar ne cabuk bosan diyebiliyor anlamis degilim konu sahibi canim benim esinle bir aile terapistine gitseniz emin ol cok fayda gorursunuz evliliginizde, birbirinizle olan iletisiminizde ,ben sahsen oyle yaptim zorla goturdum esimi ama evliligim kurtuldu

Burdaki bayanlar ne cabuk bosan diyebiliyor anlamis degilim konu sahibi canim benim esinle bir aile terapistine gitseniz emin ol cok fayda gorursunuz evliliginizde birbirinizle olan iletisiminizde ben sahsen oyle yaptim zorla goturdum

ucretlidir canim gidemeeyiz ona:( iyi olurdu tabi
evet bosanmak cok zor aslinda
kolay geliyk disardan ama oyle degil

ya ben makyozluk alaninda kalici bir is bulup calismak istiyorum.makyouk kurslarina gitmek , part time makyozluk yapmak evde de bu isi ticarete dokmek ya neler yapasaim var neler...makyajima en baarili makyozler bile bayilirken bu geri kafali adam icin neden bu yetenekten vazgecimm..onun istegiyse gir adam gibi bi ise asgeri ucretle duzenli giris saatleriyle calis ..dusuncesi bu..mbana teklif ettigi islerse hic tecrubem olmayan isler..zaten herkez tecrube ariyor..sekreter bile olasim yok dusun...bu is ugruna...tabi alsalar belki giderimde pc yi anca acip kapiyom kim alsin beni ise...

Eşin makyaj konusuna saygı duymuyor demek ki :) onu iş olarak görmüyor.

Ama bu tamamen yanlış. Sen neden adamın fikrini almak zorunda gibi davranıyorsun.

İşi bulduğun zaman gir. Bebek bakacak biri olursa istediğini yap. Niye bu kadar karıştırıyorsun.

eşiniz kaç yaşında ... bence bir kere kocanızı dövseniz bunların hiç birini bir daha gerçekleştiremez
Ben günümüzde sizin durumunuzda olan kadınların bir süre sonra elleri bellerinde yada elinde bir merdaneyle çeçeronca davranmalarını bekliyorum . Aileniz sizden yanaysa baba evine rahatça dönebilirseniz yada kendinize 0dan hayat kurabilirseniz eğer bence tehdit bile edebilirsiniz boşanmakla vs

tabii ben bekarım ve bekara karı boşamak çok kolay ama bu kadar ezdirmeyin kendiniz bir çeçeron olun bir yavru kedi dengesi şaşsın :KK70:
ah canim bekarligin kiymetini bil ve lutfen 29 dan once evlenme....okadar imrendimki sanaa bekar olmana:(

Eşin makyaj konusuna saygı duymuyor demek ki :) onu iş olarak görmüyor.

Ama bu tamamen yanlış. Sen neden adamın fikrini almak zorunda gibi davranıyorsun.

İşi bulduğun zaman gir. Bebek bakacak biri olursa istediğini yap. Niye bu kadar karıştırıyorsun.
is buldugun zaman gir mi?
bekarmisiin canim
yada cok medeni , helal olsun dedirtecek bir kocan mi var? pufff bana cok uzak da bunlar

ya ben makyozluk alaninda kalici bir is bulup calismak istiyorum.makyouk kurslarina gitmek , part time makyozluk yapmak evde de bu isi ticarete dokmek ya neler yapasaim var neler...makyajima en baarili makyozler bile bayilirken bu geri kafali adam icin neden bu yetenekten vazgecimm..onun istegiyse gir adam gibi bi ise asgeri ucretle duzenli giris saatleriyle calis ..dusuncesi bu..mbana teklif ettigi islerse hic tecrubem olmayan isler..zaten herkez tecrube ariyor..sekreter bile olasim yok dusun...bu is ugruna...tabi alsalar belki giderimde pc yi anca acip kapiyom kim alsin beni ise...

sakın vaz geçme çok beğendim hayalini internetten video izleyerek bile öğrenirsin el becerin varsa net sayesinde bunu geliştir sonra gir bir kuaförün yanına aynı anda oradan aldığın parayla kursa da git ve mükemmel olursun makyaj işinde bir :D

ah canim bekarligin kiymetini bil ve lutfen 29 dan once evlenme....okadar imrendimki sanaa bekar olmana:KK43:
kaç gösteriyorum bilmiyorum ama 20i me giricem bir kaç gün sonra ama nasip kısmet bu işler alnımıza yazılan neyse o olucak önemli olan bilinçli olmak şimdi benim yerimde olmazsın ama bak evladın var ablacım onu bilinçli bir şekilde yetiştire bilirsin ;)

is buldugun zaman gir mi?
bekarmisiin canim
yada cok medeni , helal olsun dedirtecek bir kocan mi var? pufff bana cok uzak da bunlar

Evliyim.
Öğretmenim.
Ama mesleğimden soğudum. Daha doğrusu ataması olmadığı ve özelde tecrübe aradığı için bu alanda is yok. Ben de zaten insanlarla iletişimi severekten başka bir is istiyorum.

Yani ben yarin gidip şurada çalışmak istiyorum desem eşim hiçbir sey demez.
İşime karışmaz.
Sadece nasıl gidicem, ortam güzel mi, sağlıklı mi vs konularıyla ilgilenir ancak hevesimi kıracağını sanmıyorum.

1 senedir issizim hic canımı sıkmadı. Aksine hep destek.
Gir nereye istiyorsan başvur diyor.

Bu olması gereken bence.

Medenilik değil.
Sizin eşiniz garip.

nefes alamama problemimi anlatiyordum burun deligimin biri yok nerdeyse zaten gosteriyordum diger delikle nefes al diyordu ameliyata girmisken kemeride aldircam diyordum o yuzden kesinlikle karsiydi bende imkansiz sanip vazgecmistim ama gecende oyle bir kriz gecirdim ki korktu tamam beraber gidelim.gun alalim dedi kasimda ameliyat olucam.insalalh
.kemeri aldirmamada burnumun ucunu kaldirtmamada bisy demiuor suanda...ama benim sinirimi yipratti 1 senedir ve buz gibi oluyorum
Demek ki çok baskın çıkıyor.seni sinir krizi geçirtecek duruma getirmiş .artık susma içine atma sesin çıksın sen onu bastır yoksa böyle hasta olursun

Evliyim.
Öğretmenim.
Ama mesleğimden soğudum. Daha doğrusu ataması olmadığı ve özelde tecrübe aradığı için bu alanda is yok. Ben de zaten insanlarla iletişimi severekten başka bir is istiyorum.

Yani ben yarin gidip şurada çalışmak istiyorum desem eşim hiçbir sey demez.
İşime karışmaz.
Sadece nasıl gidicem, ortam güzel mi, sağlıklı mi vs konularıyla ilgilenir ancak hevesimi kıracağını sanmıyorum.

1 senedir issizim hic canımı sıkmadı. Aksine hep destek.
Gir nereye istiyorsan başvur diyor.

Bu olması gereken bence.

Medenilik değil.
Sizin eşiniz garip.
esinize helal olsun ozaman cok.sanslisin..olmasi gerekn bu tabiki ama bazilari ters iste

kaç gösteriyorum bilmiyorum ama 20i me giricem bir kaç gün sonra ama nasip kısmet bu işler alnımıza yazılan neyse o olucak önemli olan bilinçli olmak şimdi benim yerimde olmazsın ama bak evladın var ablacım onu bilinçli bir şekilde yetiştire bilirsin :KK66:
zaten tek pisman olmadigim sey kizim.bu evlilikte...tamam ondan dolayi elim kolum bagli her konuda ama onsuz da aslaaaa.
sen sen ol erken evlennme
meslegini al
tavrini bastan koy oyle evlen canim
cok agir kaldiramazsin

sakın vaz geçme çok beğendim hayalini internetten video izleyerek bile öğrenirsin el becerin varsa net sayesinde bunu geliştir sonra gir bir kuaförün yanına aynı anda oradan aldığın parayla kursa da git ve mükemmel olursun makyaj işinde bir :KK70:
video izlememe gerek yokki layigiyla yapiyorum canim:) tabi gelistirmek ayri mesele...kuafore coktan girecemde cok gec kapatiyorlsr kiziim vsr biliyosuun :(

esinize helal olsun ozaman cok.sanslisin..olmasi gerekn bu tabiki ama bazilari ters iste

Sürekli sinir krizi geçirmek seni ruh hastası eder.
Ve böyle davranmak zorunda da değilsin.

Mesela konuşalım mi diye geldiğinde,
Sürekli ayni şeyleri yaşamaktan bıktım, ya bana saygı duyar istediğim isi yapmama musade edersin (hoş ben olsam musade istemem de) ya da seni boşarım.

Yeter artik ben de insanım. Benim de duygularım, isteklerim, zevklerim var.
Sen nasıl farklı bir kisiliksen benim de karakterim bu. Bu isi yapmaktan zevk alicam.

Girip masa başı isi yaparak mutsuz bir kadın olmak istemiyorum. Bıktım baskılarından deyip konuyu burnuna getir.

Senin yüzünden 1 senedir bu kahrı bu ağrıyı ben cekiyorum. Eziyeti yasayan ben duruma karar veren sensin.
Madem tek kişilik düşünecektin ne diye evlendin.
Vs vs

Sinir krizi geçirmek meseleyi kısa süreli çözer ama sözler insanın içine oturur. Hem de öfkeyle söylenmiş sözler.

Adam gibi konusmaktan anlamiyorsa onun diliyle konuşacaksın.

Sürekli sinir krizi geçirmek seni ruh hastası eder.
Ve böyle davranmak zorunda da değilsin.

Mesela konuşalım mi diye geldiğinde,
Sürekli ayni şeyleri yaşamaktan bıktım, ya bana saygı duyar istediğim isi yapmama musade edersin (hoş ben olsam musade istemem de) ya da seni boşarım.

Yeter artik ben de insanım. Benim de duygularım, isteklerim, zevklerim var.
Sen nasıl farklı bir kisiliksen benim de karakterim bu. Bu isi yapmaktan zevk alicam.

Girip masa başı isi yaparak mutsuz bir kadın olmak istemiyorum. Bıktım baskılarından deyip konuyu burnuna getir.

Senin yüzünden 1 senedir bu kahrı bu ağrıyı ben cekiyorum. Eziyeti yasayan ben duruma karar veren sensin.
Madem tek kişilik düşünecektin ne diye evlendin.
Vs vs

Sinir krizi geçirmek meseleyi kısa süreli çözer ama sözler insanın içine oturur. Hem de öfkeyle söylenmiş sözler.

Adam gibi konusmaktan anlamiyorsa onun diliyle konuşacaksın.
en sonki tartismamiz yine kuaforlukten cikmisti ve siinir krizi gecirdim yine ve kabul etti hatta birini aradi tanidiigi varmis dukkan aciyormus ihtiyac varsa esim aklinizda olsun dedi...serbest birakmisti..sonra ben vazgectim gec kapatiyorlar diye....bilmiyorum kafam cok karisik benim

nefes alamama problemimi anlatiyordum burun deligimin biri yok nerdeyse zaten gosteriyordum diger delikle nefes al diyordu ameliyata girmisken kemeride aldircam diyordum o yuzden kesinlikle karsiydi bende imkansiz sanip vazgecmistim ama gecende oyle bir kriz gecirdim ki korktu tamam beraber gidelim.gun alalim dedi kasimda ameliyat olucam.insalalh
.kemeri aldirmamada burnumun ucunu kaldirtmamada bisy demiuor suanda...ama benim sinirimi yipratti 1 senedir ve buz gibi oluyorum

Kıskanıyor mu sizi ? Kıskanç insanlar karşısındakinin ne yükselmesini ister ya da boş egolu insanlar dediğim dediktir.
Veya sizin kriz hallerinizden zevk alıyor ?

Iyiyken çok iyi, kötüyken düşman olmak hiç sağlıklı bir ruh hali değil. Madem iyi halleriniz var o zamanlar konuşun onunla hep.
Ne yapılır bilemedim. Bu öfke bedene zarar verir.

Kıskanıyor mu sizi ? Kıskanç insanlar karşısındakinin ne yükselmesini ister ya da boş egolu insanlar dediğim dediktir.
Veya sizin kriz hallerinizden zevk alıyor ?

Iyiyken çok iyi, kötüyken düşman olmak hiç sağlıklı bir ruh hali değil. Madem iyi halleriniz var o zamanlar konuşun onunla hep.
Ne yapılır bilemedim. Bu öfke bedene zarar verir.
zaten psikolojik olarak yioranmis vaziyetteyim hal ve harekeetlerimden anlasiliyir toplumda bazen:(. asiri sinir falan...
evet iyiyken cok iyiyiz severim sayarim.operim koklarim sukrederim onla evlendime onsuz uyuyamam falan ama benim.ozgurlugumu engellediginde benim sevgim nefrete donusuyir anlatamam syanki hirsi kendimi balkondan atasim var ayni evde ayni havayi solumamak icin

Insanlar icin bosan diyebilmek ne kadar kolay ya insanlar zaten bosanmadan biseyleri duzeltmek icin buraya yaziyo dertlesiyo aksi takdirde onlarda bosanmayi bilir.

Back
X