Eşiniz yaptığınız yemekleri begenir mi?

evliliğimizin ilk zamanlarında tek kelimeyle iğrencti yemeklerim. ben bile beğenmezdim ama zavallı kocişim sesini cıkarmadan yerdi. ama şimdi gayet iyi oluyor. beğendiğini de açık açık söylüyoraynı düğün yemeği gibi olmuş diyor :)

esim ne yapsam severek yer ama laf aramizda cok iyi asciyim ingiltere de 1yil dunya mutfaklari kursuna gittim akliniza gelecek her ulke yemegini yaparim esim annemin yemegi cumlesini kaldirdi benimkilerini yedikten sonra

benim tatlı kocam bişey demeden yemeğini sessizce yer. pek nadiren [gerçekten kötü olursa]bu niye böyle olmuş der..:sm_cool:

evet cok begenir, 75 kiloyla aldim simdi 86 kilo kurban oldugum askim :16:

çok beğenir yemeklerimi
allah için güzel yaparım yani hep lezzetlidir.
ama yemediği bir yemeği annemde yesin
aaşkımm sen bu yemeği neden yapmıyorsun çok güzelmiş
aşkım yaptım sevmedin ya tanıdını
ne zaman yaptın hiç hatırlamıyorum ,diyince çıldırıyorum ..:52::52:

keske birde yemek yapmazsini biliyormusunuz diye sorsaydin..:D ben 3 ay icinde evlecegim.. ve nisanlim inanilmaz secicidir!annesine hergun menü veriyor..artik omu yandi benmi bilmiyorum:)

Beğenir benim eşim yemeklerimi.her yemek sonrası eline sağlık demeyi de hiç ihmal etmez canım benim:16:

ben evlenmeden önce evde ne yemek yaptım ne de yemek yapmayı öğrendim...canım annemin yemek öğretme çabaları hep boşuna giderdi, aaa dersim var diye kaçardım hep hehe ama bekarken bile harika pasta ve tatlılar yapmaya bayılırdım...
evlendim herşeyi yavaş yavaş öğrendim kah oktay ustanın kitaplarından, kah ablamı annemi arayarak, kah internetten...

eşim yemeklerimi her zaman beğenir ve 'eline sağlık başarıların devamını beklerim' der, özellikle 'hünkar beğendimi' ve farklı soslu makarnalarımı ve pasta tatlılarımı çok sever ve herkese över :)

hiç de yemek seçmez, etli olsun demez, kapris yapmaz, canım ya :D

annemin bir sözü vardı hep: aman kızım yemek yapmakta ne var? herşey yemek gibi kolay olsaydı...

ewet yemeklerime bayılır, genelde de güzel yemek yaptıgım söylenir zaten , kocişim de annesine öve öve anlatır :16:

Annemden ve annenden güzel yemek yapıyorsun demişti:)))Herhalde bir kocadan duyulabilecek en güzel sözlerdir annemden güzel yemek yapıyorsun:)))

evli değilim ve sevgilime ne zaman yemek yapacak olsam burnumdan gelir
Daha çok yeniyiz bu bahsedeceğim olayda,kabusum olacağını ilk o gün anlamıştım :)
karadenizliyim,hamsili pilav yapayım dedim beraber alışveriş yapıyoruz.Elim kuşüzümüne gitti 'ıyy' dedi,yemeğe kuşüzümü mü koyulur sakın koyma nefret ederim.Sonra tarçın alıyorum 'nee tarçın mı? pilava tarçın mı olur deli misin ben tarçın sevmem' böyle böyle istediğim hiçbi malzemeyi atamadan (içine ot bile koydurmadı) normal pilavdan farksız kötü bi hamsili pilav yaptım sonra adım kötü yemek yapıyora çıktı...
bi kere de onlarda yemek yapıyoruz..zaten epi topu 5 tarif biliyorum,bari ona karışma da hevesimi alayım di mi:) onu koyma yok bunu koyma diyo yine,sonra kavga edince tamam nasıl biliyosan öyle yap dedi gitti,tabii bu arada yemek pişti..haliyle de dilediğim gibi olmadı.Bu seferde beğenmedi tabiiki.
ben de yemek yapmayı bıraktım :)
yalvarsa yağmurlu günde bi su vermem artık ona :47::47:

Back
X