• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz yaptığınız yemekleri begenir mi?

her zaman beğenir yemeklerimi herkese anlatır eşim güzel yemek yapar diye
bende hep söylerim aç geldigin için bu kadar beğeniyorsun die.:)

benim eşim de genellikle beğenir.ve herkese de söyler güzel yemek yaptığımı.ama bazen elimin ayarının kaçtığı da oluyor.mesela herzaman yaptığım yemek hiç güzel olmuyor.ozaman da hadi dışarda yiyelim deyip çıkıyoruz.veya başka şeylr atıştırıyor.

güzel yemek yaparım eşimde beyenir bayıla bayıla yer
ama tad farklılıgı oldugunda hemen eleştirir bu yemeği en son yaptıgında daha
güzeldi performans kaybı var sen bugün yoruldunmu işte der : )
ve onun hayal ettiği lezzete yapmamı bekler sinir oluyorum bu huyuna
nerden bilicemki aklından geçenleri şükret haline otur aşağı diyorum

benim yemeklerımı misafirlerim arkadaşlarım hep begenır ama gelgelelim eşim her defasında bi kusur bulur..o yüzdeneğer evdeyse yemekleri o yapar genelde...

benim öyle sorunum olmadi allah yardimcin olsun bilmiyorum benim yemeklerim güzelmi oluyo esim hic kötü demedi simdiye kadar ne yapsam yer bir ara sunu sevmem bunu sevmem dedi ama ben yapincada yedi yani demekki sevmediginden degilde onu yemek istemediginden diyomus simdi kizda var mecburen ayirdim etmiyo

Hem çok beğenir hem bayıla bayıla yer
Herkesede söyler çok güzel yemek yapar diye
Ellerine sağlık demeden sofradan kalkmaz

Benim eşimde beğensede söylemez, kolay kolay da eline sağlık demez, rahmetli kayınvalidem babasının da hiç eline sağlık demediğini söylemişti, genlerden herhalde :delphin:

:smiley-cool:

ben 2,5 aylık evliyim evde yediğimiz sürece eşim yemeklerimi beğenir eline sağlık demez açık açık belli eder güzel olduğunu bende yemek sonunda söylerim aşkolsun kocacım insan eline sağlık der diye :oklava: oda güzel olmuş hayatım dedim ya der:oklava: kızdırır beni sonra çok güzel olmuş eline sağlık karıcım der alır gönlümü:asigim:

Genelde begenir sadece tartistigmiz konu hangi yemegi yapmam oluyor, esim hergün köfte patates kizartma pizza vs vs. gibi seyler sever eh benimde hergün öyle seyler yapacak halim yok tabiki, hem sagliksiz ve kiziminda iyi beslenmesi icin sebze yemekleride yapiyorum tabiki esimin suratida böyle:kızgın:oluyor.

Bizdede aynı konu gündemde gamyoncuiremsu ne zaman ne pişireyim diye sorsam pizza köfte papates adamı bi müddet sonra bayıyor :1no2: bende alıştım artık hiç sormadan girip yapıyorum :sm_cool: yemek her yaptıgım yemegide afiyetle yer eline sağlık bebeşim harika olmuş demedende sofradan kalkmazcokacimcoook (hatta bazen sallama çay verince dahi söyleyince benle dalgamı geçiyor die düşünmüyor değilim :kızgın: ) bazen yaptıgım yemeklere ben itiraz ediyorum sunu eksik su fazla olmuş buna su baharat daha çok yakışır die ama o istisnasız yemek seçmeden yer ama makarna vazgeçilmezi olunca bende sosları konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum hihoyyytkaydirigubbakcemile3

İşten birlikte geliyoruz yorgun argın. oturmadan mutfağa geçiyorum. masaya ne koyarsam silip süpürüyor ama nedense bi ellerine sağlık demek :oklava:aklının ucundan geçmiyor. Nankör bu erkek milleti nankör. :oklava::oklava::oklava::oklava:

yemek yapmayı severim ama hamur işinden hoşlanmam
eşim çok seviyor diye dün akşam poğaça yaptım sahurda yemek için
hamuruna tuzunu az koymuşum
hiç güzel olmamış dedi çok üzüldüm benneyaptımki
birdaha zor görürsün sen poğaçayı böreği :dilcikar:

beğenir tabi ki:jeyyar:
hele bir beğenmesin:mymeka:
şaka bir yana fazla yemek çeşiti bilmem ama ne yaparsam güzel yaparımsositososito
ama makarnayı da eşim çok güzel yapar:1hug:

allahima bin sükürler olsunki 7 yildir evliyim bugüne kadar daha tek kelime duymamisimdir hatta kendi kendimi elestiren ben olurum hep tuzu az olmus gibi falan,yemekde secmez cok sükür cünkü zaten ben seciyorum asiri derece ve benim yemeyip onun yedigi yemekler var ve ben pisirmiyorum yemedigim icin daha bir kere sen yemezsen seme ama bana pisir gibi biseyler demedi saolsun
sanirim elimden cog tavuk bile olsa yer :) canim askitom benim ya :)

evet çok beğenir yemeklerimi:lepi:
20 kilo aldırdım evlendikten sonracokacimcoook

]Benim eşimde benden başka kimsenin yemeğini beğenmez...
Evlendiğimiz ilk günlerde itiraf ediyorum yemek konusunda çok başarısızdım..
Ama şuan değme aşçılara taş çıkartırım...
Mantı,su böreği,yaprak sarma eşim istesin hemen yaparım. Hiç üşenmeden hemde o yüzde eşim 85 kg. malesef...

evet hemde cok beğeniyo hele patlıcan oturtma, karnı yarık ,biber dolması ,pilavımı
hep cok güzel olmuş der
ekmek banarak yemek yemeyen insan evlendikten sonra bana bana yemeğe başladıcokacimcoook:1shok:
anlıcanız parmaklarınıda yiyo :roflol:
evleneli 2.5 sene oldu 16 kilo aldı benim koçum :))))kaydirigubbakcemile3

ama arada tuzu az der ama tuzu az demği ben bebeğenmemek olarak görmüyorum
eşim tuzlu sever de o yüzden arada az tuzlu yapıyorum bebeişimde yiyecek diye :))):emir_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
ilk zamanlar beğenmezdi yemeklerimi ki bende çok beğenmezdim :)) sonra düzelttim

çok sever...
parmaklarını yer ama ağzına tıkıştırmaktan eline sağlık demeyi unutur ben de her fırsatta söylerim bu kabalığını....

eşim yemeklerimi çok beğenir..
her zamanda herkesin önünde söyler onure eder sağolsun..
zaten 2 yıllık evliyiz ilk yılımızda 15 kg. aldı :))

evlenenler çok ararmış ama annemin yemeklerini hiç aramıyorum ben der aksine...
ama herkes der yani yemeklerim meşurdur.. vardır elimin lezzetti...

Back
X