Esiniz ?

Madem eşin kapıyı çalmak istiyor sen onu karşıla istiyor öyle olsun adamın gönlü olsun.

Bizde bebek olduğu için uyuyor olur, ben altını değişiyor olurum, banyo yaptırıyor olurum vs diye anahtarla giriyor eşim. Bebişten önce kapıyı çalardı ben de kapıya koşardım. :)

Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?
evde bebek olduğu için anahtarla girer. Ahali bizim zile basmıyor bayadır zilimiz çalmıyor bu dert mi yahu bence takma kafana eve nasıl girerse girsin

Anahtari alir yinede unutur zile basar :D ama bassin ben acarim daha iyi hemen korkan bi yapim var benimde ben acarim bazen bekliyor ama olsun

Akşam bi kapi acmak bu kadar mi zor? Eşim anahtarla girmez ben açarım. Zaten sesi duyunca daha zile basmadan gidiyorum kapıya... Ama sadece işten gelince yapiyorum, aksama kadar görmuyorum sonucta özlenmiş oluyor. Hemde esimin hosuna gidiyor.
Tabi evden markete filan gittiyse anahtari veririm eline :D

Eşime kapıyı açıp boynuna sarılmam için zile basar. Keyifsiz gelse bile güleryüzle sarılıp öpünce gözleri parlar. Şu ara hamilelik sebebiyle anahtarıyla giriyo ama ben yine de hemen kapıya koşuyorum. Kapıda karşılamazsam içime dert oluyo sanki. Annemden alışkanlık belki de.

Anahtarla girer ama düşüncesini mantıklı buldum eşinizin :) bu konuşarak çözülebilecek bir sorun

Eşinizin isteği normal bir beklenti bence
Uğurlamak, karşılamak güzel şeyler
Ben hep kendim açıyorum yada oğlum anahtarı gece vardiyasında olduğu zamanlarda alır sadece o zaman bile çocukları uyutup beklerim hoşgeldin der bı kahve içeriz saat 2 de bile
Bende bı yerden geldiğimde eve anahtarla gir uyuyorum yada kapıyı açamam dese bozulurdum herhalde

Kapıyı çalar ben açarım. Bütün gün evdeyseniz bi zahmet açıverin kapıyı hosgeldin diyip ne olacak sanki:işsiz:

Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?
Eşim kapıyı çalar. Bence bu daha güzel. Haksızsınız diyemem. Haklı sebepleriniz var ama eşiniz sizi seviyor, değer veriyor, kapı açılınca sizi görmek demekki. Siz kapıyı açmaya devam edin bence

Back
X