- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
Size katılıyorum, güzel olmaktan ziyade kendine güven, kendini güzel görmek mesele, çünkü ben güzelim değerliyim enerjisi yayıyorsunuz. Bazı kızlar vardır aman ne buluyor erkekler bunda dersiniz, hani çok popülerdir ama bizce yani kadın gözüyle öyle doğal güzel falan da değildir, hah işte o kızların sırrı bu. Kendilerini dünyanın en güzel kızı olarak görüyorlar. Ünlülere falan da bakın hiç bir dünya güzeli aşırı yakışıklı bir adamla, ya da çok yakışıklı bir adam çok güzel bir kadınla olmamıştır, çok nadirdir bu. Çünkü insan kendinde olmayanı arar:)
Etrafa yaydığın enerji ile çok alakası var..
Şunu hatırlıyorum mesela eşimle sevgili olduğumuz dönemde tabiri caizse kısmetim açılmıştı..
Öylesine naber diyen adamlar çevremde dolaşmaya iltifat etmeye başlamışlardı..
Ben genelde soğukkanlı biri yapıya sahibim. Eşimden önce de kimseye yüz vermezdim. Kendimce sade takılıyordum.
Ama sevmenin, sevilmenin verdiği pozitif enerji sanırım diğer insanlara da sırayet ediyor..
arkadaşımın faceine girdim..resminden hatırladım ve msj attım
Hiç ayrılmadan tam 10 yılı devirdik, 2 yıldır evliyiz... Bizim ilişkimizin sırrı şu: Ne olursa olsun birbirimize karşı saygımızı yitirmedik, “biz” düşüncesiyle hareket ettik ama “ben” düşüncesini de bir kenara atmadık, eşim de ben de hep kendimize zaman ayırdık birbirimize karışmadan, onun derdi benim oldu benimki onun, yarı yolda bırakmadık, birbirimize karşı anlayışlı olduk, çizgiyi aşmadık. Bana göre her şeyin aşırısı itici. Sevginin de, aşkın da, kıskançlığın da... Ayrıca sadece kalple değil kalp+akılla hareket etmek gerekiyor ilişkilerde.