• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizde Varikosel var mıydı ?acil yardımmmm

rumuzzz7878

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
161
24
13
23
Eşime Varikosel tanısı koyuldu ameliyat olması gerekiyormuş acilen ama mikroçiple yapılması gerekiyormuş Adana’ya sevk ettiler adanada bu ameliyatı yaptıran var mı aranızda hangi doktor hangi hastanede yaptırabiliriz lütfen yardım

Eşime Varikosel tanısı koyuldu ameliyat olması gerekiyormuş acilen ama mikroçiple yapılması gerekiyormuş Adana’ya sevk ettiler adanada bu ameliyatı yaptıran var mı aranızda hangi doktor hangi hastanede yaptırabiliriz lütfen yardım
Bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim varikosel ameliyatı konusunda doktorlar hem fikir değil maalesef çoğu önermezken bir çoguda hemen ameliyata yönlendiriyor, bu forumda varkosek ameliyatı olanlara bir bakarsanız çoğu düzrlmiş tekrar etmiş ya da düzelmemiş. O yüzden iyice araştırın en az iki doktorun daha görüşünü alın

Osmaniyeye yeni bir doktor geldi Azerbaycanlı geldiğin den beri sürekli amaliyat yapıyor varikosel üzerine, eşimin çok ileri düzey varikoseli vardı şuan amaliyat olalı 4 ay oldu geçen ay test verdik %40 düzelme vardı. Eşinizin damar kalınlığı ne kadar çünkü 4 den aşağısını amaliyat etmiyor bazen gittiğimiz doktor, sağ 3 küsur sol 4 küsürdü sağ tarafı amaliyat önermesi 4 ten küçük diye

Eşim bir doktora gitti varikosel acil ameliyat dediler. Başka bir profesöre gittik muayene de varikosel dedi. Ama ultrasonda falan ameliyatlı bişey yok dedi. Tüp Bebek tedavisi de gördük benden kaynaklı sorunlar nedeniyle. Herhangi bir sıkıntı yaşamadı. O yüzden ikinci bir doktora mutlaka gidin

Osmaniyeye yeni bir doktor geldi Azerbaycanlı geldiğin den beri sürekli amaliyat yapıyor varikosel üzerine, eşimin çok ileri düzey varikoseli vardı şuan amaliyat olalı 4 ay oldu geçen ay test verdik %40 düzelme vardı. Eşinizin damar kalınlığı ne kadar çünkü 4 den aşağısını amaliyat etmiyor bazen gittiğimiz doktor, sağ 3 küsur sol 4 küsürdü sağ tarafı amaliyat önermesi 4 ten küçük diye
Merhaba doktorun ismi nedir

Kalınlığını bilmiyorum ama sperm sayısı 4 milyona düşmüş 2-3 doktora daha gittik onlar da ameliyat önerdiler ama nerede yaptırsak bilemedik Adana şehir hastanesine bakacağız yarın

Varikosel eşimdede var fakat ameliyat önermedi doktorumuz çok bir etkisi olmayabilirmiş veya kesin çözüm alan çok az bi ondalık kesim varmış. Sperm sayısı iyi ise morfolojide çok etkilemiyor çünkü varikosel yani diyelim ki 100 milyon spermde varikoselr bağlı %2 morfoloji varsa 2 milyon normal sperm var demek eğer tüp bebek ise zaten çok çok yeter normal yolla hamile kalmaktan söz ediyorsanız orasını bilemem 4 milyon spermde 80 bin sağlıklı sperm demek buda yeterli bi sayı

Kalınlığını bilmiyorum ama sperm sayısı 4 milyona düşmüş 2-3 doktora daha gittik onlar da ameliyat önerdiler ama nerede yaptırsak bilemedik Adana şehir hastanesine bakacağız yarın
Osmaniye park hastanesi 27 bin civarında bir fiyatı var küçük şehir ve 4 tane özel hastane var o yüzden fiyatılaei çok yüksek değil

Ben bizim gittiğimiz doktoru öneririm çünkü biz memnun kaldık, ama Türkçesi pek yetmiyor siz biraz ayrıntılı sormanız lazım adı elmir Aliyev doktorun

Siz memnun kaldınız mı kaç ay oldu ameliyat olalı faydası oldu mu hamile kaldınız mı
4 ay oldu hayır daha hamile kalmadım ama eşimin değerleri aşırı derece de kötüydü şuanda normal gebelik zor gibi ama iyileşme hemen hemen %40 oldu ilk önce ileri hızlı hareketlilik 0.6 dan 1.5 çıktı bu bile şuan bizim için çok iyi

Back
X