eşinizden doğum hediyesi

Vallahi bişi istemiyorum yanımda olsa yeterlizaten bisürü masrafımız olacak
hediye tabiki isterdim ama şartlar ne yazıkki zorluyor :)

Vallahi bişi istemiyorum yanımda olsa yeterlizaten bisürü masrafımız olacak
hediye tabiki isterdim ama şartlar ne yazıkki zorluyor :)

Aynennn katılıyorum. İnsan kendine alacağı gerekli şeylerden bile vazgeçiyor, bebeğin bir ihtiyacını daha karşılamak için.
Kaldı ki onca masrafın arasında hediye bekleyelim...

Varsın olmasın, bebeğim ve babası yanımda olsun yeter.

düşünüp bişeyler yyapılması elbet çok güzeldir ama doğum yapan tek kadın biz olmıycaz abartmaya görgüsüzlüğe gerek yok abartıp görgüsüzlüğün dibine vuranları gördükçe artık iğrenmeye başladık gösterişten millet sırf nispet olsun millet görsün diye neler neler yapıyo

ben sadece bir buket çiçek istedim :) daha ne istiyim ki zaten kasamız bir.öyle bana şunu al bunu al diyen bi tip deyilimdir.sonuçta elimizdeki parayı da biliyorum harcamalarımızı da

bizde aile geleneği doğum yapana yüzük veya bilezik takılır . eşimin tarafında adet falan yok. altına ve tüm madenlere alerjim olduğu düşünülürse ; doğum yapacağımız ayda şubat mart olunca insanın gönlünden geçen tek şey nergis-sümbül oluyor. o ne güzel kokar. zaten en güzel hediyeyi bebeğimi vermiş bana daha ne isterim ki ?

genelde bizim buralarda da altı bilezikler kolyeler modadır ama ben pek hoşlanmıyorum gerçi hoşlansamda bide onun geri ödemesi var.

benim eşimden bi talebim olmadı ama o bana ve kızıma şık bir bilezik alacağını söylüyor.
gerek var mıydı? en azından bana göre hayır...
zaten Rabbimin en güzel iki hediyesi...biri yanımda diğeri karnımda

eşimle ikimizin ortak kararı bi hediyemiz var :) madalyon kolye düşünüyoruz üzerine eşimin benim ve doğumdan sonra tabiki kızımızın doğum tarihlerini kısaca yazdırmak istiyoruz ömür boyu çok özel kalacak benim için

yanımda olsun gözümü açınca ilk onu ve bebişi göreyim yeter tabi bir buket kırmızı güle de hayır demem :) ama çogunuz yazdığı gibi burada da adet bilezik takmak bakalım doğumdan sonra kim neler alacak

ilk çoçuğumda yani canım oğlumda hiç bu konuları konuşmamıştık eşimle, aslında maddi olarak çok müsaitte değildik. Eşim yinede düşünmüş çok güzel bi çiçekle gelmişti. bide pasta yaptırmış, üzerinde hoşgeldin canım oğlum yazıyordu.bu bebişde yani kızımda eşimden çocuklarımızın ve bizim isimlerimizin yazılı olduğu bi kolye istiyorum. aslında bunu uzun zamandır düşünüyorduk, bu da güzel bir vesile olsun... En önemlisi sağlıklı ve bir arada olmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…