esinizden gözyaslarinizi saklarmisiniz???

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
Kizlar nolur biraz dertleselim bugün cok üzgünüm herhangi bi sIkintinizi esinize rahatca anlatabiliyormusunuz? gücsüz ve zayif yönlerini esiniz bilirmi? ben esimle dertlesemiyorum hemen kestirip atar ya karamsarligi sevmiyo yada anlamiyorlar bizi..3 yillik evliyim en bastan beri yildizimizin tutmadigi bi görümcem var..kayinvaldemle iyi anlasiyoduk daha dogrusu ben hep saygili ve idare eden tarafim..ve esimle söyle bi anlasmamiz var aramizda gecen ufak tefek kavgalardan ailelere bahsetmeyelim hem üzülmesinler hem taraf tutup bizden sogumasinlkar diye konustuk ve bu seneye kadar böylede yaptik. ayrica cok SIk kavgamiz olmaz..gecenlerde tartistik ben disari ciktim oda hemen ablasi ve enistesine gitmis anlatmis olaylari tabi görümcede hemen kayinvaldeye gecirdi..kadin sürekli ban alaf sokmalar fesatliklar ( yaf sanki ben tas kovugundan ciktim benimde bir ailem var suan ufak bi olayda kötü kadin oluyosun sanki kendileri hic tartismadi esiyle..bu insanlari anlamaya calismak beni yoruyo ( sizce gözyaslarimi esimden saklamalimiyim ...nasil olsa beni anlamiyo offf

eşin senin hayat arkadaşın... senin en iyi sırdaşın, dert ortağın.... bence gözyaşını saklama, üzüldüğün konuyu eşinle paylaş seni anlayacağını düşünüyorum...

eşin senin hayat arkadaşın... senin en iyi sırdaşın, dert ortağın.... bence gözyaşını saklama, üzüldüğün konuyu eşinle paylaş seni anlayacağını düşünüyorum...

cnm anlamiyo ya..kiziyo üstüne niye bu kadar takiyosun güzel kafani baska seylere yorsan olmazmi der..ama bende cok duygusalim öle olmamdan sikayetci..erkekler sIkInTI istemiyo

cnm gözyaşını saklama derken sürekli musluklar açık kalsın demiyorum sıkıntını, üzüntünü ağlamadan sakin bir şekilde paylaş.... konuşmayı en uygun zamanda yapmaya çalış...

cnm gözyaşını saklama derken sürekli musluklar açık kalsın demiyorum sıkıntını, üzüntünü ağlamadan sakin bir şekilde paylaş.... konuşmayı en uygun zamanda yapmaya çalış...

musluklar bu ara acik baya asIl sIkInti sorun ailesiyle ilgili oldumu hic konusmak karismak istememiyor kendin hallet git konus sor anneme der..ya annesinden korkuyo yada karisma dediler esime

canım sıkma canını, erkekler kadınlar kadar duygusal değil maalesef. ben de senin gibiyim, strese üzüntüye çok gelemiyorum, daha doğrusu stresin o ilk zamanlarını kaldıramam, hemen ağlarım. sonrasında da yapmam gereken işi yaparım, ama ilk önce bir ağlamam lazım sanırım. eşinden de saklama sakın, bırak alışsın. ben de evlenmeden önce eşimle beraberliğimizin ilk zamanlarında, okulda canımı sıkan en ufak şeyde ağlardım, ve ona söylesem mi, derdimi sıkıntı mı anlatsam mı diye düşünürdüm. sonra kendi kendime dedim, bu senin doğal halin akışına bırak, beni bu halimle sevsin, zayıf yanlarımı da görsün, onları da kapamayı bilsin dedim. bu yola beraber çıktık, o zaman yan yana yürüyelim dimi ama :) valla ağlayacağım varsa, dayarım başımı onun göğsüne, burnum aka aka ağlarım, gömleği de bildiğin ıslanır. o yüzden sakın gözyaşlarını saklama eşinden, seni böyle kabul etmeyi öğrensin.

bende herşeye ağlarım eşimde hiç dayanamaz nerdeyse benimle o da ağlıcak:)

eş yani adı üstünde her halimizi görecek tabi..yoksa hayat çekilmez olur.

cnm anlamiyo ya..kiziyo üstüne niye bu kadar takiyosun güzel kafani baska seylere yorsan olmazmi der..ama bende cok duygusalim öle olmamdan sikayetci..erkekler sIkInTI istemiyo

ah ah aynı benim kocamda böyle aglamamı ilk başlarda sevmiyodu şimdide hiç takmıyo ama Allahtan aramızda gecen bi sorunu kimseye anlatmaz sevmez öyle şeyleri

Bence bir agliyorsan hatta esinin önüne gecip üc aglaman gerekiyor, hem anlasmaniz varmis anlatmiyacagiz diye hemde bir güzel gidip yetistirmis millete kavganizi.
Görümceni falan suclama, bana sunu bunu söylüyorler deme, ozaman sana kizar onlari korumak icin.
Ama sen beni kücük düsürdün, beni kötü biliyorlar, ben cok üzülüyorum, kalbim sIkIsIyor, kimsenin özelimi bilsin istemiyorum vs gibi konus.

kendimle ve ailemle ilgili çok özel olmayan konuları anlatırım , dertleşirim ama hep yüzeysel , eşimin tartışma anında yüzüme vurma gibi kötü bir huyu vardır, o yüzden derdimi anlatmamayı tercih ederim, hatta eğerki başımdan bir olay geçmişse ve ben haksızsam hayatta anlatmam, üzüntümü paylaşmak ,rahatlatmak yerine daha çok üstüme gelir sen şöylesin sen böylesin... ee bide annesine anlatıyor herşeyii , hiçbir sorunumu anlatamıyorum yani ıvır zıvırlar harici

Ben eşimle kısmen dertleşirim, herşeyimi anlatmam ( özellikle ailemle ilgili )
Ne olur ne olmaz hayat bu.. Hem herşeyi bilmesi de şart değil diye düşünürüm..

Ancak ikinizin arasında geçen tartışmalarda sadece ikinizizin arasında kalmalı..
Eşiniz kendi ailesine laf taşıyarak, olayın büyümesine sebep oluyor
Onlara koz veriyor
Öncelikle ikinizin bir aile olduğunuzun farkında değil..

evet ınsanın esı herseyıdır kadınlarında boyle
ama esımle dost olamam herseyı ona anlatamam
dogal olarak esımden gozyaslarımı evet gızlerım

eşim benim en iyi arkadaşım ondan genelde bi şeyleri pek saklamam ( ailesel bazı konular dışında)

yeri gelir deliler gibi kahkalar atarak konuşurum
yeri gelir böğüre böğüre ağlarım yanımda.
eskiden içimde bi şeyleri tutar sonra patlardım baktım olmuyor her şey kötüye gidiyor, olayları olduğu an kimseyi kırmadan alttan alttan iğneleyerek geçiştiririm.
ailemin ve ailesinin yanında hiç bi açığımı vermem.duyması gerekenleri duyarlar sadece
evlilik tüm aileyle olsada geçim iki kişiyle oluyor geç olsada bunu anladım.

bence herkesten saklayın :)

Ben saklamam
Neden evlendik ki birbirimize omuz olamayacaksak?

Sana ihtiyacim var demeyi denesene
Biz kadinlar bazen fazla gurur yapiyoruz
O gelsin o sorsun o gonul alsin

Biz 3yillik evliyiz ve bazi seylerin oturmasi karsidan beklemekten vazgecmek zaman aliyor
artik cnm skkinsa bir sorun yasamissak ona ihtiyacim oldugunu soyluyorum
Arasira bekledigimi bulamazsam da 'e kiminle konusayim dag gibi kocam dururken ' deyip gaz veriyorum:)

malesef acımasız oluyorlar. kendin içinde anlatsan ailen içinde anlatsan tartışma sırasında hemen onu sokuyorlar. bende çok ağlarım ama ağlamamak lasım güçlü olmak lazım. akıllı ve kurnaz olup aynısını ona yapmalı. ama işte biz öle olamıyoruz sığıncak birini arıyoruz destek gördükmüde dökülüyoruz herşeyi. umursamaz olabilen bayanlara imreniyorum dorusu.

dimi ama insan haksızsa bile üzülme bidaha yapmazsın vs vs üstüne gelmez, üzüntüsünü almaya çalışır ama nerdeeee biz öyle yapmayız ama üzüldüğünü görtmemiz yeter her türlü desteği vermek için, hatta bir kere tartışma anında ağlarken timsah gözyaşı bile dedi 1 yıl kadar önce artık yanında ağlamıyorum bile 1 yıldır. bende hep herşeyim olsun eşim istediğim gibi konuşayım dertleşeyim şakalaşayım isterdim ama akıllandım , olmayınca olmuyoo

benim gizli saklı birşeyim pek olmaz. kendimle ilgili aileme kızdığım birşey varsa eşime anlatırım. anlatırım ki onun ailesinede kızarsam anlasın ki kendi ailemede kızabiliyorum diye...

ayrıca eveet ağlarım. saklamayı beceremem. oda beni yatıştırır. bir iki inat eder gelir gönlümü alır... ama kızdığım şeyle ilgili konuşur konuşur sonra oturup ağlarım. garip bi huyum var. olayın başında hemen ağlamam yani

ama bizim özelimizi gider başkasına anlatırsa.. işte ozman korksun benden... bence eşine kızdığın noktayı anlat. ben tartışmalarımızı aileme taşımam. zaten uzun süre küs duramıyorum..

Ben saklamam
Neden evlendik ki birbirimize omuz olamayacaksak?

Sana ihtiyacim var demeyi denesene
Biz kadinlar bazen fazla gurur yapiyoruz
O gelsin o sorsun o gonul alsin

Biz 3yillik evliyiz ve bazi seylerin oturmasi karsidan beklemekten vazgecmek zaman aliyor
artik cnm skkinsa bir sorun yasamissak ona ihtiyacim oldugunu soyluyorum
Arasira bekledigimi bulamazsam da 'e kiminle konusayim dag gibi kocam dururken ' deyip gaz veriyorum:)

Saklamamalısınız..
Bazen Etrafıma Bakıyorum da, Eşimden Başka Kimsem Yokmuş Gibi Geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…