- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
eşin senin hayat arkadaşın... senin en iyi sırdaşın, dert ortağın.... bence gözyaşını saklama, üzüldüğün konuyu eşinle paylaş seni anlayacağını düşünüyorum...
cnm gözyaşını saklama derken sürekli musluklar açık kalsın demiyorumsıkıntını, üzüntünü ağlamadan sakin bir şekilde paylaş.... konuşmayı en uygun zamanda yapmaya çalış...
Kizlar nolur biraz dertleselim bugün cok üzgünümherhangi bi sIkintinizi esinize rahatca anlatabiliyormusunuz? gücsüz ve zayif yönlerini esiniz bilirmi? ben esimle dertlesemiyorum hemen kestirip atar ya karamsarligi sevmiyo yada anlamiyorlar bizi..3 yillik evliyim en bastan beri yildizimizin tutmadigi bi görümcem var..kayinvaldemle iyi anlasiyoduk daha dogrusu ben hep saygili ve idare eden tarafim..ve esimle söyle bi anlasmamiz var aramizda gecen ufak tefek kavgalardan ailelere bahsetmeyelim hem üzülmesinler hem taraf tutup bizden sogumasinlkar diye konustuk ve bu seneye kadar böylede yaptik. ayrica cok SIk kavgamiz olmaz..gecenlerde tartistik ben disari ciktim oda hemen ablasi ve enistesine gitmis anlatmis olaylari tabi görümcede hemen kayinvaldeye gecirdi..kadin sürekli ban alaf sokmalar fesatliklar ( yaf sanki ben tas kovugundan ciktim benimde bir ailem var suan ufak bi olayda kötü kadin oluyosun sanki kendileri hic tartismadi esiyle..bu insanlari anlamaya calismak beni yoruyo ( sizce gözyaslarimi esimden saklamalimiyim ...nasil olsa beni anlamiyo offf
cnm anlamiyo ya..kiziyo üstüne niye bu kadar takiyosun güzel kafani baska seylere yorsan olmazmi der..ama bende cok duygusalim öle olmamdan sikayetci..erkekler sIkInTI istemiyo
Kizlar nolur biraz dertleselim bugün cok üzgünümherhangi bi sIkintinizi esinize rahatca anlatabiliyormusunuz? gücsüz ve zayif yönlerini esiniz bilirmi? ben esimle dertlesemiyorum hemen kestirip atar ya karamsarligi sevmiyo yada anlamiyorlar bizi..3 yillik evliyim en bastan beri yildizimizin tutmadigi bi görümcem var..kayinvaldemle iyi anlasiyoduk daha dogrusu ben hep saygili ve idare eden tarafim..ve esimle söyle bi anlasmamiz var aramizda gecen ufak tefek kavgalardan ailelere bahsetmeyelim hem üzülmesinler hem taraf tutup bizden sogumasinlkar diye konustuk ve bu seneye kadar böylede yaptik. ayrica cok SIk kavgamiz olmaz..gecenlerde tartistik ben disari ciktim oda hemen ablasi ve enistesine gitmis anlatmis olaylari tabi görümcede hemen kayinvaldeye gecirdi..kadin sürekli ban alaf sokmalar fesatliklar ( yaf sanki ben tas kovugundan ciktim benimde bir ailem var suan ufak bi olayda kötü kadin oluyosun sanki kendileri hic tartismadi esiyle..bu insanlari anlamaya calismak beni yoruyo ( sizce gözyaslarimi esimden saklamalimiyim ...nasil olsa beni anlamiyo offf
kendimle ve ailemle ilgili çok özel olmayan konuları anlatırım , dertleşirim ama hep yüzeysel , eşimin tartışma anında yüzüme vurma gibi kötü bir huyu vardır, o yüzden derdimi anlatmamayı tercih ederim, hatta eğerki başımdan bir olay geçmişse ve ben haksızsam hayatta anlatmam, üzüntümü paylaşmak ,rahatlatmak yerine daha çok üstüme gelir sen şöylesin sen böylesin... ee bide annesine anlatıyor herşeyii , hiçbir sorunumu anlatamıyorum yani ıvır zıvırlar harici
malesef acımasız oluyorlar. kendin içinde anlatsan ailen içinde anlatsan tartışma sırasında hemen onu sokuyorlar. bende çok ağlarım ama ağlamamak lasım güçlü olmak lazım. akıllı ve kurnaz olup aynısını ona yapmalı. ama işte biz öle olamıyoruz sığıncak birini arıyoruz destek gördükmüde dökülüyoruz herşeyi. umursamaz olabilen bayanlara imreniyorum dorusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?