Eşinizle tanışmadan önce büyük aşk acısı çektim dediğiniz oldu mu? Peki atlatıp da iyi ki eşimi bulmuş, iyi ki onu kaybetmişim deyip şu an deliler gibi aşığım eşime iyi ki doğru insanı beklemişim evlenmek için dediğiniz oluyor mu?
Eşinizle tanışmadan önce büyük aşk acısı çektim dediğiniz oldu mu? Peki atlatıp da iyi ki eşimi bulmuş, iyi ki onu kaybetmişim deyip şu an deliler gibi aşığım eşime iyi ki doğru insanı beklemişim evlenmek için dediğiniz oluyor mu?
Ben varim!!! Cok kotu aci cekmistim hemde berbat bir sekilde. 2 yillik iliskimde adice aldatildim, dunyam basima yikilmisti. Tam 3 ay sonrasinda simdi esim olan insanla tanistim. Varya o diger sevdigim insandan kurtuldum diye sukrediyorum simdi. Allah esimi basimdan eksik etmesin cok seviyorum onu. Kesinlikle sana aci veren birisiyle evlilik gibi bisey dusunme. Sevgiliyken yasattiklari evlenince duzelmiyor canim. Biz bize aci cektirenlere bayiliyoruz nedense ama sana gercekten deger veren ve saygi gosteren sadik birisinden iyi bir es olur.
Henüz evlenmedim de çok fırtınalı bi ilişkim olmuştu, çok şeyler yaşadım ailem istemedi zorladım olmadı üzüldüm bi yandan o beni üzdü çok şeyine katlanmıştım psikolojisi çok bozulmuştu yardımcı olayım bir de ben kızdırmayım adamı mutlu edeyim filan derken bi bakmıştım ben ben değilim. Onun istediği bambaşka mutsuz bi insan olmuşum. Sonra kararımı verdim böyle yaşayamam diye. Ayrılırken çok üzülmüştüm, çok ağlamıştım. Ondan başka kimsenin beni mutlu edemeyeceğini bi daha öyle bi insan bulamayacağımı filan düşünüyodum.
Ben de şu an biraz acı içerisindeyim. Acaba diyorum Allah karşıma daha iyisini çıkaracak da bunun için mi ayırdı beni ondan. Bunu düşünerek rahatlamaya çalışıyorum. Belki sizlerin arasında da vardır dedim büyük acılar atlatıp düzgün bir insan bulup sonunda mutluluğu yakalayan.
Ben çok büyük bir aşk acısı çektim. Sonra sevemem dedim kimseyi, güvenemem. Denedim, yapılmıyor değil, ama şu ana kadar iyi ki karşıma ondan sonra bu insan çıktı demedim, diyemedim. Çünkü ne zaman öyle düşünmeye başlasam, bu cümlemi yarım bıraktırdılar. İnşallah belki bir gün, neden olmasın diyorum artık.
Ben çok büyük bir aşk acısı çektim. Sonra sevemem dedim kimseyi, güvenemem. Denedim, yapılmıyor değil, ama şu ana kadar iyi ki karşıma ondan sonra bu insan çıktı demedim, diyemedim. Çünkü ne zaman öyle düşünmeye başlasam, bu cümlemi yarım bıraktırdılar. İnşallah belki bir gün, neden olmasın diyorum artık.