Eşinize en son nezaman senı sevıyorum dedınız:))

ben evli değilim ama :17: biz de sabah seni seviyorumlarla uyanır, akşam seni seviyorumlarla uyuruz :69:
ben de aynı şekilde doyamıyorum ve ne kadar çok söylersem kardır diyorum, dünyanın türlü türlü hali var, bazen aklıma geliyo, yarın yaşıcağımız garanti mi? ilerde keşke dememek için söyledikçe söylüyorum :1:

bende hep ole dusunurum kusemem bıle yanı:)

katılıyorum. genelde ''ne kadar az söylenirse o kadar anlamlı kalır, ne kadar çok söylenirse o kadar büyüsü bozulur'' derler.. ama duyulduğunda hissedilen duygu kesinlikle paha biçilemez :69:

valla canım ona katılmıorum ben mı cok asıgım bılmıorum ama 6seneden berı hergun sabah aksam duymusumdur halada soledıgınde aynı heycan oluo ıcımde:)

Eşim işi geregi hafta içi 4 gün olmuyo bende onu her uğurlarken yada her karşılarken söze Seni Çok Seviyorumla başlıyorum

eşim bana seni çok seviyorum der
ben de cevap olarak ben de seni derim
ama dün akşam yemekten sonra oturuyorduk
omzuma başını yasladı ve seni çok seviyorum dedi
ben de iyi sev dedim.

çok kızgındım da:ssz::ssz::ssz::ssz:
adet öncesi çok gergin oluyorum
istemesem de ona yansıtıyorum:30:

kızlar sizin örneklerin yanında benimki kötü örnek oldu ama ne yapayım:27:

ben mi ne zaman söyledim en son hatırlamıyorum
genelde her gece yatarken söyleriz ama bu günlerde keyfim yok.

İnşallah biz de evlendiğimizde eşimizden duyarız. Ama ben romantik değilim sevmiyorum sevgi gösterilerini. Taraflardan odun olan benim. Çok sıkı fıkı sevmiyorum bu aralar. Eskiden seviyordum ama yaşlandım artık. İçimden gelmiyor :52:

seni seviyorum dediğimde eşimin cevabı: sevebilirsin bence sorun yok :47: oluyor deliriyorum sonra sen diyorum ben de diyor sen ne diyorum ben de seni diyor eee diyorum ben de seni seviyorum diyor:52: ama bazen de sabah uyanınca ilk seni seviyorum der bir dengesizlik var ama anlamadım :44:

Back
X