AMA kuzenim bugün öğrendi eşinin restoranına bi kutuyla gitti kutuya patik vs minik şeyler koyduk :) birde test sonuçlarını ........saat aldığını düşünerek sevinçle açtı ama içindekileri görünce şok geçirdi :) çok hoştu yaaaa gözleri doldu..........ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU İNŞ
ben biraz sabırsızım sanırım, şüphelendiğimi söyleyince pazar pazar nöbetçi eczane arayıp test aldık beraber. yapınca da sonucu beraber bekledik. bir gün daha sabredebilsem ben de sürpriz yapardım ama artık ikinciye
bende hamiş değilim ama topiğini görünce yazmak istedim benim arkadaşım da hamilelik testini eşine hediye paketine sararak doğum gününde vermişti :) zamanlama çok güzeldi 1gün önce yaptı testi sabretti ve ertesi gün eşinin doğum günüde hediye olarak verdi :)
Ben henuz.hamis deglm ama adetm btnce.korunmayi.brakmayi dusunuyruz hayalimde.soyle. aksamcok guzl.bir sofra hazrlayacam 2 tabak birde mama tabagi.biberon emzik patik flan koycam bu esyalarn uzernede bebegmzin agzndan bir not ... ay sknra geliyrm babacim seni cok seviyorum yazcak ama emnm esm donuk br seklde hamle misin dyo oper o kadar surprizlermi hep donuk tavrlaryla sabote etmstr canm kocam :)