Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yatakta anne-baba-bebek uclusu yatıyorlar ayakları cıkıyor yorganın altından oyle bır resım var yaaa altına babası kızın/oglun yola cıkmıs gelıyor. 9 ay 10 gun sonra yanında ımıs yazdım whats uptan yolladım cunku esım ıs ıcın sehır dısında ıdı ve bekleyemezdım, sonra telde konustuk ınanmadı bastan-tahlıl sonucumu ıstedı ve bende yolladım...Eveeet arkadaslar gercekten cok merak ediyorum hamile oldugunuzu nasil soylediniz:) Bende henuz oyle bi durum yok ama aklima takildi olsa nasil soylerdim diye. Biraz kopya cekelim birbirimizden :)
ben hamile oldugumu bıle anlamadan adet olmam gereken gun evdekı kedim mamukla bırlıkte eşim anladı :)
kedim mamuk ogun cok fazla karnımı yogurdu mır mır mır mır hep karnımın ustunde uyudu
normalde bu kadar degıldı
esımde kızına kardes mı gelıcek ne ? resmen oyle davranıyor dedı :) pişom bızım kızımız ya
ne alaka dedım hamılelık testı alım ya nolur kı dedı
sacmalama bugun adet gunum sımdı olurum negatıf cıkar uzulurum dedım
benı dınlemedı gıttı aldı ve ılk kez kullanıyorum gbelık testı :)
cıft cızgı pozıtıf..
bu hatalı bozuk dedım
hadı acıle gıdıp kan verelım hamılesın sen dedınasıl ısrar edıyor
yahu dıyorum mumkun degıl vajınısmusu yenı yenmısım bende gram belırtı yok adet gunum uzulursun...
ılla gıtcez dedı gıttık kan verdım yarım saat sonra sonuc cıkar dedıler
bız hastanenın bahcesınde yuruyoruz hadı al sonucu beklyorum ben gelmıyım dedım
okadar emınkı hamıle oldugumdan gelceksın doktor bırlıkte vercek o haberı dedı
gıttık test sonucunu aldık,
doktor pozıtıf dedı
nasıl yanı ? pozıtıf ?
esım sarıldı agladı allahım cok mutluyum dıye bende basladım zırlamaya
cok tatlı bı suprız oldu...
yatakta anne-baba-bebek uclusu yatıyorlar ayakları cıkıyor yorganın altından oyle bır resım var yaaa altına babası kızın/oglun yola cıkmıs gelıyor. 9 ay 10 gun sonra yanında ımıs yazdım whats uptan yolladım cunku esım ıs ıcın sehır dısında ıdı ve bekleyemezdım, sonra telde konustuk ınanmadı bastan-tahlıl sonucumu ıstedı ve bende yolladım...
aslında beklenen bırseydı ama ınanmadı nedenseNasi şok olmustur babasi :)
Kalp şeklinde hediye kutusunun içine bebek patigi ve kan tahlili sonucumu koydum. Bugün bir hediye gördüm çok beğendim almak istedim sana dedim ve verdim. Hediyeyi açarken de videoya çektim onu. Cok şaşırdı konusamadi gözleri dolduEveeet arkadaslar gercekten cok merak ediyorum hamile oldugunuzu nasil soylediniz:) Bende henuz oyle bi durum yok ama aklima takildi olsa nasil soylerdim diye. Biraz kopya cekelim birbirimizden :)
tebrikler cok güzel bir hikayeben hamile oldugumu bıle anlamadan adet olmam gereken gun evdekı kedim mamukla bırlıkte eşim anladı :)
kedim mamuk ogun cok fazla karnımı yogurdu mır mır mır mır hep karnımın ustunde uyudu
normalde bu kadar degıldı
esımde kızına kardes mı gelıcek ne ? resmen oyle davranıyor dedı :) pişom bızım kızımız ya
ne alaka dedım hamılelık testı alım ya nolur kı dedı
sacmalama bugun adet gunum sımdı olurum negatıf cıkar uzulurum dedım
benı dınlemedı gıttı aldı ve ılk kez kullanıyorum gbelık testı :)
cıft cızgı pozıtıf..
bu hatalı bozuk dedım
hadı acıle gıdıp kan verelım hamılesın sen dedınasıl ısrar edıyor
yahu dıyorum mumkun degıl vajınısmusu yenı yenmısım bende gram belırtı yok adet gunum uzulursun...
ılla gıtcez dedı gıttık kan verdım yarım saat sonra sonuc cıkar dedıler
bız hastanenın bahcesınde yuruyoruz hadı al sonucu beklyorum ben gelmıyım dedım
okadar emınkı hamıle oldugumdan gelceksın doktor bırlıkte vercek o haberı dedı
gıttık test sonucunu aldık,
doktor pozıtıf dedı
nasıl yanı ? pozıtıf ?
esım sarıldı agladı allahım cok mutluyum dıye bende basladım zırlamaya
cok tatlı bı suprız oldu...
Boyle bi adamin sana ve bebegine sahip cikcagina emin misinBiz sevglmle kavgalıydık ne yazık ki msjla soyledim sok oldu sonra yumusadı tuhaf oldum değişik bişeymiş dedi ama su an karısmıyo ister aldır ister dogur diyo ortada kaldım heycanla bekliyodum halbuki su an küstük nabcamı bilmiyorum...
Ne yazık ki değilim bugun cok fena kavga ettik bide agza alınmıcak seyler soyledi sinirle soyledi biliyorum ama cok uzuldm artk 2. Bi can tasıyorum boylr olmamalydı diye dusunuyorm su an nabcamı bilmiyormBoyle bi adamin sana ve bebegine sahip cikcagina emin misin