Bnm de eşim şehir dışında görevde oldugu için hayal ettiğim gibi söyleyemedim aslında, yaklaşık 1 yıldır bebiş istiyorduk ama zamanı varmış demek ki, olmamıştı, bu ay da klomen kullanmıştm ama tarihlerin bazılarını tutturamadık falan diye olmamıştır düşüncesi vardı hep kafamda, bide çok umutlanıp hayal kırıklıpına uğramak da istemedim açıkçası, daha önce öyle deneyimlerim olmuştu

neyse, yakın bi arkadaşım (o da hamile) çok ısrar etti test al yap diye, sırf onun gönlü olsn diye yaptm ama korkuyorm da yaparken tabi, evdeki son plastik bardakçok test yapmışım ki önceden, bardak bitmiş

Sonra bi baktım pozitiff inanamadım ilk başta, hiç beklemiyodum Allah ın bi lütfu oldu gerçektn çok şükür olsn, eşime de telegonla çok ulaşamadıgım için, onun telefonu her zaman çekmiyo, morali de çok bozukmuş mesajla öyle söyledi, bn de dayanamdım sevinsin diye söyledm ama aynı mesajı 10 kere gönderdm gene gitmedi çekmediği için, en sonunda gitti bni 15 kere falan aradı ama tel çekmediği için bi türlü konuşamadık, sonradan konuşabildik, böyle öprensin istemezdim ama nasip böyleymiş çok güzel bi evlilik yıldönümü hediyesi oldu bize Rabbime çok iükür Allah şsteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin amin