• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

otobüse bineceğim... durakta sevgilim bekliyor(muş). onu görünce yanına oturmak istedim.durağın arka tarafı cam ve oturulacak yerler camla nerdeyse bitişik. ..
ben tam otururken dötüm cama çarptı ama nasıl bir ses çıktı allahım yıkıldı resmen durak sallandı:1: herkes yürürken durdu sesin nerden geldiğne bakıor.sevglim de korktu tabi benden öyle bir oturuş beklemiyordu. noluyo lan diye bağırdı ben etrafa bakıorum o bana bakıor birden gülmeye başladı yerlere yata yata gülüyor gülmekten konuşamıyor hatta.... bende başladım gülmeye:35:
sonra aşkm senin kasa sağlammış maşallah dedi utancımdan öldüm....

otobüse bineceğim... durakta sevgilim bekliyor(muş). onu görünce yanına oturmak istedim.durağın arka tarafı cam ve oturulacak yerler camla nerdeyse bitişik. ..
ben tam otururken dötüm cama çarptı ama nasıl bir ses çıktı allahım yıkıldı resmen durak sallandı:1: herkes yürürken durdu sesin nerden geldiğne bakıor.sevglim de korktu tabi benden öyle bir oturuş beklemiyordu. noluyo lan diye bağırdı ben etrafa bakıorum o bana bakıor birden gülmeye başladı yerlere yata yata gülüyor gülmekten konuşamıyor hatta.... bende başladım gülmeye:35:
sonra aşkm senin kasa sağlammış maşallah dedi utancımdan öldüm....

Dötüyle daglari deviren kiz modeli. :27::60:
Cok güldüm ya süper. :60::60: Daha fazla gülmemek icin agzimi kapatiyorum, bi de milleti uyandirmayayim simdi. :1:

Kizlar süpersiniz, dünden beri okuyorum burayi yanaklarim agriyor artik gülmekten. :9: Of benim de aklima bir seyler gelse de yazsam... :31:

gecen yatıyorum kitba isim aklım geldi :))

Kazenin huriyeleri :60:
Hem kazene jesst hem huriden huriye :))

kesinlikle insanlık halidir.. engelleyemezsin.. ben ünivdeyken oda arkadaşım bayan oldugu halde hiç tutmazdı tuvalete koşmazdı yatıyosa da oturuyorsa da hiç fark etmez yapardı bende ilk garipsedim ama alıştım ha ben hiçyapmadım ama.. hatta derdiki içimde kanser olana kadar dışarda konser olsun :60::60::60:
eşimede gelince oda gazı geldiğinde hemen kosa kosa ya wc ye yada odaya kacıyor..ççok komik bir görüntü olyor... böyle şeylerden soğulurmu ya.. saçmalık.. evin senin mahremiyetinin kalktıgı yerdir..bilinçli yapmak yada yapmamak tercihtir.. medeniyet demiş arkadaş ama medeniyet bu değil... medeniyet dediğin yerlere bir git bak bunlar gayet normal..

kızlar içinizde kötü şeyleri tutmayın..

SALIN GİTSİN

flockenin cümleleri kuruşunu çok beğeniyorum ben.anlatacağı olayı da çok güzel anlattığını düşünüyorum. çok önceden açtığı konuları okurken de bunu farketmiştim ancak ona da söylemek istedim ma söyleyememiştim. çok doğru bi kararla kitap çıkartcak. gerçekten cümleleri kuruşu güzel..bi isim önerisi de benden
reziller kulübü :64:

valla benim eşim de iş yerinde salıyomuş şimdi bütün herkes başlamış salmaya...:60::60:hastane 5.senfoniyi çalıyo....

oooooooooooooooooooh ne güzel. ben bu konuda yan komşumu tek geçerim maşallah sanki bizim tuvalette gibi amcam ondan ilham alıyoruz biz karı koca:27:

kac gündür 40inci sayfadan en son sayfaya gelene kadar ugrasiyorum masallah kizlar :D
aklima gelse bisey bende yazicam ama :66::66:

Başka hikayelerdede anlattığım gibi ben çok sakar biriyim...
En son sakarlığımda banyodaki fırçalığı kırdım :59:
Çamaşır makinesinin üstünde sepetim var kremlerim herbirşeylerim onun içinde..
Haliyle macunu ve fırçaları koyucagım yer olmadığından onlarıda sedpete attım ...
Eşim dişlerini fırçalamak için banyoyo girmiş bi ögürtü geldi bööööhhttttt diye ben yine kadınlar külübünde sörfteyim tabe :10: eşim mutfaga yanıma geldi bidaha macunları ordan kaldırma dedi nedenki? diye sorduğumda korkunç gerçekle yüzleştim :9: :60: :60: macun yerine eline ilk gelen tüy dökücü kremle dişlerini fırçalamaya kalkmış akıllı kocam :60: :60: gözümden yaş gelene kadar güldüm bugün sabaha kadar bekliycem ölmez inşallah...(İNSAN BİR ÜSTÜNE BAKAR AMA DEĞİLME YA BÖYLELİKLE AGIZA BAKMADAN HERŞEYİN SOKULMIYCAGINI ÖGRENMİŞ OLDU )

Süppersiniz wala:)

Süppersiniz wala:)

Teşekkür ederim..Doğaçlama gelişiyo herşey bi anda olup bitiyo :53: Dünde gülme krizi geçirdik gece yani sabaha karşı 4de uyuyabildik..Saçma salak konuşup konuşup güldük....Eşimlerin karşı köyünde bi çocuk varmış şeyini gaz lambasına sokmuş şişe kırılmış kan kaybından ölücekmiş nerdeyse hastaneye zor yetiştirmişler... :60: :60: :60: :60: çocuk dediysem genç

Son düzenleme:
Back
X