ya kızlar o kadar güldümki anlatamam 
Bende anlatcam ama size bile anlatmaktan çekiniyorum çok utandım yerin dibine girdim o gün. İnsanoğlu başına herşey gelir demişlerdide inanmıştım ...
Yeni evliyiz eşimle 6 aylık evliydik malum o zamanlar seks yapılır sürekli :78: Haftasonu gündüz vaktiydi hava çok güzeldi biz dışarda gezeceğimize evdeyiz öğlene kadar uyuduk uyandık seks yapmaya başladık :78: Ben üstüne çıktım :78: ayyy anlatamıyorum yazmaya elim varmıyor yaaaaaaa
Neyse herşey güzel giderken benim çişim geldi acayip bi şekilde eşime dedim bi tuvalete gidim gelim oda yok bırakma dedi ben hala üsteyim bu arada .. Gidim diyom yok diyo. Sonra bişi oldu ben gülmeye başladım eşimde ne gülüyosun dedi ben daha çok gülmeye başladım güldükçe az bişey çişimi yaptım kaçtı tutamadım adamın şeyine
Bu sefer adamcağızda mağdur bi şekilde ne yapıyosun dedi oda gülme krizine girdi
O güldükçe ben güldüm , ben güldükçe o güldü ve ben bu arada artık çişimi tutamaz oldum gittikçe gidiyo 

Bi yandan gülüyoruz bi yandan çişimi yapıyorum

Tamamen bitti çişim ve hala hem şoktayız hemde gülüyoruz ama koptuk karnımıza ağrılar girdi eşimi görseniz gülmekten geberdi nefesi kesildi ben artık gülme diye sinirlenmeye başladım senin yüzünden deyip kızıyorum hemde gülüyorum ama çok güldük tabi ben çok utandım böyle birşey yaşayacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Sonra kalktık ben yatağı silmeye başladım camları açtık yatağı kuruttuk .Ne hale geldiğimi bi düşünün artık... Adamın şeyine ettim yani
DD
Bende anlatcam ama size bile anlatmaktan çekiniyorum çok utandım yerin dibine girdim o gün. İnsanoğlu başına herşey gelir demişlerdide inanmıştım ...
Yeni evliyiz eşimle 6 aylık evliydik malum o zamanlar seks yapılır sürekli :78: Haftasonu gündüz vaktiydi hava çok güzeldi biz dışarda gezeceğimize evdeyiz öğlene kadar uyuduk uyandık seks yapmaya başladık :78: Ben üstüne çıktım :78: ayyy anlatamıyorum yazmaya elim varmıyor yaaaaaaa
Neyse herşey güzel giderken benim çişim geldi acayip bi şekilde eşime dedim bi tuvalete gidim gelim oda yok bırakma dedi ben hala üsteyim bu arada .. Gidim diyom yok diyo. Sonra bişi oldu ben gülmeye başladım eşimde ne gülüyosun dedi ben daha çok gülmeye başladım güldükçe az bişey çişimi yaptım kaçtı tutamadım adamın şeyine
Son düzenleme: