bu anlatacağım olay çok ta eski sayılmaz. eşimin yine çok yoğun çalıştığı zamanlardı. alışverişten dönmüşüm posta kutusuna baktım. yine sadık dostlarımız orda bizi bekliyordu kadim dostlarımız elektrik idaresi, su işletmesi ve bizi öpmeye doyamayan banka ekstreleri hepsi de sevgi saygı ve bağlılıklarını iletip son ödeme tarihlerini hatırlatıyorlardı. eve geldim poşetleri yere bıraktım kart ekstrelerini incelemek istedim. yalnız bi tanesi dikkatimi çok çekti bayağı satır vardı üstünde. odaklanınca hiç gitmediğimiz barların, cafelerin ve alışveriş merkezlerinin ödemeleri gözlerimi faltaşı gibi açtı... tabikii o mutlulukla cebime sarılıp eşimi aradım. eşim işim var sonra görüşsek demesine kalmadan ben ahizenin içinden elimi sokup gırtlağına yapıştım bile. ben içimde biriktirdiğim o güzel nefret sözcüklerini aklımda yarattığım kadına sıfat takarak birleştirirken eşim sadece ama ama bi hata olması gerek demeye çalışyodu. konuşma ulan diyip cebi suratına kapatarak elimdeki faturaya tekrar bakınca gözlerimde sayın ...... ifadesi şimşek gibi çaktı. evettttttt o sayın ....... tabiki eşim değil üst komşumdu. eeee bundan sonra eşim eve gelince yaşananları ben hatırlamak istemiyorumki anlatayım bildiğim tek şey benim eşimin de ağzından köpükler çıkabiliyomuş:78::78::78:
kızlar süpersiniz bu yanımdaki arkadaşın hikayesi :bunların büyük bi bahçeleri var bahçedede tavuklar var bu tavuklardan biri çok utangaçmış evin içine girip yumurtuluyor ogünde içeri girmesin die arkadaşın annesi kapıları kapatıyor bahçedeki kanepede kuran okumaya devam ediyor tabi tavuk yer bulamayınca kanepedeki yastıgın üzerine oturup gıdaklamaya başlıyor tabi annesi sakinleştirmeye çalışıyor okşuyor tavugu hadi kızım az kaldı çıkacak yumurtan die her okşadıkça gıdaklıyor..kadın bakıyor olacagı yok kuran okumaya devam ediyor kadın okumaya başlıyor tavuk ötüyor kadın susuyor tavukta susuyorrr bu böyle gidiyor sonra tavugu tutup kümese koyuyor tavuk dururmu tekrar yumuşak yastıga bi koşu koşuyor anneside arkasında neyse yakalayıp kilitliyor bagıra çagıra yumurtuluyorrrrrr kümesteee
amooooonn koptum koptumm, eşin süper espri yapmış:90::
90:
bende anlatayım bitane:)
tatil dönüşü sevgilimleyiz, evde tuhaf bi alet bulmuş getirmiş mp3 çalıar ftograf makinesi gibi tuhaf bişey ne ldugunu anlamaya çalışıyoruz, ben aldım elme ftoğrafını çektim sevgilimin kçücük sarı bi nokta çıktı tabi ben duramadm aşkım bu beyin röntgeni çekıyo heralde senn beyin bu kadarmış dedm dalga geçtim büssürü:) sonra o benimkini çekti sonuç, kapkaranlık bir foto 3 yıl oldu haala dalga geçer aklına geldikçe:)
Küçükken asil insanların hiç osurmadığını zannediyordum
ben herzamanki gibi olağan her pazartesi başlayıp salı günü biten diyetime başladım.belki bir mucize olurda bir günde 5 kilo birden veririm ümidiyle o gün sabahtan akşama kadar 3 bardak bitki çayı,bilmem kaç lt su ve sirkeli su içmişim.eşimle iş çıkışı evde birşey yok diye alışveriş yapmaya ismi lazım değil bilinen bir süpermarkete gittik.tam sağ ayağımı marketin kapısından attımki bağırsaklarımın içimde orkestra şeklinde konser verdiklerini hissettim,bir kramp girdiki sormayın,yanımdan insanlar gelip geçiyor ama ben hareket edemiyorum,kıpkırmızı oldum,eşim canım neyin var,ne oldu sana deyip duruyor ama bende cevap yok,alimallah nefes alsam ya pırtlıycak yada gaz sandığım o şey başka şekilde firar edicek.neyse 1 dk sonra falan geçti,ben tüm iştiham ve havamla saçlarımı savura savura ortalıklarda geziniyorum,o reyondan bu reyona atlıyorum deli gibi deeerkeeennn ikinci darbe geldi ve yine olduğum yerde dondum kaldım.meyve reyonundayım,Allahtan yanımda kimseler yok,etrafı şöyle bir kolaçan edip uygun anı yakaladıktan sonra salıverdim kendimi.Ama nerden bilebilirdimki arkasından ılık hafif sert birşey geleceğini,bağırsaklarım o günkü emeklerimi boşa çıkarmayıp görevlerini yapmışlardı ama zamanlama yanlıştı.o günde birde mini etek giymişim,birden pıt diye bacağıma birşey düştü,eşim bana doğru geliyor,öbür taraftan başka müşterilerde heran o reyona gelebilir,hareket edemiyorum.....o an bunun kabus bir rüya olmasını yada ölmeyi diledim.eşim yanıma geldi,ben hareket edemiyorum,aşkım ne olur git bir peçete alllll koooşşş dedim ama eşim hala durumu idrak etmeye çalışıyor,aaa dediğini hatırlıyorum,utancımdan başım dönmüş.neyse hemen peçeteyi getirdi ben silmeye çalışıyorum,o sırada birileri reyona doğru geliyor,ben hem yürüyorum hem siliyorum.tuvalete doğru ışınlanmak üzere kasalardan geçerken kasiyerlerden birisinin burada bişey kokuyor dediğini duydum.kendimi acilen burger k..g in tuvaletine attım,aklandım paklandım.eşimin tuvalet kapısının önüne gelip bana iç çamaşırı verirken bana o yarı acımaklı yarı gülmemeye çalışan bakışlarını asla unutamam.işte eşime ilk rezil olduğum anmı yoksa ilk magmayla tanışmammı orasını bilemiyorum.
ayyyyyyyyyyy ben gene gece gece yalnızım benı delı sanacaklar kendı kendıme krıze gırıyorum gene ayyyyyyyyyyy koptum resmen yemınle daha tamamını bıle okuyamadım gozlerımden yaslar akıyor mını etek gymıs bacagına bısey dusmusben herzamanki gibi olağan her pazartesi başlayıp salı günü biten diyetime başladım.belki bir mucize olurda bir günde 5 kilo birden veririm ümidiyle o gün sabahtan akşama kadar 3 bardak bitki çayı,bilmem kaç lt su ve sirkeli su içmişim.eşimle iş çıkışı evde birşey yok diye alışveriş yapmaya ismi lazım değil bilinen bir süpermarkete gittik.tam sağ ayağımı marketin kapısından attımki bağırsaklarımın içimde orkestra şeklinde konser verdiklerini hissettim,bir kramp girdiki sormayın,yanımdan insanlar gelip geçiyor ama ben hareket edemiyorum,kıpkırmızı oldum,eşim canım neyin var,ne oldu sana deyip duruyor ama bende cevap yok,alimallah nefes alsam ya pırtlıycak yada gaz sandığım o şey başka şekilde firar edicek.neyse 1 dk sonra falan geçti,ben tüm iştiham ve havamla saçlarımı savura savura ortalıklarda geziniyorum,o reyondan bu reyona atlıyorum deli gibi deeerkeeennn ikinci darbe geldi ve yine olduğum yerde dondum kaldım.meyve reyonundayım,allahtan yanımda kimseler yok,etrafı şöyle bir kolaçan edip uygun anı yakaladıktan sonra salıverdim kendimi.ama nerden bilebilirdimki arkasından ılık hafif sert birşey geleceğini,bağırsaklarım o günkü emeklerimi boşa çıkarmayıp görevlerini yapmışlardı ama zamanlama yanlıştı.o günde birde mini etek giymişim,birden pıt diye bacağıma birşey düştü,eşim bana doğru geliyor,öbür taraftan başka müşterilerde heran o reyona gelebilir,hareket edemiyorum.....o an bunun kabus bir rüya olmasını yada ölmeyi diledim.eşim yanıma geldi,ben hareket edemiyorum,aşkım ne olur git bir peçete alllll koooşşş dedim ama eşim hala durumu idrak etmeye çalışıyor,aaa dediğini hatırlıyorum,utancımdan başım dönmüş.neyse hemen peçeteyi getirdi ben silmeye çalışıyorum,o sırada birileri reyona doğru geliyor,ben hem yürüyorum hem siliyorum.tuvalete doğru ışınlanmak üzere kasalardan geçerken kasiyerlerden birisinin burada bişey kokuyor dediğini duydum.kendimi acilen burger k..g in tuvaletine attım,aklandım paklandım.eşimin tuvalet kapısının önüne gelip bana iç çamaşırı verirken bana o yarı acımaklı yarı gülmemeye çalışan bakışlarını asla unutamam.işte eşime ilk rezil olduğum anmı yoksa ilk magmayla tanışmammı orasını bilemiyorum.
Ya resmen kendim yaşamış gibi utandım ve üzüldüm canım gerçekten,çok geçmiş olsun.Ayrıca benimde en korktuğum durumların başında geliyor Allah korusun..ben herzamanki gibi olağan her pazartesi başlayıp salı günü biten diyetime başladım.belki bir mucize olurda bir günde 5 kilo birden veririm ümidiyle o gün sabahtan akşama kadar 3 bardak bitki çayı,bilmem kaç lt su ve sirkeli su içmişim.eşimle iş çıkışı evde birşey yok diye alışveriş yapmaya ismi lazım değil bilinen bir süpermarkete gittik.tam sağ ayağımı marketin kapısından attımki bağırsaklarımın içimde orkestra şeklinde konser verdiklerini hissettim,bir kramp girdiki sormayın,yanımdan insanlar gelip geçiyor ama ben hareket edemiyorum,kıpkırmızı oldum,eşim canım neyin var,ne oldu sana deyip duruyor ama bende cevap yok,alimallah nefes alsam ya pırtlıycak yada gaz sandığım o şey başka şekilde firar edicek.neyse 1 dk sonra falan geçti,ben tüm iştiham ve havamla saçlarımı savura savura ortalıklarda geziniyorum,o reyondan bu reyona atlıyorum deli gibi deeerkeeennn ikinci darbe geldi ve yine olduğum yerde dondum kaldım.meyve reyonundayım,Allahtan yanımda kimseler yok,etrafı şöyle bir kolaçan edip uygun anı yakaladıktan sonra salıverdim kendimi.Ama nerden bilebilirdimki arkasından ılık hafif sert birşey geleceğini,bağırsaklarım o günkü emeklerimi boşa çıkarmayıp görevlerini yapmışlardı ama zamanlama yanlıştı.o günde birde mini etek giymişim,birden pıt diye bacağıma birşey düştü,eşim bana doğru geliyor,öbür taraftan başka müşterilerde heran o reyona gelebilir,hareket edemiyorum.....o an bunun kabus bir rüya olmasını yada ölmeyi diledim.eşim yanıma geldi,ben hareket edemiyorum,aşkım ne olur git bir peçete alllll koooşşş dedim ama eşim hala durumu idrak etmeye çalışıyor,aaa dediğini hatırlıyorum,utancımdan başım dönmüş.neyse hemen peçeteyi getirdi ben silmeye çalışıyorum,o sırada birileri reyona doğru geliyor,ben hem yürüyorum hem siliyorum.tuvalete doğru ışınlanmak üzere kasalardan geçerken kasiyerlerden birisinin burada bişey kokuyor dediğini duydum.kendimi acilen burger k..g in tuvaletine attım,aklandım paklandım.eşimin tuvalet kapısının önüne gelip bana iç çamaşırı verirken bana o yarı acımaklı yarı gülmemeye çalışan bakışlarını asla unutamam.işte eşime ilk rezil olduğum anmı yoksa ilk magmayla tanışmammı orasını bilemiyorum.
vıyyy en cok bu topiki okurken ''beğen''butonunun olmasına ihtiyaç duyuyorum.
Bende de epey rezillik var da birini ifşa edeyim;
Sevdiceğimle 3ay sonra buluştuk. Öpüştük koklaştık.Tabi 5 saatlik uçak yorgunu yarimin karnını doyurmak gerek. Gittik bi pizzacıya. Yanına da spagetti söledim herzamankinden.O bana hayran hayran,özlem dolu bakışlarını üzerimden ayırmazken;bende eğer unuttuysa diye bütün yeteneklerimi sırasıyla gösteriyorum:82:. Kooooooca sıpagettiyi en sexy merlin morlo bakışımla bi seferde hüpletme eylemime başladım,o kocaaaa spagetti ben cektikce nasıl savruluyor bööle döne döne etrafta küçük bir fırtına oluşturarak ağzıma girmeye devam ederken büzüşük dudaklarıma sıyrılan bütün mexika sos son hamlede ağzıma girmekten kurtulup laaaaaaaaaaak diye tam gözümün içine:83:.......
Rezilliğime mi ağlıyayıııım,sosun gözümü yakan acısına mı ağlayayım bilemedim. utancımdan gözümdeki sostan daha kırmızı oldum.. O merlin morlo gitti yerine kimin geldiğinin açıkmalası bile yok.
herşeyin üstüne Sevgilim;
-aşkım,gözün doysun... dememyeydi iyiydi
fondüüü aski isteyazılanları okurken hemen geldi bitane aklıma (evli değilim ) sevgilimle bi pastanede oturmuş fondü yiyoruz bayılırım fondüye karşılıklı oturmuşuz o gazetelere bakıyo. Birden artık nasıl bir iştahla attıysam ağzıma sıcak çikolata nefes borumu tıkadı nefes alamıyorum, masa da su da yok çırpınıyorum resmen su dicem diyemiyorumda nefes almaya çalışıyorum bi yandan da bende öyle bi ses çıktı ki boğazımdan sevgilim gözlerini öyle bi pörtletip bana baktı ki tabi diğer herkestenefes almaya başlamıştım sonunda. Onun o ifadesine gülmekden kızamadım bile en sonunda kendime geldiğimde ölsem ruhun duymıcak diye bi güzel payladıktan sonra fondümü yemeye devam ettim :82: üstünden 2 yıl geçti hala dalga geçer benimle
ben herzamanki gibi olağan her pazartesi başlayıp salı günü biten diyetime başladım.belki bir mucize olurda bir günde 5 kilo birden veririm ümidiyle o gün sabahtan akşama kadar 3 bardak bitki çayı,bilmem kaç lt su ve sirkeli su içmişim.eşimle iş çıkışı evde birşey yok diye alışveriş yapmaya ismi lazım değil bilinen bir süpermarkete gittik.tam sağ ayağımı marketin kapısından attımki bağırsaklarımın içimde orkestra şeklinde konser verdiklerini hissettim,bir kramp girdiki sormayın,yanımdan insanlar gelip geçiyor ama ben hareket edemiyorum,kıpkırmızı oldum,eşim canım neyin var,ne oldu sana deyip duruyor ama bende cevap yok,alimallah nefes alsam ya pırtlıycak yada gaz sandığım o şey başka şekilde firar edicek.neyse 1 dk sonra falan geçti,ben tüm iştiham ve havamla saçlarımı savura savura ortalıklarda geziniyorum,o reyondan bu reyona atlıyorum deli gibi deeerkeeennn ikinci darbe geldi ve yine olduğum yerde dondum kaldım.meyve reyonundayım,Allahtan yanımda kimseler yok,etrafı şöyle bir kolaçan edip uygun anı yakaladıktan sonra salıverdim kendimi.Ama nerden bilebilirdimki arkasından ılık hafif sert birşey geleceğini,bağırsaklarım o günkü emeklerimi boşa çıkarmayıp görevlerini yapmışlardı ama zamanlama yanlıştı.o günde birde mini etek giymişim,birden pıt diye bacağıma birşey düştü,eşim bana doğru geliyor,öbür taraftan başka müşterilerde heran o reyona gelebilir,hareket edemiyorum.....o an bunun kabus bir rüya olmasını yada ölmeyi diledim.eşim yanıma geldi,ben hareket edemiyorum,aşkım ne olur git bir peçete alllll koooşşş dedim ama eşim hala durumu idrak etmeye çalışıyor,aaa dediğini hatırlıyorum,utancımdan başım dönmüş.neyse hemen peçeteyi getirdi ben silmeye çalışıyorum,o sırada birileri reyona doğru geliyor,ben hem yürüyorum hem siliyorum.tuvalete doğru ışınlanmak üzere kasalardan geçerken kasiyerlerden birisinin burada bişey kokuyor dediğini duydum.kendimi acilen burger k..g in tuvaletine attım,aklandım paklandım.eşimin tuvalet kapısının önüne gelip bana iç çamaşırı verirken bana o yarı acımaklı yarı gülmemeye çalışan bakışlarını asla unutamam.işte eşime ilk rezil olduğum anmı yoksa ilk magmayla tanışmammı orasını bilemiyorum.
bitanede ben yazayım bari
hamileyim 6 aylık fılan ama acayıp gaz problemımım var..
Kahvaltı yaptık, eşim uzandı uyuya kalmıs
lavaboya gıttım uyuyo dıye zoort zoooort zoooort rahat rahat koyverıyorum..
Artık nası koyverdıysem sese uyanmış
Cabuk cık güvenlıkler kapıya geldı. Sizin evden silah sesleri geliyo dıye bı bagırdı:44:
Ben hemen kalktım donu cektım ne dıycez dıye dusunuyorum bi taraftanda
Cıktım yerlerde resmen
Yüre be kocum o neydı be dıye
Guvenlıklere nı dıycez dıyorum hala salak ben
Guvenlık fılan yok bıdaha ust tuvaletı kullan dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?