bende sözlüme çok fena olmuştum anlatayım bari
sözlümle görücü usulü tanıştık.aileler bizi tanıştırdı geriye çekildi,bizde normal çiftler gibi takılıyorduk.
hergün buluşup sinemaya,parklara,outletlere falan gidiyrduk.
bayağıda iyi anlaşmaya ve birbirimize alışmaya başlamıştık
ben üniversitede okuyorum.yaz okuluna kalmıştım üstten ders almak için.
okulum yaşadığım yerde fakat genede uzakta kaldığı için arkadaşımın öğrenci evinde kalıyordum.
sözlümle her vakit geçirmemizin ardından,o beni öğrenci evimizin önüne kadar bırakıp evine geçiyordu.
gene gün bitti,beni bırakacaktı.yürüyerek yarım saat vasıta ile 5 10 dklık bi mesafeydi bulunduğumuz yer.
bende dedimki,yürüyerek gidelim mi,sohbet ederiz.o da bayıldı bu fikre
buraya kadar sorun yok
yürürken bi binada büyük yazılarla '3 FİLM BİRDEN' yazıyordu.
dedimki sözlüme,'bitanem bak 3 film biraradaymış,sanırım kampanya yaptılaracaba bunlar vizyondan kalkan veya yeşilçam filmleri olduğu için mi böyle bi kampanya yaptılar :44:
baksana çok uygun,gidelim mi bi gün buraya?'
gayet ciddi ve masumane sormuştum :78:
zira cahil ben 3 FİLM BİRDEN in ne olduğunu bilmiyorduuuum
saf saf düşünüyordum ne güzel ucuza filme gideceğiz diye
sonra sözlüm,durdu bana baktı,dalga mı geçiyor yoksa ciddi mi diye tereddütte olan bi surat ifadesiyle
ben bilmediğim için bende düşünüyorumki 'ne kazma çocuk yaaa hiç gidelim hayatımda demiyor'
tabi dışıma aktarmaım bunu :86:
sözlümse sanki 5 yaşında çocuğa bişey anlatır gibi aynen söyle açıklıyor;
'sen 3 filmin ne olduğunu biliyormusun tatlım?hani 2 kişi olur,ayıp şeyler yaparlar...ııııı..kem...küm....eeeee...hani +18 denilir ya...?anladın mı hayatım?'
tabi benim o anda jeton düştü :96:
ve ben o yarım saatlik yürüyüş boyunca hiç konuşmadan aynen böyle:78: :78: :78:
sonra beni eve bırakırken güldü kaçamaktan ama benden kaçar mı
gayet ağlamaklı bi tonla,çocuklar gibi bağırdım ' ne gülüyorsun beçok mu komiik ne varmış bilmiyorsam !'
sonraında da kendi yaptığım gafı örtmek için
'hem benim bilmemem normal,sen niye biliyorsun bakiiim'
sözlümse;
'bitanem yapma Allah aşkına bunu çocuklar bile bilir,eve gidince sor arkadaşlarınıa bi tanesi bile bilmiyorsa dişimi kırarım yaaa,asıl senin bilmiyo olman garipte hadi neyse'
dedi ve beni bıraktı eve.
evde tüm kızlara sordum ve acı gerçek....
evet...tek bilmeyen benmişim
bazen sinemaya gideceğimiz zaman sözlüm hala dalga geçer benle,3 film birdene gidelim mi aşkımdiye :78:
çok iyi ya,bayıldım bunlara da...
en çok tuttuğum 'bir rezillik de benden olsun'......
son duruma göre şincik şööle arkadaşlar:
kalabalıkta okuma beni:
best of rezillik:
kitab-ül rezillik:
bi rezillik de benden olsun:
sabah kalktım tuvalete gırmem gerekıyor girmedım neyse gittim kayınvalıdelere kadar kahvaltı hazırlayıver dediler neyse mutfaga girdim nasılsa kımse yok diye ben zooooorrrrttttt zorrttt zorttt zorttt diye oh be dedim ellerımı yıkadım arkamı bı döndüm kayınpeder masada oturuyor gözler fal taşı gibi açık ben yerle bir
hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın? ' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.
4)yine bu arkadaşım bir arkadaş grubu içinde hepimizi güldürmeyi başarıyor.diğer ev arkadaşımın adı ümeyra ve ümeyra başından geçen bir olayı anlatıyor.çocuk bana dili sürçerek "ümraniye"dedi diyor.arkadaşımda saf saf senin adın neydikidiyor ve üstelik 3 senelik arkadaşlar
daha 6 gün önce yaşanmış olayı tazesiyle naklediyorum
eşimle otobüsteyiz annemlere gidiyoruz yolumuz 4 saat
önümüzde iki erkek oturuyo biz bindikten 1 saat sonra bi adam bindi oturdu tam ön koltuğuma adam biner binmez koltuğu yatırdı sıkıştım sinirden patlıycam neyse adam başladı uyumaya ama nasıl uyuyo otbs inliyo horultusuna yanındaki adam dahil hiç kimse bişey demiyo saat gece 11 30
sinirden patlamak üzereyim tv bozuldu düzelsede şu adamın sesini dinlemesek diyorum neyse adam sonunda uyandı bu sefer yanındaki başladı uyumaya adam uykusunda konuşuyo sesli bağırıyo yanındaki az önce otbse inleten adamda rahatsız olmuş adamı dürtüyo uyansın diye adma uyanmıyo sinirleniyo elini kaldırıyo hey allahım yaaa kaldık belaya diyo tabi biz arkadakiler gülmeye başlıyo tam o esnada tv düzeliyo kulaklığı takıyorum sonunda kurtuldum diye bi yandna söyleniyorum kulaklığı taktığım için alçak sesle konuştuğumu sanan ben..ağzımdan şu kelimeler çıkıyo
adama bakk be sanki kendi saatlerce milleti rahatsız etmedide yanındakine kızıyo bi de utanmadan kulaklığı taktımda rahatladımm kurtuldum bu manyaklardan
eşim dürtüyo tabi ama iş işten geçti herkes gülmeye başlamış bile..
adam döndü tip tip bakıyo bana
allahtan inmemize az kalmıştı yoksa adamla saç baş girişecektik
bunu okuyunca hatırladım bizde bir bayram arifesinde eşim oğlum ben memlekete gidiyoruz oğlum kulaklığını çıkarmış dinlemiyo bari verde ben dinleyeyim dedim taktım kulaklıkları tabi bu aradada düşünüyorum bişeyler eksik ama ney sonunda hatırladım eşime sana siyah çorap alıcaz diye bir bağırmışım ki tabi tüm otobüs duydu bizim siyah çorabı hemen çıkarttım kulaklıkları eşim oğlum bir otobüs dolusu insana rezil olmuştum.
superdı yaaa :90::90: sızın yıne gormeme gıbı bıseyınız var ya ben ne yapayım..bendede asırı unutkanlık var yolda selam verıp muhabbet edıp ıkı adım gıttıkten sonra esıme donup' kımdı kı o kadın ayıp olmasın dıye bozmadım ama ben hatırlamadım '' esımın ıfade aynenkesinlikle:)
benim gözler 4 derece miyop. yani gözlüksüz bulutların ardında görüyorum uzakları. ---gelen biri var. yürüyüşü de ona benziyor bugün ne giydiydi ki? bu kocacım sanırım ------ gibi o derece tahmine dayalı.
küçük de bir ilçede öğretmenim. tanıdıklar çok sağolsunlar. gözlüğü unuttuğumda görmediğimden selam verdiklerinde karşılık vermediğimi farkettik eşimle. çok saydığım bir büyüğümün selamını da karşılıksız bırakınca eşim "böyle olmaz canım. en azından tanıdığın birine benzeyenlere selam ver. yanlış anlaşılmaz. elbet bir yerden tanıyorsundur. lokantadan, milli eğitimden kaymakamlıktan vs olmadı kesin velidir zaten" dedi. ok dedim. bir süre bu çok güzel ilerledi.
bir gün okul bahçesinde oturuyoruz arkadaşlarla. bahçeye ailecek de tanıştığımız bir abim girdi. ben de yerlere kadar eğilip reverans yaparak karşıladım. "oooo kimler gelmiş buyrunuz efendim. ne zamandır görüşemiyorduk abicim" dedim ki adam yaklaştıkça suratı tanımamaya başladım. ve ben doğruca doğruldum bahçe duvarından öteye el sallamaya koyuldum. "tamam abi. başka zaman gel canın sağolsun" diye. adam da döndü baktı el salladığım yere sonra da morarmış olan kocamın yüzüne. yemedi ama ben yediğini varsaymak istiyorum.
işte tam o günün akşamı kocişim kararını açıkladı.
"hayatım. tanıdıklarına 'gözlerim bozuk. uzağı göremiyorum. gözümde gözlük yoksa bana selam verdiğinizi göremem" desen daha iyi olacak"
Görememek çok fena, rezil olmak paha biçilemez
bu topikten sevgilime bahsettim.
'sen bana ne zaman rezil oldun?' dedi
'çok düşündüm,topiğe de yazacaktım ama bi şey bulamadım,hatırlamadım' dedim
'bi kaç şey olmuştu ama sorun etmedim.hatırlamadığına göre sen de rezillik olarak görmemişsin demek ki beni benimsemişsin' dedi
kurban olurum yaa
aşkımızı perçinledi burası
çok şekersiniz yaaaşkınız daim olsun böyle aşkları görmek güzel oluyor insanın kendinde olmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?