Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

yazık adama kimbilir neler geçti aklından

adamin kalbi durmamis allahtan adamin yerinde olmak istemem ben direk nallari dikerdim

simdi kizlar ben 14 yada 16 yaslarinda koyumuze tatile gittik kuzelrimde köyde aradan gel zaman git zaman tarlaya kizlarla patates toplamaya gittik kuzenlerim tarlanin diger ucunda öbur ucta ben capayi almisiz elimize sanki cok biliyomus gibi neyse bende nasilsa incin top oynuyo kimse duymaz sarki soyluyorum o gunu benim adetim olacak gibi benimde adetime yakin gaz sancisi siskinlik falan olur bendee bi yandan sarki soyluyom hemde zaaat zooooot birakiyom nasilsa kimse yok hesabi neyse topladik eve geldik ertsi gun nusret amca senin sesin guzeldide o arada söyleyenin sesi cok boguk geliyodu o nasil bi ses diyince ben tabi mozart odadan cikis o cikis bi daha girmedim gidene kadar

bu topic süper olmuş ya... bence başlık değişsin! rezil olduğumuz anlar olsun....

bende rezillikler diz boyu ama ilk aklıma gelen , üniv zamanında bir giyim mağazasında satış danışmanı olarak çalışıyordum part time. ve her müşteri geldiğinde ayağa kalkarsın buyrun efendim ,nasıl yardımcı olabiliriz vs gibi cümleler kurarsın.. yardımcı olursun falan filan.. günde ortalama 50 küsur insana aynı muamele.. sabahtan akşama kadar.. neyse eve dönüyorum.ama nasıl yorulmuşum hemen kapının oraya oturdum. otobüste boştu. neyse durakta durdu otobüs.iki kadın bindi , ben hemen ayağa kalktım..buyrun hanımlar hoşgeldiniz. yardımcı olayım kadınlar bööyle bakınca kafam dank dedi..ay nasıl utandım anlatamam.. hiç bişi demeden küt oturdum yerime..onldar ve arkamdaki insanlarda fısırdaşıp durdu :26: ben pancar gibi eve döndüğümle kaldım..meslek aşkı bu olsa gerek

Son düzenleme:

hep destek tam destek çok fena güldüm

gözlerimden yaş geldi yeminle

çok güzel bir topic olmuş arkadaşlar... bizim ailede gülmeler eksik olmaz boyle seylerden bende eşimle alakalı degıl de kendımle alakalı bır rezaletimi anlatayım...
yaşım 13-14...yazın sıcagında annemler antalyaya gıtmısti.. ben de anneannemlerde kalıyorum.. anneannem gelini ve ogluyla bırlıkte kalıyor.. gelını ve oğlu köye gıtmıs benı yalnız bırakma dedı ben de onunla kaldım.. elbiselerim evde giyecek bir şey yok... anneannem bir şort verdı kısaydı ama giydım.. anneanne dedm boyle seylerı nerden bulursun ya cok hoşuma gıttı dedım...o şortla mahallede, markette yolda orda burda dolaştım halıyle.. arada hoşlandığım cocukta cıkıyordu karsıma.. allah allah dıyordum şort cok mu kısa yoksa cok mu begendıler de bakıyorlar anlamadım gıttı.. eve gıttım.. anneanne dedım bu şort ne kadar güzel böyle ben alayım bunu dedım.. kafama takıldı, markası nedır acaba dedım ... .... underwear boxer yazmasın mı... rezillik diz boyu... aman allhım yaaaa... aklıma geldıkçe güleyim mi ağlayımmıı.... ehehehe:18:

benim başıma gelmadi ama bi tanede ben anlatayım. Aklıma her geldiğinde gülerim dayımla yengem dolmuşa binmişler yengen şoförün arkasına oturmuş dayımda yanına araba baya dolmuş şoför dayıma dönerek abi çocuğu kucağına alsana ya demiş tabi dayım şok o benim karım ya demiş adama

hehehehhe... yaşları kaç mrk ettım?

senin ki yine iyiymiş cnm "uçuk" kelimesi çok kötü değil.
ben T9 ile bi kaç defa "ÇOK" yerine "B.K" yazmıştım. Bu çok kötü bir duygu, geri dönüşü de yok

1.sınıftayım.Mevsimleri,ayları,günleri yeni öğreniyoruz. Sınıfın duvarındaki panoda da "1yıl 4mevsimdir, 1hafta 7 gündür, 1yıl 12aydır, 1yıl 365gün 6saattir" falan gibi şeyler yazıyor.
Onları okuyorum. Aklımda "1yıl 365gün 6saattir" cümlesi kalmış. Hatta nedense özellikle aklımda sadece "365" kalmış.
Öğretmen bütün sınıfa soruyor:
Çocuklar 1yıl kaç aydır kim söyleyecek? Ben herkesten önce atladım:
365 öğretmenim.
Öğretmen hafiften gülmekte Bu soruya başkası cevap veriyor, başka bir soruya geçiliyor:
Peki 1 hafta kaç gündür? Ben parmağımı öyle heyecanla kaldırıyorum ki öğretmen de biliyorum zannediyor. yine beni kaldırıyor ve ben:
365
öğrendiğim bi bilgi var ve onu pöykürmeye çalışıyorum napiyim
öğretmen yine aynı şekilde tebessüm ediyor
1yıl kaç mevsimdir?
tabii ben yine havalarda uçuyorum beni kaldırsın diye, öğretmen de her defasında bileceğimi sanıyor ve yine söz hakkı ben de:
365dir evet yine olmadı.
bu kez öğretmen sonunda beklediğim soruyu sordu:
1yıl kaç gündür.
bu kez ben parmak kaldırmadan öğretmen beni kaldırdı:
sen söyle.
ben: 365
öğretmen: Aferin bu kez oldu, dedi
ohhh beeeee!!!!
O kadar mutlu olmuştum ki bildiğim için. Çocukluk işte Ama iyi rezil olmuştum.

Son düzenleme:

benımkı daha berbat sanırım... ilkokuldayız hoca depremı anlatıyor... ben dalmısım sıkıldım saga sola bakıyorum.. en son duydugun seyler yarıklar depremlere sebep olur, var mı bır sorunuz cumlesı oldu... herkes sus.. ben parmagımı kaldırdım... hocam bız arka mahallede bır cukur açmıstık arkadaslarla o depreme sebep olur mu dememler hocayı ve sınıfı bır kahkaha aldı anlatamam... ne rezalett....
bır tane daha...
yuzme kursuna gdyruz annem coktandır grsmadıgımız arkadasıma nasılsın derler nasıl dıye soru soruyor.. arkadasım ehhh şöyle böyle dıyor.. aklımda kalmıs.. ertesı gunu hoca ders anlatıyor otekı konuya calısan var mı dıyor ses yok.. benı kaldırıyor.. çalıstın mı nazap85 diyor.. ben de şöyle böyle diyorum hıca yanına cagırıyor bı tokat atyor el ızı suratımda.... cok sınırlendım yaaaa.... gck hoca... sora halıme guldum ya şöyle böyleymiş... nerden geldıyse aklıma :44:

Şu beğen tuşu niye kalktı yaa, hepsi birbirinden komik iyi geliyor bana burası....

karnıma ağrılar girdi süpermiş canım yaaa kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…