en taze rezillik benden,eşimle geçen akşam tartıştık sabah işe geldi kıllığına aklıma ne geldiyse msjla yazdım gönderdim,bu sabah hızımı alamadım bir sürü saydım döktüm yine msj gönderdim ama işi ilginç yanı iletim raporu İstanbul Güngören Belediyesinden"isteğiniz dikkate alınacaktır" demesi dünde anlamadım bugünde anlamadım,bende msjlara cevap beklerken tel.çaldı karşımda bir erkek dünden beri bize özel konulu msjlar geliyor sizden mi demezmiee şey evet ama nasıl olur dedim tel.hattım eşimin şirketinin hattı benide kodla aramaya dahil etti bende ne bileyim kısa kodla msj gönderdim...allahım tüm Güngören Belediye çalışanları herşeyi öğrendi güleyimmi ağlayayımmı bilemedim çok kötü rezil oldum çok utandım çookkk
cok guldum yaaaben de lisede bi yemek yapıyım çorba yapıyım dedim evde abimin çorba kasesinin içinden lensimin biri çıkmıÅtı. ben de diyorum neden bulanık görüyrum gözüme biÅey oldu diye. meÄer lensim çorba tenceresine düÅmüÅ...
ayy çok kötü olmuş yaaa eşin öğrendi mi peki
kızlar ben o zamnlar 14 yasında felanım 31 çekme dıye bısey duydum tabı cok merk ettım sadece erkeklerle ılgılı bı durum oldugunu anladım ,neyse bı gun arkadasıma msj cektım bacım 31 cekmek ne demek felan dıye sordum bu mesaj erkek arkadasıma gıtmıs benım haberım yok sonra cvp geldı sevgılımden ,her ayın 31 nde erkeklerin belinden gelen bı sıvı gelır felan dıye teorık seyler anlatmıs da anlatmıs tabı ben sasırdım gıttım kızlara anlattım arkadasımın bırı subat 28 cektıgıde noluyomus felan dedı,bende utana sıkıla sevgılıme sordum o da subat ayı 28 cektıgın de de 28 cekılıyo sıvı agzından gelıyo felan demıstı,salak ya bende yıllar boyunca erkekelrınde kızlar gıbı adet gıbı bısey yasadıklarını sandım
kızlar ben o zamnlar 14 yasında felanım 31 çekme dıye bısey duydum tabı cok merk ettım sadece erkeklerle ılgılı bı durum oldugunu anladım ,neyse bı gun arkadasıma msj cektım bacım 31 cekmek ne demek felan dıye sordum bu mesaj erkek arkadasıma gıtmıs benım haberım yok sonra cvp geldı sevgılımden ,her ayın 31 nde erkeklerin belinden gelen bı sıvı gelır felan dıye teorık seyler anlatmıs da anlatmıs tabı ben sasırdım gıttım kızlara anlattım arkadasımın bırı subat 28 cektıgıde noluyomus felan dedı,bende utana sıkıla sevgılıme sordum o da subat ayı 28 cektıgın de de 28 cekılıyo sıvı agzından gelıyo felan demıstı,salak ya bende yıllar boyunca erkekelrınde kızlar gıbı adet gıbı bısey yasadıklarını sandım
ayyy lionessss'in yaşadığının tam tersini yaşadım benn
Sevgilimle otobüste eve gidiyoruz, yanyana oturduk ve koluna girdim, o sırada dirseğim malum taraflara denk geldii ve sert bişey koluma çarptı, ben hemen çektim kolumu tabi, ama o kadar utandım kibir de aptal gibi "o neydi yaa" "neydi o?" "koluma çarpan neydii?" diye bir sürü soru soruyorum ardarda, "ne olacak hayatım ya telefonum" dedi, "hadi hadi, doğru söyle" diye ısrar ediyorum bir de "vallahi telefonum yaa" diyerek telefonunu çıkardı cebinden. Gerçekten telefonuymuş. yok yere rezil oldum yani:18:
en taze rezillik benden,eşimle geçen akşam tartıştık sabah işe geldi kıllığına aklıma ne geldiyse msjla yazdım gönderdim,bu sabah hızımı alamadım bir sürü saydım döktüm yine msj gönderdim ama işi ilginç yanı iletim raporu İstanbul Güngören Belediyesinden"isteğiniz dikkate alınacaktır" demesi dünde anlamadım bugünde anlamadım,bende msjlara cevap beklerken tel.çaldı karşımda bir erkek dünden beri bize özel konulu msjlar geliyor sizden mi demezmiee şey evet ama nasıl olur dedim tel.hattım eşimin şirketinin hattı benide kodla aramaya dahil etti bende ne bileyim kısa kodla msj gönderdim...allahım tüm Güngören Belediye çalışanları herşeyi öğrendi güleyimmi ağlayayımmı bilemedim çok kötü rezil oldum çok utandım çookkk
şimdi biz mandıra keşfettik baya oldu tabı eşim her seferınde sütü getırıyo -poşetle getırıyo- poetin o sıkı agzını acmaya ugrasıyoo sonra acıncada coookk dıkkatlı bi şekılde dokuyor tencereye ...
yine böyle bi zaman eşim süt getırdı mandıradan poşetle..dedımki kendi kendime kızım şu sivri zekalıgını kocana gosterde süt nasıl dokulurmus prtik sekılde gorsun..eşimi beklemeye basladım maharetimi gosterecem yaaaneyse eşim geldiiiii
bende poşeti elime aldım -3kg süt var- bak böyleeeeee ben gibi prtik olcan oğllummmmm dedim,deldim poşetiiiamaaa nasıl havalar kucumseyıcı bakıslar bendeee bi baktımmmm amannn allahım butun süt fayansa ordandaa tezgahaaaa birikkk :18: ben bi panık sütü tencereye denk getırmeye calısıyorummmm beceremıyorum heryanımmm süttt olduuuu zatennn
megerr eşimeee hava atacammmm diyeee bıçagın sivri yerıni posetin tam ortasına batır ordan sütler foşşşş diyee mutfagın fayansa gitsin(tek tesellim allahtan tezgah tarafındanki fayans tarafını delmek) ...
eşimde hiççç söylemiiiooooobozuntuyada vermıyooo ölee saf saf gulerek güyaa hayran hayran bakıyooo banaaa
bunuda diline doladııııı her süt getirdiğinde bide taklidimi yapıoooo beni sinirrr ediooo
rezil olduguma mı yanayım yoksa sütü ziyan ettiğime mi
Evveet, işte taze taze rezilliğim:
Bugün sevgilicimle bi alışverişveriş merkezinde buluştuk. Ben her zamankisi gibi çok sıkışmıştımbuluşur buluşmaz wc'ye gitmek istedim, en üst kattaki wc'ye çıktık, sevgilim de beni kapıda bekliyor.
Ben halka açık yerlerde alafranga tuvaletlerden azıcık iğrenirim ve hiç rahat edemem, ayıptır söylemesi bacaklarımı klozete değdirmeden yapmaya çalışırımYine aynı şekilde yaptım, daha sonra taharet için kullanılan suyu bir açtım, birden öyle tazyikli ve çok geldi ki iç çamaşırımın arkası tamamen sırılsıklam oldu. bir de açık renk kot giymişim, pantolonumu çeksem arkası iç çamarışımdan dolayı ıslanacak ve altıma işemişim gibi belli olacak ne yapsam ne etsem derken rezil olmak uğruna sevgilime "çok kötü bir şey oldu " yazdım.O da "hayırdır sevgilim?" yazmış.. Keşke hayır olsaydı
Ve rezilliğime rezillik katan o mesajı attım: "Şimdilik bana hiç bir şey sorma, avm'nin aşağısındaki markete in, ve bana bir tane külot al"
o da sağolsun dediklerimi ikiletmeden harfiyen uyguladı.tabi ben bu sırada hala tuvalette, pantolonum aşağı inik vaziyetteyim Sevgilime külotu poşete iyice sarıp içeri giren bir bayandan 2. sıradaki kapıya getirmesini rica et dedim. Bu kısımda baya direndi, ama yanında pantolonunun arkası full ıslak bir kızla dolaşmak isteyip istemediğini sorunca mecbur kabul edip uyguladı. Orada çalışan temizlikçi kadına rica etmiş, aldım paketimi, "acaba nasıl bir şey almış" korkuları eşliğinde açtım. Neyse ki fantezilerini bu zor duruma alet etmemiş
Orada zar zor çıkardım iç çamarışımı, giydim ve hiç utanma emaresi göstermeden çıktım dışarı. benimkindeyse sinsi bir gülümseme Sorduğu ilk soru da "doğru söyle hayatım, altına mı işedin?" oldu. Olayı anlattım, hala aklında işediğime dair tereddütler kalsa da daha önceki rezilliklerimden dolayı işesem dahi ondan saklamayacağımı tahmin etmeli.
Bu arada gitmiş külotun "Large" bedeninden almışve benim kıyafetlerim de hep "Medium"dur. "Sen bana büyük popolu demeye mi çalışıyorsun?" kavgası yaptım bir de "bedenlerine hiç dikkat etmedim ki, hepsini standart beden sandım" diyor eşşek
Bugün de ciddi bir meseleyi konuşmak için buluşmuştuk ama ciddiyet falan kalmadı sayemde...
eski yazıları okurken aklıma geldi nikah günü takma kirpik taktırdım gözlerim oldu Türkan Şoray anlamlı anlamlı millete bakıyorum gülüyorum el sallıyorum nikah masasında neyse nikah memuru konuşuyor biz dinliyoruz derken pıt diye bişey oldu gözümün önümden karartı geçti kafamı masaya indirdim bir tutam kirpik bende nasıl panik allahım heyecandan kirpiklerim dökülüyo diyorumtakma kirpikleri unuttum bütün keyfim kaçarak heyecandan titreyen kocamda kirpiksiz biriyle evlendiğini görmesin diye elimle masanın tozunu alıyorum,CD izlerken herkes orada masanın tozunu almak nereden aklına geldi diyor kirpiklerim dökülüyo korkusuna eşimin ayağına basmayı bile unuttum
Geçen hafta kapadokya gezisine gitmiştim. Orada asmalı konak'ın çekildiği yerde orası için meşhur olduğu söylenen sürmeler satılıyordu. Neymiş, göz için çok sağlıklıymış, hiç akmıyormuş, hatta suya bile dayanıklıymış falan. Özellikle yatmadan önce sürün diye de tavsiye verdi kadın bize sağolsun. Biz de kız grubu olarak mest olduk ve hemen aldık bir kaç tane. Sonra ben İstanbul'a geldim. Sevgilimle buluşacaktık yatmadan önce sevgilicime gözlerim güzel gözüksün diye çektim gözlerime sürmemi ve mışıl mışıl uyudum. Sabah 10da buluşup kahvaltıyı beraber yapalım diye anlaşmıştık. Bi kalktım saat 9:45geç kalmanın verdiği hışımla fırladım yataktan, hemen yüzümü yıkadım, en hızlı giyinişimi yapıp çıktım evden. Sevgilimin yanına geldiğimde tuhaf tuhaf bakıyordu suratıma Acaba sürme yakışmadı mı diye düşünmeye başlamıştım
Sonra sevgilimin "Hayatım sizin evde soba yoktu bildiğim kadarıyla di mi?" sorusu geldi. Ben de "evet doğalgaz kullanıyoruz" dedim.
"O zaman sen kömürü nerden buldun da her yerine bulaştırdın" demesin mi kahkahalar eşliğindeçantamdan aynayı çıkarıp kendime bakmamla şok oldum yanağım, çenem, dudağım, burnum her yerimde kapkara lekeler sabah da aynaya bakmıştım halbuki, artık ya uyku sersemi görmedim ya da sadece gözlerime baktım
Hatta eve bi geldim sabah yüzümü sildiğim havlu da kapkara olmuş.
"kömür gözlüm" falan tabirleri olur ya sevgililer arasında, benimki de bana artık "kömür çenelim", "kömür dudaklım", "kömür burunlum" diyerek dalga geçiyor.
Bu arada kadınlar sürmenin akmaması konusunda beni kandırdılar ama suya dayanıklı olduğu doğruymuş. Çıkarana kadar canım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?