Yedi günde 785 sayfayı bir solukla okudummve güül gül öldüümm fakat ben daha 16 yaşında bi ergenimm 16 yaşında olmama rağmen hayatımın tüm rezilliklerini bu dönemde yaşadım galiba bilmem anlatsam ne dersiniz eşim nişanlım yok ve hiç sevgiliye sahip olmayan kendimin hayattan soğutan rezilliklerimi anlatsam "topiği görmüyor musun ?" diyen ablalarımın gazabına uğrar mıyım sizce?
,Ben bu dilimden daha çok çekeceğim herhalde
Sigara bırakmaya çalışıyorum. Bırakmıştım da. Önceden de bırakmayı denemiştim ama sevdiceğimin elime farklı marka bir paket tutuşturmasıyla baş başa kalınca çok bağlanmıştım o markaya. Geçen gün de farklı bir marka uzattı bende yine bir bağımlılıktır başladı. Sitem ettim "Elime ne versen bağımlısı oluyorum." dedim :26:
Kuzenleri vardı yanımızda. Tuhaf bir ortam oluştu sonra herkes gülmeye başladı ya :26:
,
offff diyorum gerçekten çok kötü olmuş
:2:
çok tatlısınız yaa.
çok güldürdünüz
ben de 2 yıldır evliyim. ilk buluşma günlerindeydik. pazar günleri de buluşma günlerimiz. sinemaya gidiyorduk, ara sıra ben kurabiye falan yapıp götürüyordum, pek hoşuna gidiyordu. neyse bir hafta içi pasta yapıp götürmeeyi planlamıştım.geceden minik kekler yaptım, bir dondurma kutusuna koyup buzdolabına koydum. ertesi gün öğlen kutuyu kaptığım gibi çantaya atıp, iş yerine gittim. öğle arası bir çay bahçesine gittik. kutuyu çıkardım, 'aç hadi' dedim. kutuyu açmasıyla kahkahayı basması bir oldu. bir de ne göreyim, dondurma kutusunun içi siyah zeytin dolubaşımdan aşağıya kaç kova kaynar su döküldü tahmin edin. annem kutunun aynısına zeytin doldurmuş.
çantamdan tuhaf tıkırdama sesleri geliyordu ama üstünde durmamıştım.
bir süre güldükten sonra simit aldık, zeytinlerle birlikte yedik, çay eşliğinde
keki de akşam ailemle yedik :))
[sıze=2]yaa uff yazmicam dedim ama yazıyorum dayanamadım
Evet! Benimde var pırt hikayem
17 mayıs günü kalkmışım erkenden sevdiceğimin doğum günü sürpriz yapıcam yerimde duramıyorum her yere koşarak gidiyorum
Güzelce saçlarımı yaptım,üstümü giyindim ve hazırım
Güzel bir çardak var yurtların önünde her şey tamam son kontrolleri yapıyorum:
-pasta
-mumlar
-kibrit
-hediye
-ben
çağırdım hoş bi şekilde geldi sarıldık falan masa ufak arkamda saklandı tabi
Bu masayı gördü ağzı çıktı kulaklarına
Döndü bana mumlar yanıyo zaten ortam gayet loş
Adam önce tuttu kendine çekti yavaşça belimi tuttu yavaşça yüzüme doğru eğilmeye başladı ve kendisi o mehteşem senfoniyi çıkarttı ama öyle böyle değil adam 21 yıldır hiç çıkartmamış sanki
Ikimizde sırasıyla
Sonra o
Sonra ben
Sonra ben
Sonra ben
Ben daha katlanarak gülüyorum adam kırmızının her tonuna muhteşem bir şekilde bürünüyor
Ve o muhteşem an ben yerlerde yatarken gülmekten tek başıma kendisine konser verdim hele ki gülerken
Sonra
ikimizde sırasıyla
Sonra ben
Sonra o
Sonra o
Sonra o
Ne deliyiz yaa
[/sıze]
kızlar beni güldürdünüz bende sizi güldirim
neyse daha 15 günlük evliyim eşim güvenlik tam eve gelmesine 15 dk var bende dedim duşa gireyim neyse giridim havlu almayı unutmuşum ama evde tekim tam çıkacammm kapı çalıyorrrneyse yavaş yavaş o halde kapının merceğinden bakim dedim kim ..eşimm kapıda napcan mecbur açacan bide yeni evlisin utanıyorsun karşısında böyle olmaktan neyse ben kapıyı açtım ama bi koşuyorumm banyoya :) e gelirken üzerimden damlayan sularr yerleri ıslatmış tabii banyoya varamadannnn ben kütttttttttttttt eşim arkamda ama beni kaldırmaya çalışıyor bi yandan güüyor benim canımda okadar acıdıki anlatamam ağlıyorum ve yerdeyim öyleceeee nevarda koşuyon diyorr görmedikmiii aldı busfer beni güllmeeee
böyle işte sonra kalktımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?