sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...
masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.
sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;
evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.
Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaane goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.
"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.
Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın.
Ay yeter, karnıma ağrılar girdiilk doğum...başıma neler geleceğini bilmediğimden hastane yoluna kadar gergin ve endişeliyim.ama doğum vakti gelip de beni doğumhaneye aldıklarından sancıdan uçuyorum....herşey olup bittikten sonra uyanıyorum bi bakıyorum ki eşim yanımda saçımı okşuyor.bebek iyimi diye soruyorum evet diyor sonra da gülümseyerek bombayı patlatıyo:'aşkım küfür lügatının bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum açıkcası..' 'ne,nasıl yani?'diyorum sersemlikle. gülmeye başlıyo:'içeride canın yandıkça ebe,hemşire doktor önüne kim geldiyse...'diyo.
doğum yapan bi arkadaşla aynı konuda müzdaribim sezeryanle doğum yaaptım ben ayılmam çok mücadeleyle geçmiş bende bildğim küfürleri saymışım neyse hemen su içirmezlermiş ameliyattan sonra yeni yeni ayılıyorum tabi yanımda eşim annem tanıdıklar neyse tut ben kafayu kaldırıp aşkım dudaklarım kurudu ıslatsana deyip dudaklarına yapışmışım:
doğum yapan bi arkadaşla aynı konuda müzdaribim sezeryanle doğum yaaptım ben ayılmam çok mücadeleyle geçmiş bende bildğim küfürleri saymışım neyse hemen su içirmezlermiş ameliyattan sonra yeni yeni ayılıyorum tabi yanımda eşim annem tanıdıklar neyse tut ben kafayu kaldırıp aşkım dudaklarım kurudu ıslatsana deyip dudaklarına yapışmışım:
evlenmeden önce bir değil bi kaç komik kendimi kötü hissettiğim olmuştur gibime geliyo ama aklıma gelmiyor bi gelse hemen yazacam:)
yeni çıkmaya başlamıştık, tiyotraya gidelim dedi tamam dedim oyun başladı ama benim karın heyecandan gurul gurul, bacaklarımı karnımı ne şekle sokarsam sokayım geçmiyor gurul gurulduymuyordur diye kendimi kandırıyordumki arada senin karnın aç galiba kek alalım dedi anladımki duymuş. ayy hala utanırım
akşama burdayım bekliyorum anını....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?