ahahaha bu kesinlikle favorimBenim esime ve ailesine ilk rezil olusum dügünden 3-4 gün sonraydi.
Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.
Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.
Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemde asili kaldi neyse çikardim geri takiyim adamcagizin gözlüklerini derken adamin gözüne sokmusum. Ama artik nasil kuvvetli yapmissam adamin gözü kan çanagina döndü baya bi sisti bide nasil ya$ akiyo böyle aglar gibi.
Neyse amcaya da bi sargi bez yaptilar gözüne. Ben de yaninda oturuyorum koca pamugumla. Gelen gecen diyoki noldu kavga mi ettiniz.
Herneyse yenge mutfaga gidince ben de yardim edyim diye yanina gittim. Elimdeki su bardagi kaydi sangir sangir ses yapti ama kirilmamisti.
İçerden de amcanin sesi geldi gülerekten dediki "bizim gelin heralde bugün tüm evi sakatlamaya niyetli"
O zaman çok utanmistim ama simdi hatirladikça gülüyorum
bunu yarın eşime anlatcam:) çok güldüm yaaaaaaakizlar en son esime mahcup oldugum olayi anlatayim 6 -7 ay once fitnesse gidiyorum gittim geldim evde bulunan ne kadar yesillik varsa hasladim koydum tabagima brokoli havuc lahana haslamasi onlar bana ben onlara bakiyorum bu ne arkadas yaaaa diye sayikliyorum ne kadar sansliysam arkadasim aradi canim biz gorumcemlerle kahvaltiya gidiyoruz sende bize katilmak istermisin dedi arkadas cennete davet etmmiscesine hayallere kapilip baliklama atladim olur hemde bal gibi olur hemen geliyorum dedimyeee gitsin beeee sera bidahami gelcen dunyaya deyip kendimi o gazla attim arkadasin davet yerine tam delirmessine bogula bogula yerken esim aradi naber canim cikdinmi fitnessdan ben bitkin bir ses tonuyla evet hayatim cok yoruldum esim tekrar sordu ee simdi ne yapiyorsun bugun erken gelcem kahve icmeye cikalimmi yokkkkk beeee askim ben diyetteyim zaten gozum kayar simdi ordaki yemeklere dedim cunku artik diyet yapiyorum kelimesinden esim bile bikdigi icin bende diyete devam birakmadim ayagi yapiyorum guya tamam askim bende enisteye bir ugrayacam biraz gecikirim tamammi bende tamam deyip kapattikdan sonra teli basladim tam gaz yemege neyse yedik ictik sohbet o bicim bana bir tane kofte ekmek geldi aaaahhhh aaaa dedim ben kofte ekmek siparis vermedimki kardes bu yanlis dedim yok hanim efendi siz vermediniz karsidaki masadaki beyefendi size ismarladi dedi anaaammmmm arkami bir dondum esim bana dogru bakiyor anindada mesaj atti yeeee kocum yeeee bunuda ye yarasin kocuma bidahimi gelcen dunyaya nasil utandim nasil
hahahahahahahahhah çoook güldüm yaa allah seni güldürsünYa ben bir şey anlatmak istiyorum burada
Annem başlangıçta eşimle hiç geçinemezdi ve daha doğrusu annem eşime gıcıklık yapıyordu eşim bir şey demiyordu ona ama neyse. Geçen hafta gece uyurken rüyamda annemi ve eşimi gördüm. Kalktım sersem ve uykuluyum hala döndüm eşime fısıldıyorum:
Ben: annem geldi mi aşkım
Eşim: yok gelmedi aşkım hayırdır
Ben: İyi iyi. senin şeylere bir şey yaptı mı
Eşim: Neylere aşkım
Ben: Aşağıdakilere işte uff
Eşim: Yok aşkım, sağlamlar, sen yat uyu
Ertesi gün anlattı da koptuk ve hiç hatırlamıyorum. Sonradan hatırladım ki annem, eşimi hadım ediyordu rüyada artık nasıl korktuysam
hahahahahahahahhah çoook güldüm yaa allah seni güldürsün
Arka sayfalarda gördüm şimdi bak da aklıma geldi. üniversiteye hazırlanırken artık son safhalar ve 2 ay kalmış sınava. dersimize de başka bir matematik hocası girdi o gün hocamız yokmuş dersanede. benim de kafa dalgın tabi
hani filmlerde tüm sesler yok olur gürültünün içinde etraf flulaşır ya o haldeyim. ama boğuk bi ses geliyor bana uzaktan. sıra arkadaşım da dürtüyor beni just just diye ha ne diyorum ve tahtada gördüğüm ilk üçgen sorusuna cevaben "kök 3" diyorum
ve herkes gülüyor, neden anlam veremiyorum
hoca yine bir şeyler diyor ama benim için sadece ağzı oynuyor
"ya işte kök 3, kök 3 hocam." diyorum
sıra arkadaşım sessizce mırıldıyor
"just, adın ne diye soruyor adam yarım saattir" diyor
"10 yıllık matematik hocalığımda daha böyle isim görmedim" demişti
ve o günden sonra kök 3 olmuştu lakabım
Just
Ciddi olamazsin
Rezilliklere devam - 3
Kocamla birbirimize o kadar çok aşkım diyorduk ki artık çünkü beni de alıştırdı ben demezdim bu kadar.
Neyse iş yerindeyim. İş arkadaşıma (kadın) soruyorum :
-Aşkım toplantı var mı haftaya?
Kadın şok tabi. Bir kere de aşkım ne diyorsun anlayamadım dedim kadına hep de aynı kadın uf
İkincisi de kocamı sabah 8de okul müdürü arıyor.
-Efendim aşkım? diye açtı kocam ve ben yanındayım
Adam şok oldu yanlış mı aradım falan zor toparladı eşim
hadi ben neyse de kocam müdüre feci rezil oldu yabildiğin göbekli möbekli pala bir herif yani kocamın ona aşkım demesini düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?