Her gün gülmek için giriyorum bu topiğeBende anlatıyım bir tane;
Erkek arkadaşımla 3 aydır birlikteyiz ve çok şiddetli bir kavgadan sonra bazı şeyleri unutmak istediğim için biraz içtim ( alkol biraz ama etkisi çok fena oldu) tabi o cesaretle ben aradım bir güzel saydırdım falan o da sarhoş olduğumu anlayınca direk beni almaya geldi. Ben yurtta kalıyorum o yüzden içeri giremez neyse beni aldı ayıltması gerek ama ben kafamı bile zor tutuyorum kendi evine götürse ailesi ziyarete geldiği için orayada görütemiyor. Neyse erkek arkadaşım asker sahil güvenlikçi gecede çok geç olduğu için oraya götürdü zaten sarhoşum bi de gemiye binince tabi benim mideyi tahmin edebiliyorsunuz ayrıca beni yurttanapar topar aldığı için altımda da çizgili pijama var :26: gemi sallandıkça ben kustum bi de ilk defa içmişim ne biliyim insanın sürekli tuvaletinin geleceğini çişim geldi dedim lavaboya götürdü sonra ben zıbınımı bile çıtçıtlamamışım en son hatırladığım gözünü kapatmış (görmeyecek ya
) zıbınımı takmaya çalışıyordu :26: Meğerse ben yurttan çıktığımdan beri altımda çizgili pijama zıbınım sallana sallana gezmişim
Ertesi gün ayıldıktan sonra duyduğum lafları tabiki söylemicm
![]()
çok güldüm ya zıbınını yesinler:)