- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
bir tane daha anlatayım.bir gün arkadaşım gittim biraz oturduk neyse gittik alışverişe kızlarının elinde dondurma hem da kakaolu.ben reyonlara bakarken üstümde de beyaz tunik siz dondurmayı sürün arkama önüme Allahım ne yapacam nasıl dışarı çıkacam o halde evim de dolmuş mesafesinde.zor bela çıktım dışarı arkadaşımın evi yakın olduğundan onun evine gittim çeketini giydim ve evime döndüm.aradan 1 hafta geçti ben çeketi alıp anneme geldim kuzenim ile arkadaşıma gönderecektim.o akşamda abimin arkadaşına iftara davetliyiz.annem kendi pardüsesi zannederek minicik çeketi almış.neyse iftarımızı yaptık.annem teravih namazı kılmak için dışarı çıktı sonra zile bastı pardesümü gönderin ev sahibi abla aramış aramış bulamamış.sonra anneme geldim anne ceket nerde tüline verecem Sehere götürecek.annem baktı baktı ceket yok.kim aldı bu ceketi diyor.abim de bana kızar sen unuttun onu bir yerde
.ben ne yeminler ediyorum valla getirdim diye:95:
.anne ben nasıl cevap vercem emanet ceket kayboldu.ablama telefon açar ceket sizin çantalara mı karıştı sorar yok anne ne ceketi der ablam
.böyle oldu ben arkadaşıma telefon açıp ceketin kaybolduğunu söylüyorum.o da canın sağolsun ne olacak dedi.ama en çok eşim sevinecek çok kısa olduğundan sevmiyordu onu dedi
.Neyse aradan geçti 1 ay falan biz yine abimin arkaşına gidiyoruz abim Yengeme diyor ceketini unutmuşsun Neslihan da diye o da ne ceketi diyor:44:.neyse gittik oturduk tam kapıdan çıkacağız Neslihan abla yengeme ceketini unutma ben ceketi görünce şok oldum
.bu ceket buraya nasıl geldi diye sonra anladık gülmekten kırıldık
.ertesi gün arkadaşıma telefon açtım ceketini buldum hemen sana vermem lazım.oda geldi bir arkaşına giderken verdim ceketi ohh bir rahatladım
.bir kaç gün sonra aradı beni Tuba ceket yine kayıp gittiğim yerde unuttum ve arkadaşım bulamadı.Allahım ne ceket yaa habire kayboluyor.en sonunda bulundu yine kavuştu arkidişim ceketine.:86:
buna benzer bi olay da bizim babamın başına gelmişti.bi yere misafirliğe gitmiştik.başka birileri daha vardı.kalabalıktı yani ortam.neyse oturduk kalktık mevsimlerden de kış.2 gün sonra bakıyoruz ki babamın montu kendi montu değill