yeni evliyiz balayıki ne bal ayı okadar yeni.bende soğan sarımsak nasıl severim anlatamam ama yemiyorum hiç neyse eşim o gün ilk defa gece çalışacak ben bu fırsatı kaçırırmıyım yemeğin üzerine bol sarımsaklı yoğurt yanındada taze soğanı yedim ama belki bir kilo yedim okadar özlemişim.üzerinede çayı koydum tam tam tv nin karşısına kuruldumki kapıyla biri uğraşıyor ha birde çok yeniyiz ya ben hep seksi geceliklerle dolaşıyorum evde ogünde bıktım yaaa dedim 5 tl ye satılan gecelikler varya eski püskü ağı yırtılmış bacağının biri kısa düşünün bendeki hali.hala kapıyı açmaya çalışıyor biri aklıma ilk hırsız geldi altıma yapacam hemen eşimi aradım baktım tlfnu kapıda çalıyor anladımki o ''Aşkım ben geldim aç kapıyı'' dedi müdür ''yeni evli bunu gece eve bırakın demiş işi gücü olur bunların demiş ''terbiyesiz müdür sananeeee .beynimde şimşekler çaktı bir üzerime baktım bir evin kokusu en kötüsü kendimden gelen kokudan kendim duramıyorum
o an hırsızın gelmesini tercih ederdim :)
neyse açtım kapıyı ama eşimdeki surat ifadesini hiç unutmuyorum adam ne niyetle geldi neyle karşılaştı
:))) leş gibi kokuyorum adam fik fik yapmayı bırak aynı yatakta yatamıcak bende o derece çok utandım o geceliğide attım o gün.ama napım çok rahattı.

neyse açtım kapıyı ama eşimdeki surat ifadesini hiç unutmuyorum adam ne niyetle geldi neyle karşılaştı
:))) leş gibi kokuyorum adam fik fik yapmayı bırak aynı yatakta yatamıcak bende o derece çok utandım o geceliğide attım o gün.ama napım çok rahattı.