Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

sımdı gene bır anım geldı aklıma paylasayım dedım bıgun sabah 7.00 falan ıse gıdıcem durakta servıs beklıyorum sabahları kolay kolay kendıme gelemem servıste bıle uyurum servıs geldı bındım tam oturcam ana bıde ne goreyım baskasının servısıne bınmısım aynı bızım servıse benzıyodu ne bıleyım ben saskın insanlar saskın ana ben nereye bınmısım bu bızım servıs deyılkı kaptan dur dıye bır bagırısım var sormayın dolmus degılkı bu hergun aynı ınsanları ıse goturen bır servıs

doğum yapan bi arkadaşla aynı konuda müzdaribim sezeryanle doğum yaaptım ben ayılmam çok mücadeleyle geçmiş bende bildğim küfürleri saymışım neyse hemen su içirmezlermiş ameliyattan sonra yeni yeni ayılıyorum tabi yanımda eşim annem tanıdıklar neyse tut ben kafayu kaldırıp aşkım dudaklarım kurudu ıslatsana deyip dudaklarına yapışmışım::61:

gercektennnn çok komikkkk:) kndımı yerıne koyuyorumda

bi gece yatıyoruz eşime dogru dönmüşüm ayak parmaklarım acıyor sankı kopuyor eşim benı uyandırdı ''napıyosun ya ayaklarıma nıye vuruyorsun'' ben nasıl yani dedim hoştt hoşştt diyorsun ayaklarınla bana vuruyorsun dedi gülmüştük :D

birde eşim otobüs şöförüdür bi gece kolumdan tuttu in aşa in aşa diye bagırıyor kalktım yataktan aşa oturdum çekil yolcular gecemıyor demesin mi tabi benyine krizlerde :D :66::66:

yani bi 100 saya okudum bu güne kadar ama bu kadar komik bu kadar güldüğüm bi anı olmamıştı hiç. koptum gece gece kahkaha atıyorum resmen ve eminim eşim uyanacak sesime. kesinlikle bunu onada okumam lazım:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Komutanlarımızla resepsiyonda tanışılır ilk defa gördüğüm hanımefendi nasılsınız der benden el cevap iyiyim sizde iyisiniz dir denir lafa bak ya ben nerden bileyim hanımefendi olduğunu :78: :78: o anda yerin dibine girmiştim :60: :60: :60: sonra eşimle gözgöze geldikkk hala kafa bulur benimle sizde iyisinizdir diyee :57: :57:

siz nasılsınız diye bile sorulmuyo değilmi hanımefendilere. bizde askerler gibi sol (sağol) mu desek napsak.:60:

Bez deyince aklıma geldi.Üniversite döneminde anneannemle kalıyorum.Bir gün anneannemle uzaktaki cicianneme gittik.Orda aniden regl oldum, kadınında torunu var, onun bezlerinden bir tane verdi.Eve gidene kadar idare eder diye.Dediğiniz gibi ayıyı sarsan olur, o kadar büyük.Tam çıktık babam aradı.O zamanlar bir poliklinikte çalışıyor ve o gece nöbetçi.Uzun zamandır görüşemediğimiz için beni davet etti.Neyse bir, iki saat oturur, dönerim diye gittim.Yemek yedik, sohbet muhabbet derken vakit geçti.Benim de hastane fobim vardır.Bir yere dokunamam, wclerine falan giremem, hastalık kapacakmışım gibi ödüm kopar.Neyse ben tuvalete girmeden bir sedyede geceyi geçirdim.Sabah kalktım patlayacak sidik torbam ama fobimden dolayı gene tuvalete giremedim.Babam kahvaltılık almış, ısrar üstüne ısrar tuttu beni.Çayı bile içmedim o kadar zor durumdayım.Neyse kahvaltıdan sonra atladım bir taksiye eve geçiyorum.Takside de bacak bacak üstüne atıp sıkıyorum kendimi ki salmayayım diye.Taksiden indim, evin yanında süs havuzu olan bir park var.Tam ordan geçiyordum ki su sesi duymamla birlikte "sal, saaaaal gitsin" dedim.Çok fazla tuvaletinizi tutup, birden yaptığınızda yüzünüzde bir gülümseme, böbreklerde bir rahatlama olur ya, aynen öyle oldum, sanki 2 dakika önce cennetten müjde almışım surat aynen öyle.Altımdaki bezde sonuçta ayı bezi, 3 gün salsam sanki totom hep kuru kalacak, o kadar geniş ve büyük.Ama öyle olmadı ! Pantalonun ağ kısmından paçalara kadar inen bir su seli ! Sonrasında apartmanda karşılaşılan ve bana sürekli "okulun bitsin, seni isteyeceğiz oğluma, gelinim benim, kızım benim" diyen süpersonik yakışıklı çocuğun annesi !

Sonrasında geçen iki sene içerisinde hergün elinde börek, çörekle gelen o kadının anca toplasan 2 kere evimize gelmesi, anneanneme sorduğumda "daha çişini tutamayan kızı kim oğluna alır ki?" cevabı ve rezillik...rezillik...rezillik...

Yıllar sonra buradan o teyzeye sesleniyorum; ben evlendim yani beni alan çıktı ve artık altıma işemiyooooruuum ! :17:

koptum yaaaa eşinize anlattınızmı bu olayı :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

koptum yaaaa eşinize anlattınızmı bu olayı :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Hayır, tabii ki :17:
Yalnız geçen bayram anneannemlere gittik bayram kutlamasına. Çıkışta annem, ben, eşim merdivenlerden inerken o teyzenin kapısının önünde annem dedi :"Kızım kadının onca emeği geçti sana, her gece tas tabakla yiyecek taşıdı sana, kızı gibi baktı (altıma işemeden önceki devirde tabii), anneannen hep anlatırdı senin için yaptıklarını, bir elini öpüver, bayramlaş" dedi. Geçiştirim, kapısını çalmadım.Sanki çalsam kapıyı, teyze çıkıp :" Sağol, senin de bayramın kutlu olsun sidikliiiii" diye haykıracakmış gibi geldi :17:

bizimki de zati padişah yatağı değil (150ye 190)...:1:hele bir de cüceler ılık ılık koyuvermeye başlayınca,gözler önce cart diye bi açılır....beyin hızlıca olayı idrak etmeye çalışır:lan ben mi yapıyom,adam mı yapıyo çocuk mu yapıyo???
Aynı saniyeler içersinde eşimde aynısını düşünür,bir tek cüce keyifle uyur ve ılık ılık koyuvermeye devam eder.ani bi hareketle yataktan fırlarız. 'ahhh!' 'ıhhh!' inlemelerle gecelik atlet ne varsa üstümüzden sıyrılıp bir çırpıda yere fırlatırız.ışık yanar ve hasar tespit boyutuna bakılır.uyuyan cüce hala uykudayken donu atleti değişilir,nerede yatılacağa karar verilir. 'sen oğlanın yatağına git,ben kızın yatağına gidiim,sabah görüşürüz.' eşim yastığını alır koltuğunun altına ben de birine uyuyan cüceyi diğerine yastığı....daha küçük yataklarda uyumaya çalışılır bol tekmeler eşliğinde.sabah ikimiz limon gibi kalkarız sonna:9:....bi dönem de böyle gece koordinasyonlarımız vardı bizim,şükür oğlandan yırttık da,kız arada da olsa nadiren de olsa bazen gene de ördekleri yüzdürür.

anlatışına bayıldım resmen:)))) yani olay normal ama böyle anlatınca çok komik olmuşşşş...:52::52::52::46:

ya gerçekten çok güldüm harikasınız :D
benim erkek arkadaşımın ev arkadaşları ile yaşadığı dönemdi
benimki de yemesine çok düşkündür
aylardan ramazan iftar için hazırlık yapıyorum
oruç başıma vurmuş tabi bu arada
neyse yemekleri yaptım iftar vakti geldi,güzel bir masa hazırladım hepimiz oturduk
karnı yarık ile pilav vardı koydum tabaklara
benim oruçluyken canım içli köfte istemişti telde söylemiştim sevgiliye gelirken içli köftede almış
ben direk içli köfteden başladım onlar tabaklarındakileri yiyorlar
tabağından bir çatal alan çok tatlı olmuş diyor
tabi ben mest
bir çatal alan yine yine çok tatlı olmuş diyor
ben yine mest (içli köftelerimde haşır neşirim bu arada)
en son erkek arkadaşım patladı,yavv şeker koymuşsun sen bunlara ha ne bu sence ben 25 yıl bunun için mi bekledim :17: ufff çok utanmıştım ya birde iftarda bunu yaptım onlara
yerin dibine girmiştim

Demliğe Çay koymadan çay ,tencereye mercimek koymadan mercimek çorbası yapmışlığımı,
bakla ile taze fasülyeyi ayıramayan minik beynimin varoluşunu daha önce yazmıştım.
Yani yemek yapmak konusunda süperim.
İki gün önce ıspanak ile ilk mücadelemi verdim.İnternetten gene tarifler karıştırıldı.
Biz evlenirken biraz maddi sıkışıklıktan, biraz da "zaten iki kişiyiz" mantığından
hep minik tencerelerden aldık.Her yemek evcilik oynuyormuş gibi mini mini tencerelerde pişiyor, günlük bitiyor böylece.
Tarifteki yarım kilo ıspanak, el ,avuç, kepçe hatta cezve dibiyle vurulmak suretiyle o minik tencereye yerleştirildi.Ispanakla kavgaya girişirken onun da bana acı bir şekilde karşılık vereceğinden haberdar değildim o sıra.(Boşuna sevginizi katın yemeklere demiyorlar, sen cezve dibiyle ıspanağa vurursan ne olacaktı ki sonuç zaten?)
Neyse, tarifi yazan abla yarım çay bardağı pirinç ekleyin demiş.Zaten ıspanakları sokuşturamıyorum, pirinç iyice zorluk çıkardı ama onu da iteledim tencereye.Sonra baktım ıspanak dağının içinde o bir avuç pirinç öksüz gibi kaybolup gitmiş.Ben zaten zamanın Meşhur Ümit ustasıyımya, dedim o kadın tarifi yanlış yazmış olmalı, bir su bardağı pirince çıkarayım ben bunu.
Attım, sevinçle tencere kapağını kapatıp, içeri gittim.
Yaklaşık on beş dakika sonra geri dönüp, kapağı bir açtımki; tenceredeki bildiğin pirinç pilavı!
O cezve dibiyle vura vura tencereye sokuşturduğum ıspanakları sanki birisi arkamdan çıkarmış, 1 su bardağı kadar piriçte mayoz- mitoz bölünmelerle çoğaldıkça çoğalmış.Ispanaklar da tel tel pilavın üzerinde ahenkle dans ediyorlar.
Olsun, bu da bir tecrübe oldu, bugün de hayattan bir şey öğrendim, heyyt üleeen modundayken eşimin mutfağa girip ıspanağı görüp ":Aaaaa ıspanaklı pilaaaav yapmışsın, ne kadar ilginç, Çin mutfağından mı deneme yaptın?" diye sorması, kah Emine Beder, kah Ümit usta gibi pozlara girişim ve onaylamamla durumu kurtardım.

Not 1: Eşim yaratıcılığıma hayran kalsa da cezve ile önceden hunharca dövülmüş ıspanağımı yemedi.
Not 2:Rabbim! Günah olur diye atmayıp iki gündür o ıspanağı yiyorum, yeminle ağzım dilim uzaylı gibi yeşil oldu.Sen, beni ve mutfakla alakası olmayanları, yeni evlileri, farklı ülke mutfaklarından, fazla yaratıcılıktan, tencereye bir avuç atınca 1 kazan olan yiyeceklerden, 1 kilo atınca 10 grama düşen sebzelerden koru yarabbim.Amin.

demliğe çay koymadan çay ,tencereye mercimek koymadan mercimek çorbası yapmışlığımı,
bakla ile taze fasülyeyi ayıramayan minik beynimin varoluşunu daha önce yazmıştım.
Yani yemek yapmak konusunda süperim.
Iki gün önce ıspanak ile ilk mücadelemi verdim.internetten gene tarifler karıştırıldı.
Biz evlenirken biraz maddi sıkışıklıktan, biraz da "zaten iki kişiyiz" mantığından
hep minik tencerelerden aldık.her yemek evcilik oynuyormuş gibi mini mini tencerelerde pişiyor, günlük bitiyor böylece.
Tarifteki yarım kilo ıspanak, el ,avuç, kepçe hatta cezve dibiyle vurulmak suretiyle o minik tencereye yerleştirildi.ıspanakla kavgaya girişirken onun da bana acı bir şekilde karşılık vereceğinden haberdar değildim o sıra.(boşuna sevginizi katın yemeklere demiyorlar, sen cezve dibiyle ıspanağa vurursan ne olacaktı ki sonuç zaten?)
neyse, tarifi yazan abla yarım çay bardağı pirinç ekleyin demiş.zaten ıspanakları sokuşturamıyorum, pirinç iyice zorluk çıkardı ama onu da iteledim tencereye.sonra baktım ıspanak dağının içinde o bir avuç pirinç öksüz gibi kaybolup gitmiş.ben zaten zamanın meşhur ümit ustasıyımya, dedim o kadın tarifi yanlış yazmış olmalı, bir su bardağı pirince çıkarayım ben bunu.
Attım, sevinçle tencere kapağını kapatıp, içeri gittim.
Yaklaşık on beş dakika sonra geri dönüp, kapağı bir açtımki; tenceredeki bildiğin pirinç pilavı!
O cezve dibiyle vura vura tencereye sokuşturduğum ıspanakları sanki birisi arkamdan çıkarmış, 1 su bardağı kadar piriçte mayoz- mitoz bölünmelerle çoğaldıkça çoğalmış.ıspanaklar da tel tel pilavın üzerinde ahenkle dans ediyorlar.
Olsun, bu da bir tecrübe oldu, bugün de hayattan bir şey öğrendim, heyyt üleeen modundayken eşimin mutfağa girip ıspanağı görüp ":aaaaa ıspanaklı pilaaaav yapmışsın, ne kadar ilginç, çin mutfağından mı deneme yaptın?" diye sorması, kah emine beder, kah ümit usta gibi pozlara girişim ve onaylamamla durumu kurtardım.

Not 1: Eşim yaratıcılığıma hayran kalsa da cezve ile önceden hunharca dövülmüş ıspanağımı yemedi.
Not 2:rabbim! Günah olur diye atmayıp iki gündür o ıspanağı yiyorum, yeminle ağzım dilim uzaylı gibi yeşil oldu.sen, beni ve mutfakla alakası olmayanları, yeni evlileri, farklı ülke mutfaklarından, fazla yaratıcılıktan, tencereye bir avuç atınca 1 kazan olan yiyeceklerden, 1 kilo atınca 10 grama düşen sebzelerden koru yarabbim.amin.

hahah haaaa:46:
Süperdi:)))

rezil olmadım bu sefer ama çok kızdım eşime...:22:
daha öncede paylaşmıştım burda eşimin gece konuştuğunu...
yine bir akşam eşim yatmıştı ben gittim baktım uyumuş benimde gözüme uyku girmiyor..
gittim su içmeye geldim geri baktım bunun gözleri açık ..
aşkım dedim ne oluyo dedi bu ses nerden geliyo dedi bende ses yok dedim ama nasıl kaşlar felan çatık bişey yokki diyorum korkudan elim ayağım titriyo..:18:
hemen ayağa kaktım lambayı yaktım korktum..
sonra benim üstüme doğru gelemye başladı ben elime telefonu aldım kayınvalidemler karşımda oturuyo onları arıcaktım başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya bağırmaya...
baktım bu birden kendine geldi..
meğer şaka yapıyormuş...:22::20:
bana korkak dedi tabi ben bununlaa uzun zaman konuşmadım gittim annesinede şikayet ettim..:19:o günden sonra şaka felan yapmadı...:27:
bende bir gece kalktım buna vurmaya başladım ne oluyo felan diyo benim gözler kapalı aşkım diyo açmadım gözlerimi..:9::9:
ayy pardon aşkım rüyamda birini dövüyordum da dedim..:9::9:

gerçektem komik olmuşş:90:

Ok baslamısız dokulmeye sıra yıne bende ama sadece benım rezıllgım bu.
Evlendıgımde evıme alısamadım bekarken 5. katta oturyorduk evlenınce evım 2. katta oldu okadar cok alısmısımkı cok merdıven cıkmaya az cıkıyorum zannedıyordum kendımı. Bıgun (apartmanız sensorlu lambası) apartmandan cıkıyorum merdıvenle cıkayım 2 kat ıcın asansoru cagrımayyım dedım. Cıktım anahtarı denıyorum zorluyorum zorluyorum acılmıyor. allah allah ne oldu ya dıyorum . tekrar denıyorum anahtarara bakıyorum dogru anahtar ama nıye acmıyorkı anlamadım. Neyse arabadan posetlerı alan askın tıkır tıkır seslerı duyup merdıvenden cıkıyor aynen su sekılde """"" askım napıyorsun sen mılletın kapısını nıye zorluyorsun""" dedı. :53: :53: :53: hönkkkk kaldım bı baktımkı daha 1. kattayım alt komsumun kapısını zorluyormusum :78: :78:

benzer bir anı da benden
eşimle hastaneye gittik
eşim hastaydı ve MRa sokacaklardı
bendende ilaç istediler acil anahtarı kaptığım gibi koştum dışarı
ben işlemler için ondan önce hastaneye girdiğimden arabayı nereye park ettiğini bilmiyordum
kapının önünde arabaya gittim anahtarı sokuyorum açılmıyo uğraştım uğraştım anahtar kırıldı napıcam diye terler dökerken arkadan eşim seslinde "canım o araba biszim değil bizimki ilerde"
umutsuz bir şekilde aşkım çok geç anahtar kırıldı dedim ağzı açık kaldı
hastaneden anahtarcıya kadar yürüdük ama 3 gün güldü bana nasıl farketmedin diye

benzer bir anı da benden
eşimle hastaneye gittik
eşim hastaydı ve MRa sokacaklardı
bendende ilaç istediler acil anahtarı kaptığım gibi koştum dışarı
ben işlemler için ondan önce hastaneye girdiğimden arabayı nereye park ettiğini bilmiyordum
kapının önünde arabaya gittim anahtarı sokuyorum açılmıyo uğraştım uğraştım anahtar kırıldı napıcam diye terler dökerken arkadan eşim seslinde "canım o araba biszim değil bizimki ilerde"
umutsuz bir şekilde aşkım çok geç anahtar kırıldı dedim ağzı açık kaldı
hastaneden anahtarcıya kadar yürüdük ama 3 gün güldü bana nasıl farketmedin diye

oofff bu kötü olmuş :9:

eşim kurabiyeyi çok sever. evliliğimizin ilk aylarındaydık. yapayım da mutlu olsun dedim. artık neyini eksik yada fazla koyduysam taş gibi olmuştu kurabiyeler.
"bunları birinin kafasına fırlatsan vereceğin zararı düşünemiyorum" demişti. çok utanmıştım:27:
neyse sonradan öğrendim artık kurabiye yapmayı :90:

Son düzenleme:
Taptaze iki rezilliğimi hemen anlatayım :3:
Pazartesi günü kızkardeşim doğum yaptı,bebek ameliyathaneden çıktı kardeşimin çıkmasını bekliyoruz.Neyse 45 dk.sonra getirdiler odaya epidural yapıldığından ayıktı.İlk doğumu korkusundan gözleri dışarı fırlamış garibimin,yatağa yatırdılar ama dudakları büzülmüş ağladı ağlıyacak içime dokundu hali teyzemde yanımda hep bu erkeklerin yüzünden onların .....nin keyfinden kadınların çektiği çileye bak dedim veeee eniştem arkamdaymış öhöö demesiyle yerin dibine geçtim.Bir gözgöze geldik küçük emrah gibi boynunu bükmüş, nası yaaa dedi:60:Odadan nasıl kaçtım bilmiyorum,teyzem yarıldı gülerken:60:Neyse akşam oldu kızın başında zaten üç kişiyiz enişteye sen git dinlen yarın sabah gelirsin dedik.Gitti garibim,o gün nasıl bir koşuşturma yorulmuşum,bir sürü gelen giden,bir gazlandım ama çıkmıyor bir türlü,şekilden şekile girdim yok çatlıycam.Teyzem uzan biraz belki dinlenip gevşersen çıkar dedi o arada uyumuşum.Bir ara uyandım baktım enişte dayanamamış gece geri gelmiş.Uykum açılmasın diye kapadım gözlerimi yatıyorum koltukta zaten gözlerimi açacak yüzüm yok 6 saat önce rezil omuşum adama:) sırtüstü döneyim dedim içimden bir gürültü koptu kelimenin tam anlamıyla nağmeli nağmeli bir zooorrrt:60::60:Kardeşimin sesini duydum o an oleeeyy teyze gaz çıkardım ama hiç anladım dedi (sezeryandan sonra gazı bekliyorlar) güya uyku numarasına devam edicem ne mümkün:60::60::60:teyzem bir an sustu sonra ;yok kızım, ablan üşütmüş herhalde dedi ama gülmekten zor konuşuyo.Gözümü açtım eniştem duvarın dibinde çömelmiş,katılıyor gülmekten.Rezillik diz boyu yani,ne yapacağımı bilemedim:60::60::60::60:

Taptaze iki rezilliğimi hemen anlatayım :3:
Pazartesi günü kızkardeşim doğum yaptı,bebek ameliyathaneden çıktı kardeşimin çıkmasını bekliyoruz.Neyse 45 dk.sonra getirdiler odaya epidural yapıldığından ayıktı.İlk doğumu korkusundan gözleri dışarı fırlamış garibimin,yatağa yatırdılar ama dudakları büzülmüş ağladı ağlıyacak içime dokundu hali teyzemde yanımda hep bu erkeklerin yüzünden onların .....nin keyfinden kadınların çektiği çileye bak dedim veeee eniştem arkamdaymış öhöö demesiyle yerin dibine geçtim.Bir gözgöze geldik küçük emrah gibi boynunu bükmüş, nası yaaa dedi:60:Odadan nasıl kaçtım bilmiyorum,teyzem yarıldı gülerken:60:Neyse akşam oldu kızın başında zaten üç kişiyiz enişteye sen git dinlen yarın sabah gelirsin dedik.Gitti garibim,o gün nasıl bir koşuşturma yorulmuşum,bir sürü gelen giden,bir gazlandım ama çıkmıyor bir türlü,şekilden şekile girdim yok çatlıycam.Teyzem uzan biraz belki dinlenip gevşersen çıkar dedi o arada uyumuşum.Bir ara uyandım baktım enişte dayanamamış gece geri gelmiş.Uykum açılmasın diye kapadım gözlerimi yatıyorum koltukta zaten gözlerimi açacak yüzüm yok 6 saat önce rezil omuşum adama:) sırtüstü döneyim dedim içimden bir gürültü koptu kelimenin tam anlamıyla nağmeli nağmeli bir zooorrrt:60::60:Kardeşimin sesini duydum o an oleeeyy teyze gaz çıkardım ama hiç anladım dedi (sezeryandan sonra gazı bekliyorlar) güya uyku numarasına devam edicem ne mümkün:60::60::60:teyzem bir an sustu sonra ;yok kızım, ablan üşütmüş herhalde dedi ama gülmekten zor konuşuyo.Gözümü açtım eniştem duvarın dibinde çömelmiş,katılıyor gülmekten.Rezillik diz boyu yani,ne yapacağımı bilemedim:60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:gülmekten az kalsın ben bi rezilliğe imza atıcam şimdiii.. bu nasıl bişey ya aynı günde iki kez va aynı kişileree...uffff karnım ağrıdı gülmekten....:60::60::60::60:

İlk gece düğün bitti bardaktan boşanır gibi yağan yağmurda 1 saat yoluculuktan sonra evimize geldlik yengeler falanda var beni yatak odasına götürüp 15-20 dk sonra gittiler.Eşim geldi yanıma şey dedi ben bişey dicem ama ben konuşmuyorum beni öyle bi doldurdularki sakın konuşma diye kafam yerdee,ama hissediyorum bana bakıyor ben sana takacağım takıyı annemde unuttum:53: bendeki tepki nasıl unutttun annnede ne işi var onun onda :47::47: Eşim gülüyor bak nasıl konuşturdum diye:53::53:....
Sonra takısını taktı,gelinlik falan çıkardım tokaları çıkarıyoum dur dedi yardım edeyim iyi dedim ama ne yardım zaten saçım kazık gibi eşim öyle bir çekiyorki tokaları saçım çıtır çıtır ediyor kopan saç tellerimin sesi:47: toka bittimi diye bide saçlarımı öyle bir karıştırki tamam dedim kafanım derisi gelecek eline:52::52:sonra dedim sen duşa gir ben giyineyim sen namazını kılarken ben girerim tamam dedi.ben giyinirken geldi ben girdim duşa ama banyoda bir tuhaflık ver su gitimiyor:52::52: ayaklarım bilyime kadar su içinde eşimi çağırdım utanıyorum yaa hemen perdeye sarıldım o panikle :77::77: eşim geldi kurcalarken deliği su gitti...Eşim bana bi baktı perdeyle bütünleşmişim ( ama perdenin bu kadar soğuk olduğunu bilmiyordum resmen yapıştı tenime) korkma aşkım bu kadarcık suda boğulmazsın dedi. O panikle bornoz aklıma gelmemişti :63::63::63:

Biraz uzunmu olmuş nee:51::51:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:gülmekten az kalsın ben bi rezilliğe imza atıcam şimdiii.. bu nasıl bişey ya aynı günde iki kez va aynı kişileree...uffff karnım ağrıdı gülmekten....:60::60::60::60:

Allahtan eniştem çok kafa dengi bir adam az önce aradı eve gitmişler onu haber vermek için.Telefonu açtı erkeklere öfken geçtiyse diye başladı , hala gülüyor ya:60::60:sana mı güleyim gaz çıkarıp çıkarmadığını anlamayan karıma mı güleyim bilemiyorum dedi:60::60::60: Bu arada bir saat öncede teyzemle konuşurken;dalga geçiyordu benimle gazın geçtimi diye aman teyze dedim sanki her dakika osuruyorum kafamı bir çevirdim yan odanın camı açık,artık oradaki iş arkadaşlarımda biliyor rezilliğimi:60::60::60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
bir gün eltimin dayısı kalp krizi geçirmiş bütün sülale aramış geçmiş olsun diye dedim bende arayayım bari.
aradım neyse eltim benden büyük abla diyorum ona(seside değişik geliyor telefonda dedim heralde üzüntüden falandır).dilek abla dayın kalp krizi geçirmiş çok üzüldüm geçmiş olsun dedim.neeeeee dayım kalp krizi mi geçirmişş diye çığlık attı, ben o çığlıktan anladım yanlış dilek ablayı aradığımı.meğerse annemlerin mahalledeki dilek ablayı aramışım.ayy dedim kusura bakma yanlış oldu.bebeği olmuştu onunda bu arada kızın olmuş hayırlı uğurlu olsun dedim,allah analı babalı büyütsün diyeceğme oda çakmadı allahtan sanki araba,ev almış gibi hayırlı uğurlu olsun dedim[/FONT][/COLOR]:60::60::60::60::60::60::60:

yuh bana ya şu an kendime gülüyorum kriz tuttu resmen. konuyu okuyorum bir gün eltimin darısı kalp krizi geçirmiş. ya konudan önce kendime koptum sonra okuyunca konuya :60::60::60::60::60::60::60: eltimin darısı kalp krizi geçirmiş:60::60::60:

bizde yeni evliyiz 1 yıllık falan,ben o zamanlar yüzme bilmiyorum havuza gittik kaynım,eltim,kayınvalidem,kayınpederim.eşimde bana yüzme öğretmeye çalışıyor.belimden tuttu suda o yüzdürüyor , bir yandanda ayaklarını kurbağa gibi çırp diyo bana ,sonra bıraktı beni hadi sen dene şimdi kendin dedi.bende korkuyorum ayaklarım yere değmediği zaman boğulcam zannediyorum suya bırakmaya çalışıyorum kendimi yok ayaklarımı kaldıramıyorum havaya tam o sırada eşime ama arka ayaklarım kalkmıyo dedim:9::9::9::9::9::9:.eşimde hayatım sen köpekmisin arka ayakların kalkmıyor dedi yanımızda olan kaynım,eltim kayınpederim falan onlarda duydu nasıl gülüyolar o gün bugündür ne zaman denize gitsek arka ayaklarım akıllarına gelir:60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X